Музичко застрелився сам?

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 21 бер 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Активіст партії Правий сектор Олександр Музичко застрелився, стверджують у міліції

Читати публікацію повністю на www.pohlyad.com

2. Авакова давно пора отправить на нары. Еще за старые дела, которые он обделывал с Юлей-Тигрулей. А теперь дошел до убийств неугодных.
    Я не защищаю Музычко, но Аваков должен ответить. И если его не в состоянии привлечь новая власть, то пусть его грохнут как собаку, что другим не повадно было работать такими методами.

3. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

Аваков никогда не санкционировал бы такое убийство. Наоборот, такая смерть подозреваемого - его ведомству плевок в морду.

А вообще, друзья товарищи, вам не кажутся снайперы на майдане, похищения и пытки восставших, и такие вот показательные убийства - звеньями одной цепи?

на мой взгляд, почерк у всех этих бел кровавых весьма схож.

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Рука Москви?

5. Bastard

Bastard Well-Known Member

Який їбланом треба бути, аби стверджувати, що людина застрелилась сама ДВОМА ПОСТРІЛАМИ в СЕРЦЕ.

• Подобається Подобається x 5
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось знайоме.....Батю підставили...Шукай кому вигідно....Вигідно Ярошу :)))

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Трьома.......Ну застрелився ж Кравченко двома в голову.

• Подобається Подобається x 3
  7. Sivanmy

не, местная ПР-кумунячья ратычка, но про кремлевская, само собой.

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

не, Аваков не боится крови, он мог бы кишки выпустить, но начал бы он не с правого сектора, а со своего заклятого друга Гепы и его второй половины Дупы

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я би порахував що Авакова хтось"підставив", як зараз модно хто хочеш приїде з якими хочеш нашивками. Але замміністра так детально все описував, наче сам там був. В принципі до Авакова в мене немає претензій. Але ця історія дуже дивна.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Просто я не можу догнати чому менти діяли так дико, таке враження що застрелили його таки незаплановано...може зі злості, або справді який шпіЙОн, а потім почали придумувати версії....

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А нащо тоді кажуть, що то спецпідрозділ "Сокіл" зробив? о_О

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Во-во!

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Може не мали наказу стріляти, а той хлоп сильний, бойовик бувалий, почав чинити опір, відстрілюватися - от і завалили здуру.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Теж якось не правдоподібно...впритул трьома пострілами...та ще і кайданки...Для чого труп покинули, чому версії міняються ...:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Музичко якось слабо відстрілювався коли тікав через вікно. Впритул стріляв, перший раз "рикошет від шолома", другий раз "в погон". А потім з простріленеми ногами відбіг 50 метрів від кафе.

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

З цих версій можна вже детектив написати :facepalm: думаю, таки хтось колись напише...

14. Sivanmy

інструмент можна назваты як завгодно:)

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

було якось в новинах разейсках як внаслідок ДТП за участю дага та росіянина, росіянин так обурився що двічі себе в серце ножем вдарив ...

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

https://www.facebook.com/bilozerska/posts/668644196526618

18. Полковник

Полковник миється в бані

19. Un.Known