у мене музика грає цілодобово. без перебільшень. хіба коли сплю - то тихо. от зараз лунала пісня піккардійської терції_ кантрі і я раптом усвідомила, що вона у мене асоціюється з Romko (дикий захід є, там земля дрижить, де проїхав ромко з арізони) чи є у вас пісні, з якими ви б могли асоціювати наших форумлян чи форумлянок?... думаю, тема буде весела. ще пару від себе додам - Liliyah Romanova - Sam Brown_Stop Entother - Nirvana_Come as you are Lotr_an - Enya_May it be Alias - HIM_Keep on pretending KYulya - Тартак_ я не хочу бути патріотом України Nirvanka_ пісенька капітошко з одноіменного мультфільму Капітан_james bond soundtrack Mих - терція_кам"яна елегія пупер- Queen_who wants to live forever не знаю, такі-от асоціації
Відповідь: просто цікава тема лілька -- (шаная твейн)... маюнка -- (енія або енігма).... нірванка -- пісенька петрика п'яточкіна..... мих -- (хотів написати "ой, чий то кінь стоїть", а потім подумав, що можна розцінити двозначно) може гімн України?..
Відповідь: просто цікава тема Цим 4 учасникам сподобався допис маюнка: Ворон (Нині), Boris_Kiev (Нині), пупер (Нині), Romko (Нині) Ворон - vie d'amour Boris Kiev - Океан Ельзи_майже весна Martini - ГрОб_все идет по плану Додано через 20 хвилин Liliya - snoop dog ft. pussycat dolls_ buttons Додано через 25 хвилин Тіріон - Би-2_Волки уходят в небеса
Відповідь: просто цікава тема Не повірите! Тільки но написала за хвилю почула ту пісню по радіо..мдя. зв"язок з космосом чи що відкрився)) Бітли таки підійдуть)) Дякую. Ще щось завтра допишу!
Відповідь: просто цікава тема Ворон - музика Boris Kiev - музика Martini - музика Liliya - музика Тіріон - музика Пупер - музика Маюнка - музика Bora - музика Захопився:8:
Відповідь: просто цікава тема я такого і не знала.. зараз пошукаю шукала. не знайшла. Romko, не дасте лінк? Додано через 29 хвилин дякую, Romko. хороша тема виходить: стільки про себе дізнаєшся. я виходить, така різна а чим більше дописів буде різних і про всіх, тим цікавіше виходитиме.
Відповідь: просто цікава тема Дякую за нагадування, давно не слухав маюнка - Chris Isaak - Wicked Game
Відповідь: просто цікава тема ще Liliyah Romanova_ Whitney Houston_I Will Always Love You Додано через 2 години 36 хвилин Lulu - 5'nizza_Солдат
Відповідь: просто цікава тема Цікава тема Так влучно! :D :y: Обожнюю ці пісенькі! Недавно переглядала ці мультики - так насміялась! Виявила, що Капітошка був прототипом смайлика! Мої асоціації: Маюнка - Пікардійці "Старенький трамвай" (від Вас віє таким настроєм - все покинути і поїхати на природу! ) Пупер - Бумбокс "Супер-пупер" (коли я вперше почула ту пісню, то відразу згадала Пупера ) Ліля Романова - щось з Земфіри, якась сильна пісня.. Левандівка - щось з Цоя.. EntOther - System of a Down "Toxicity" Мелоді - Бітлз "Yesterday"
Відповідь: просто цікава тема давай на "ти". ти не проти? останнього разу як була у Львові, саме цю пісню ми з подружкою співали у трамваї №2, кондуктор-жіночка ще так усміхалась.
Відповідь: просто цікава тема Нє, то стара українська пісня, якої нема в Росії. Не уявляю собі назви російською, типу "пєтуха сташніла"....