:cowboy: …..Сначала дверь закрыли на замок, потом из шкафа достали старую, грязную фуфайку в крови и еще в чем-то. Положили ее на пол, одели на меня наручники сзади, предварительно хорошенько проложив между ними и руками рукава моего свитера и еще какие то тряпки и бросили меня на фуфайку. И начали как они выражались “разрабатывать” меня. Сначала один становился мне на ноги, а второй сидя на спине с силой подымал закованные руки вверх и не отпуская пытался их поднять все выше и выше, все остальные смотрели на это с завидным любопытством и нескрываемом удовольствии, как фанаты смотрят футбол, тоже было и там, но все из них хотели в “этом” поучаствовать и они поочередно менялись местами. Если не сказать, что было очень плохо это не сказать ничего!!! Когда на тебе сидят и стоят одновременно два человека по 100 или даже больше килограмм дышать очень трудно, а когда еще и издеваются то боль становится настолько тягучей и страшной!!! Потом видимо им это надоело и они решили сделать “Ласточку” сковали еще и ноги и так зафиксировали сзади ноги с руками, под руками и ногами продели швабру или похожую палку и повесили меж двух столов в проходе, и начали “отдыхать” - кто играл в пасьянс на компьютере, а кто пил чай и ел бананы. Потом они решили что этого недостаточно и достали бейсбольную биту и уголовный кодекс Украины – положили книгу на голову и видимо со всей силы начали бить битой по книге, это был просто писец !!! Потом меня сняли с палки и кинув на фуфайку начали бить битой в область сердца. Потом выше груди – где она заканчивается, возле шеи начали засовывать пальцы под выступающие кости груди и дергать вниз и на себя, а другой опер поддерживает тебя при этом, потом для разнообразия били под мышку какой то толстой (заостренной) и длинной палочкой – боль адская!!! Потом надели кулек на голову и начали душить – то снимая, то одевая его. Намочили специальные большие и толстые тряпки, сняли с меня одежду и начали бить этими тряпками по почкам, печени и куда попадут – это очень больно и не оставляет следов, но травмирует внутренние органы. Потом начали давить ногой яйца постепенно увеличивая силу нажима и крутя при этом ногой. Я не знал что такая боль существует…… http://www.anticorrupcia.siteedit.ru/page158
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Їхав недавно через Харків.Вийшов з другого поверху.де дивився футбол Селтік-Шахтар,коли донецьки обделались. Так спустився на 1-й поверх,а тут мусоріни взялися нізвідки,кажуть,що я підозріло виглядаю,треба обшукать,так обшукали,взяли 100 гр.за те,щоб вони траву не підкинули.От козли
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Все вірно, там в основному і козли працюють, а ті що не козли, знають за що працюють або в труні лежать...
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Козлы, мусорины... А потом спрашивают, откуда такие берутся в милиции. Этих "козлов" к Вашему сведению в изолированном инкубаторе не выращивают, они такая же часть общества как и Вы. .
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Дякую але співчувати особливо немає в чому. Я вчасно за власним бажанням припинив боротьбу з беззахистними рабами. Люди в міліції в принципі не погані але якщо довго затримуються там, то система їх робить ворогами народу. Зверху видавлюють показник, а знизу плачуть, бо посадив. Посадив не того, що давно пора посадити, а того кого зміг посадити...
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Мені знайомий розказував,слідчий:"Я кожного дня наражаюсь на смертельну небезпеку.Якби з шафи за мною раптом впали б мені на голову папки з "висяками",мене б точно придавило насмерть..."
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Як де... "Висяки" так і "глухарі" розкриваються іноді досить скоро. Головне знайти підходящу кандидатуру по трохи вищій статті і рахуй питання знято... Але це не в нас, в нас все згідно закону. Це все Америка !
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове 393446 [ + 921 − ] [:||||:] [обсудить] approved by DarkRider, 2007-12-01 13:56
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Ситуация №2: Два ОМОНовца вежливо и тихо подходят к подозрительному мужчине, и заикаясь от смущения просят предъявить документы. ххх Это был ОН... умирая думают ОМОНовцы...
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове сьогодні, десь близько 15.00., біля Лялькового театру якісь дебіли в формі підстрелили собаку йду, чую якісь крики, стоїть дівчина з хлопцем кричать на трьох міліціонерів на всю вулицю, а ті щось тихенько відповідають. голови зігнули, хлопець їх матюкає, а ті не дуже обрюються, певно самі чують вину за собою спочатку не зрозуміла, що сталося, потім дивлюся біля хлопця собака лежить, на нозі і на боці кров, де саме рана я не бачила хлопець з дівчиною, мабуть власники, кричали: "як можна в собаку стріляти, виродки" і таке всяке. кров краплями була метрів з 20 вниз по тротуару що зробила собака тим придуркам-ментам не знаю, але хтось з них серед білого дня і серед людей на вулиці її підстрелив якби власники заяву написали, думаю, їм би це так не обійшлося сподіваюся, що напишуть...
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове блін... людину шкода, а тварину ще більше вона ж, бідна, навіть не скаже, де болить, що болить, як болить, не поскаржиться... як каже мій чоловік, знає кількох моральних виродків, але навіть вони тварин не чіпають, а деколи і захищали, бо що та тварина винна? нащо таке робити?
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове Що зробити...? Дали дибілові зброю і руки чешуться. Звичайно необхідно зразу ж в прокуратуру звернутись. Якщо собака не створювала жодної небезпеки для життя інших людей - це грубе порушення положення про застосування вогнепальної зброї. Але, що дасть тут говорити... Дай Бог, щоб вони звернулись в районну прокуратуру.
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове а мене дратує, коли йдеш вулицею і до тебе біжить собацюра, а господар здалеку: та вона не кусається!... пригадую: я був на барикаді "хвиля свободи", яку робила "газета експрес".... це був, здається, 99-ий рік.... і вночі виходить синє чудо, що ледве стояло на ногах, і з двома величезними собацюрами... починає горлати на одного барикадівця (відомий, дуже відомий співак)... співак навіть не міг нічого сказати, бо це синє чудо сказало би "фас", а зранку ніц не пам’ятало би.... ситуацію порятував патруль ппс, один поліцай ввічливо попросив пияка пройти з ними, а двоє інших тримали руки на кобурах....
Відповідь: Мусорской садизм в Харькове мене теж але коли собака на повідку і власник її тримає, то не думаю, що вона когось з’їсть а ви так сильно боїтеся собак? п.с. мене іноді і люди дратують, коли йду по вулиці, що ж робити? п.п.с. тепер буду знати чого ті менти підстрелили собаку: спочатку в штани наробили з ляку, а потім вирішили помститися за свої штани