МВС України оголосило про початок реформи ДАІ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hase, 19 січ 2015.

1. Hase

Hase зайчик

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всіх теперішніх інспекторів звільнять з роботи, там зараз тільки бидло працює, навіть неприємно дивитися на них, вони ходять в засмальцованих штанах. По інтелекту в них в голові тільки правила дорожнього руху, а це по суті своїй дуже тупа річ.

• Смішно Смішно x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

:)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А де можна буде авто оформляти?
    А де на права здавати?
    Щось цих питань не було, чи це не повна версія пресконференції?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нащо здавати, можна так їздити.

6. manur

manur Well-Known Member

Ну, таки, хоч відділення ДАІ в РВ-МВ і ВРЕР - поки що одна структура ДАІ, але, при реформі, я думаю, підрозділи ВРЕР просто передадуть в пряме підпорядкування МГБ областей (МГБ - міліція громадської безпеки) - без проміжної ланки - обласне ДАІ.

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви думаєте, я думаю, ще хтось собі голову сушить.
    А повинно все бути зрозуміло.
    Ось в мене скоро закінчиться доручення на авто, нового власник давати не хоче.
    Значить прийдеться переоформляти.
    Зараз, коли ця вся кормушка в ментів, воно коштує одні гроші.
    Приймуть якісь нововведення, буде коштувати інші гроші.
    Не хотілось би витрачати на цю процедуру багато.
    І взагалі, навіщо переоформлення авто мають робити менти?
    Вони нехай за порядком слідкують.

8. manur

manur Well-Known Member

Чому ж Ви в парлямент не балотувалися? Зварганили би законопроект відповідний, "протягнули" б його - та й усьо)))

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Hase

Hase зайчик

Так саме в цьому суть нової реформи.

Українці масово записуються в нову патрульну службу МВС
    Близько 4 тисяч кандидатів вже подали заявки на реєстрацію в нову патрульну службу Міністерства внутрішніх справ.
    Про це журналістам повідомила перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе-Глуксман
    "Вже зареєструвалося до 4 тисяч кандидатів у патрульну службу", - сказала вона.
    За словами першого заступника міністра, більшість кандидатів зробили це, використовуючи електронну форму на сайті МВС.
    Також громадяни самостійно прийшли в реєстраційний центр.
    Як повідомляє на своєму Facebook депутат від "Блоку Партії Порошенко" Мустафа Найєм, набір триватиме ще 16 днів - до 6 лютого 2015 року.
    "Судячи з усього, бажаючих працювати в Національній поліції чекає великий конкурс. За першу добу до конкурсної комісії надійшло майже 4000 анкет. Для розуміння, офіс всього планував набрати три тисячі осіб, з яких після тестування повинні залишитися близько 2000 абітурієнтів", - зазначив депутат.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/01/20/7055683/

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Боюсь, вже не вийде з мене чесного депутата.:)))
    Совок зробив свою чорну справу.
    Закони вивчаю тільки для того, щоб знаходити в них "шпаринку".:cools:

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Щоб потім набрати тих самих.

Чесно кажучи, я тішуся, коли мене в Україні зупинить за перевищення файний статний поліцайт, вид котрого буде викликати крім всього решта респект, а не товстозаде чмо. Якби хтось задумав зробити статистику патрульних в світі, то по розміру штанів Україна б зайняла перше місце.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та не буде ніхто нікого зупиняти, не буде ніяких інспекторів. Камера фіксує порушення - приходить смс-ка, все.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я смс-ку переправляю в суд.:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Клас! Я сусіду накидаю смс-ок, хай знає!:)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. Hase

Hase зайчик

Нещодавно стало відомо про плани ввести ще одну реформу, стосовно системи реєстрації автомобіля та його переоформлення, передає УкрАвтоПортал.

Якщо раніше для внесення машини в базу даних вам необхідно було спілкуватися з представниками відповідних органів, що підвищувало рівень харабництва, то тепер це спілкування просто не знадобиться. Платіж можна буде здійснити декількома способами:

1. Через інтернет.
    2. Через термінал.

Залишається під питанням: чи буде доступна стара система реєстрації або з нею вже пора прощатися?

Крім цього, у кожної машини буде свій VIN-код – щось на зразок паспорта, де вказані всі попередні власники, поточний статус машини, чи оплачений по ній кредит та інші дані. Для переоформлення автомобіля необхідно буде лише ввести цей код в терміналі, що займе пару хвилин.
    Я бачу ви всі дуже позитивно настроєнні.
    загалом, вони роблять ці речі за прикладом західних країн. Тобто, якщо ви їхали за швидко, це фіксується на фото, разом із швикістю, яка повинна була бути, якою ви їхали, на якій вулиці (дорозі) і у який час. На фото видно ВАС і номера. За номерами вас знаходять і поштою ви отримуєте писульку від державних органів, який ви повинні перерахувати на певний державний рахунок у банку за певний час. При невиконанні через деякий час ви отримуєте проблеми, тобто сума збільшується і т.д. Також буде можливість платити поліцейським карткою ( це також добре, гроші ніхто не зможе поставити у кишеню). Наразі цей процес буде тривати декілька років.

• Подобається Подобається x 1
  17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Цитата звідти:
    "Остается под вопросом: будет ли доступна старая система регистрации или с ней уже пора прощаться?"
    Ось це мене більше всього і хвилює.
    Реформи вони роблять. Хочуть винайти новий Український велосипед.
    Любу західну систему запроваджуй і вона по-любому буде краща, ніж наша.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

платіж - то зрозуміло, а внесення в базу даних як?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я-за. Не треба боятися змін.

20. manur

manur Well-Known Member

Ніхто винахідництвом і не займається :

А оце :
    :good: Якщо людина не впевнена, що через суд зможе довести свою невинуватість, то платити буде АЖ БІГОМ)))

а де твій аватар? :)