муай тай, дзю до, кік бокс

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем 91102, 28 гру 2008.

1. 91102

91102 New Member

Доброго дня!

Підскажіть будь ласка, де в м.Львів є секції муай тай, дзю до, кік боксу?
    І також до кого краще ходити?

Також, питання стоїть в тому чи приймуть мене в ці секції, якщо мені 18? Проте я в бойових мистецтвах не повний 0, не КМС, МС, проте основи знаю, і фіз. підготовка на відносно високому рівні.

Буду вдячний за відповіді.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То варто подзвонити 911 або 02...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  4. Alka

Alka Member

Стосовно кік-боксингу, то у Львові є карате клуб "Сьогун" на Привокзальній (вул. Героїв УПА), але там проводяться і заняття з кік-боксингу. Хороший тренер Мар'ян Михайлович проводить заняття тричі на тиждень (вівторок, четвер та субота, хоча може зараз щось помінялось), перевага - великий зал, суттєвий недолік - нема душу. Щодо вашого віку, то проблем не виникне, туди переважно ходять хлопці різноманітного віку від 12 до 30. Тренер оцінить вашу фізичну підготовку і даватиме відповідне навантаження. Тим хто швидко схоплює, не сачкує, прогресує Мар'ян Михайлович дозволить себе проявити у змаганнях.

ще можу порадии секцію тайського боксу у Спартаку (вул. Генерала Грекова). Дуже маленький зал, дуже важко при розминці не заскочити на спину сусідові :) (тре бути уважним). Зухавалий, відносно молодий тренер Віктор Мар'янович ніби не поганий, але бувало забував приходити на заняття (може він подорослішав і став відповідальнішим:)). Заняття теж тричі на тиждень, тут ніби більшість хлопців віком від 15 до 27 (максимум 30). Може підіть і подивіться як проводяться заняття і тоді самі зможете зробити вибір до кого ходити.

Останнє редагування модератором: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  5. helmut

helmut Member

погляньте на цю тему http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=457975

6. skatsp

skatsp New Member

Муай Тай

Народ,підкажіть будь ласка,я буду вчитися у Львові і стршенно хоті б піти на якесь бойове мистецтво,муай тай дуже зацікавив мене,але в інтернеті я не знайшов ні одонго клубу у Львові,можливо хто знає де можна його навчитись...чи піти на щось інше)))?

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Є секції, де на наївних простофілях просто заробляють гроші. Показують різноманітні елементи самозахисту, а толку з них на вулиці, як з козла молока. Вам спочатку потрібно позбутись відчуття страху. Для цього у Львові є багато парків та глухих вуличок. Бажано прогулюватись після 22.00. Коли їх всіх пройдете, можете сміливо шукати секцію, тому що знатимете, що Вам потрібно вивчати, а що ні.

8. Credo

Credo New Member

ВИБАЧТЕ АЛЕ Я ТУПЛЮ ЯКИЙ НОМЕР ТРЕНЕРА?

9. vseprav

vseprav Well-Known Member

чого все на екзотику тяне "муай тай " і все таке інше, я б радив рукопашний бій.
    як був студентом то ходив там нас вчили багато чого-крім спортивного поєдинку ще й ножовий бій, бій лежачи ну і тд.

10. kyzniechik

kyzniechik New Member

Якщо метою занять боєвухою є оволодіння навиками бою як такого, краще починати з ударної техніки. Бокс, Кік-бокс і т.д. Якщо ж є проблеми з страхом, самооцінкою, деструктивними формами поведінки тощо - раджу звернутись в "Ільберс". http://vkontakte.ru/club31277722 Заодно і навики боєвухи на рівень поставите.

11. jo-jo

jo-jo Member

Хороший вибір занять з бойових мистецтв є в палаці спорту "Трудові резерви" на Стуса, 2. Для дітей там великі можливості! Професійні тренери, великі зали і оплата нормальна, бо це державна школа, в середньому платять 50 грн. в місяць, а взагалі хто скільки може. Моя дитина займається в секції ДЗЮДО, ми дуже задоволені, бо декілька років знаходились в пошуку, переважно малесенькі зали, переповнені групи, оплата до 200 грн... Тому приєднуйтесь до нас, бо чомусь початкові групи не достатньо заповнені... може просто батьки не знають про цю школу і бігають по приватним гурткам...

12. jo-jo

jo-jo Member

Сьогодні заняття з ДЗЮДО на 15:30 для дітей від 6 до 10 років! Приходьте всі бажаючі!

13. KUDO

KUDO New Member

Спробуйте КУДО.

14. KurT

KurT Well-Known Member

спорткомплекс "Локомотив" адреса: вул.Федьковича 34 (точно не памятаю). Він знаходиться поруч привокзального базару, якщо заходити від вулиці Тургєнева колишньої. Там і бокс і кікбокс є, навіть муай тай. В тому самому комплексі ще тренажерка і зал вільної боротьби, і то ше не цілий список.

15. Svyatoslav Mihailiv

Svyatoslav Mihailiv New Member

Які у Львові є хороші секції дзюдо?

Просто сподобався цей вид спорту і я хотів би почати ним позайматись. Мені 16. Я розумію що для дзюдо це вже трохи пізно, але мене жодні перемоги, змагання не цікавлять, хочу займатися особисто для себе. Маю бажання відвідувати секцію, де є нормальний тренер, і де не будуть косо дивитися на новачка, фізичні дані якого є не дуже спортивними (ріст 157, вага 45, хоча загальної фізичної підготовки трошки є, наприклад: лежачи жму свою вагу).

Хто що знає - підкажіть! Буду вдячний за будь-яку інформацію, рекомедацію і пораду!

16. Дитячо - юнацький спортивний клуб "Альянс" є офіційним клубом у Львові!
    Тайський бокс (муай тай) — (тайськ. มวยไทย) бойове мистецтво Таїланду, один из найбільш наближених до реального поєдинку вид спортивних двобоїв.
    Тренування проводяться проводяться за адресою: м.Львів, вул. Кн.Ольги, 3-А
    093 44 29 495
    067 15 72 570

17. Ivan Z

Ivan Z New Member

Дзюдо та кікбоксінг є в Інтерспорті на мотозаводі та і багато іншого, туда мої знайомі ходять, казали досить непогано, тренера з досвідом. Ще ми там футбол ганяєм по вихідних, досить непогано, одне я б сказав кращих місць у львові. телефон туда : 0676740619

18. Xoma

Xoma Member

Це тільки в мене міська довідка мовчить?

а де твій аватар? :)