Активіст партії Правий сектор Олександр Музичко застрелився, стверджують у міліції Читати публікацію повністю на www.pohlyad.com
Авакова давно пора отправить на нары. Еще за старые дела, которые он обделывал с Юлей-Тигрулей. А теперь дошел до убийств неугодных. Я не защищаю Музычко, но Аваков должен ответить. И если его не в состоянии привлечь новая власть, то пусть его грохнут как собаку, что другим не повадно было работать такими методами.
Аваков никогда не санкционировал бы такое убийство. Наоборот, такая смерть подозреваемого - его ведомству плевок в морду. А вообще, друзья товарищи, вам не кажутся снайперы на майдане, похищения и пытки восставших, и такие вот показательные убийства - звеньями одной цепи? на мой взгляд, почерк у всех этих бел кровавых весьма схож.
Щось знайоме.....Батю підставили...Шукай кому вигідно....Вигідно Ярошу ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ---------- Трьома.......Ну застрелився ж Кравченко двома в голову.
не, местная ПР-кумунячья ратычка, но про кремлевская, само собой. ---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- не, Аваков не боится крови, он мог бы кишки выпустить, но начал бы он не с правого сектора, а со своего заклятого друга Гепы и его второй половины Дупы
Я би порахував що Авакова хтось"підставив", як зараз модно хто хочеш приїде з якими хочеш нашивками. Але замміністра так детально все описував, наче сам там був. В принципі до Авакова в мене немає претензій. Але ця історія дуже дивна.
Просто я не можу догнати чому менти діяли так дико, таке враження що застрелили його таки незаплановано...може зі злості, або справді який шпіЙОн, а потім почали придумувати версії....
А нащо тоді кажуть, що то спецпідрозділ "Сокіл" зробив? ---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- Во-во! ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- Може не мали наказу стріляти, а той хлоп сильний, бойовик бувалий, почав чинити опір, відстрілюватися - от і завалили здуру.
Теж якось не правдоподібно...впритул трьома пострілами...та ще і кайданки...Для чого труп покинули, чому версії міняються ...
Музичко якось слабо відстрілювався коли тікав через вікно. Впритул стріляв, перший раз "рикошет від шолома", другий раз "в погон". А потім з простріленеми ногами відбіг 50 метрів від кафе.
було якось в новинах разейсках як внаслідок ДТП за участю дага та росіянина, росіянин так обурився що двічі себе в серце ножем вдарив ...