Музичні інструменти

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем vladk, 28 січ 2016.

1. vladk

vladk миється в бані

Всегда мечтал об електрогитаре?

А далі була реклама :sad:

Останнє редагування модератором: 11 тра 2016
    Reason for edit: видалено рекламу
  2. manur

manur Well-Known Member

То прям до Мартіні. Він в нас фахівець;)

3. luca

luca миється в бані

По їзді на велосипеді чи по електрогітарам?)

Уляша, тут я б поставив питання скільки ви готові витратити на гітару. Ось від цього і потрібно відштовхуватись.

4. Stefano

Stefano Active Member

Я б не ставив питання таким чином. Ви кажете, що грали, але це таке діло, що ви можете взяти щось простіше і за день в буквальному сенсі згадаєте все, що колись знали і вам її уже буде замало. Того краще в когось із знайомих на кілька днів, щоб самій це зрозуміти.
    У меня просто хороший друг був в подібній ситуації і вийшов з положення саме таким чином. В кінці кінців взяв собі нову AXL Headliner II AS720 BK на http://4club.com.ua/muzykalnye-instrumenty/gitary/elektro-gitars/. Він все ж реально на початковому рівні і бльшого зараз просто не потрібно. Хоча думаю через рік точно захоче щось потужніше)

5. Brat Gadyukin

Brat Gadyukin Member

Я гадаю краще починати на акустичній гітарі, якщо досвіду мало. Електронна зичайно круто, але так багато знайомих які втрачали ітнерес через кілька місяців після придбання. Зайдіть на olx.ua та оберіть не дуже дорогий варіант, а якщо це стана частиною життя тоді і думайте про щось дорожче, Фендер вам зараз не потрібен)

6. Nidea

Nidea New Member

Продам на запчастини Yamaha ClaviNova, згоріла материнка, оригінальна. всі питання за телефоном 0634210132

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)