Сьогодні вирушаємо на Київ,поїздом. Білетів до речі було ще достатньо, правда дорожчих. Завтра біля 11 будемо на місці...Хто теж їде прошу відписуйтесь, будемо раді компанії і вопше їдемо з дружиною, горілки не п'ємо Дуже вдячний адміністрації за розуміння ситуації....Обіцяю по завершенні двіжухи забанитись самостійно на два місяці
Ніяк не можу вирішити брати зеркалку чи нє.....З однієї сторони фотки якісніші ніж мильничкою, з іншої носити таку байду тяжко з собою....
А ви на скільки днів їдете ? Мильничкою можна теж зробити нормальні фотки та й безпечніше (якщо щось станеться з фотіком, то не так шкода). Хто зна як там буде?
Згадуючи 2004 можу сказати шо більше 2-3 дні тяжко майданитись, хіба знайти якесь пристойне місце для ночівлі... ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ---------- Вона сама ходить...її носити не треба
Я б на твоєму місці взяв мильничку. Якщо вона в тебе не за царя панька випущена і не китайський noname, то фото будуть доволі якісні. А яка в тебе дзеркалка?
Пишу після ночі на майдані...В повітрі вітає відчуття що владі дуже скоро може прийти кірдик.... Їдьте на Київ брати...Всерівно зараз Ви не знайдете більш кориснішого і більш веселого заняття, а та банда сидить в печінках вже і правим і лівим і аполітичним...і скептикам і оптимістам....
Чоловіки! Батьки, браття, сини - шахтери, музиканти, водії трамваїв, пастухи, вчителі, чиновники, сторожі, голови міськрад - ким би ви не були, ви спочатку чоловіки! Настав час показати свою чоловічність, показати, що ваша країна, ваші матері, сестри, дружини мають на кого спертись. На Київ! І допоможи нам, Господи, вистояти!