Доброго дня! Підскажіть будь ласка, де в м.Львів є секції муай тай, дзю до, кік боксу? І також до кого краще ходити? Також, питання стоїть в тому чи приймуть мене в ці секції, якщо мені 18? Проте я в бойових мистецтвах не повний 0, не КМС, МС, проте основи знаю, і фіз. підготовка на відносно високому рівні. Буду вдячний за відповіді.
Зверніть увагу на писки таких різних бійців.... http://www.youtube.com/watch?v=lxUJ...MDjwZ7M/hqdefault.jpg&feature=player_embedded
Стосовно кік-боксингу, то у Львові є карате клуб "Сьогун" на Привокзальній (вул. Героїв УПА), але там проводяться і заняття з кік-боксингу. Хороший тренер Мар'ян Михайлович проводить заняття тричі на тиждень (вівторок, четвер та субота, хоча може зараз щось помінялось), перевага - великий зал, суттєвий недолік - нема душу. Щодо вашого віку, то проблем не виникне, туди переважно ходять хлопці різноманітного віку від 12 до 30. Тренер оцінить вашу фізичну підготовку і даватиме відповідне навантаження. Тим хто швидко схоплює, не сачкує, прогресує Мар'ян Михайлович дозволить себе проявити у змаганнях. ще можу порадии секцію тайського боксу у Спартаку (вул. Генерала Грекова). Дуже маленький зал, дуже важко при розминці не заскочити на спину сусідові (тре бути уважним). Зухавалий, відносно молодий тренер Віктор Мар'янович ніби не поганий, але бувало забував приходити на заняття (може він подорослішав і став відповідальнішим). Заняття теж тричі на тиждень, тут ніби більшість хлопців віком від 15 до 27 (максимум 30). Може підіть і подивіться як проводяться заняття і тоді самі зможете зробити вибір до кого ходити.
Муай Тай Народ,підкажіть будь ласка,я буду вчитися у Львові і стршенно хоті б піти на якесь бойове мистецтво,муай тай дуже зацікавив мене,але в інтернеті я не знайшов ні одонго клубу у Львові,можливо хто знає де можна його навчитись...чи піти на щось інше)))?
Є секції, де на наївних простофілях просто заробляють гроші. Показують різноманітні елементи самозахисту, а толку з них на вулиці, як з козла молока. Вам спочатку потрібно позбутись відчуття страху. Для цього у Львові є багато парків та глухих вуличок. Бажано прогулюватись після 22.00. Коли їх всіх пройдете, можете сміливо шукати секцію, тому що знатимете, що Вам потрібно вивчати, а що ні.
чого все на екзотику тяне "муай тай " і все таке інше, я б радив рукопашний бій. як був студентом то ходив там нас вчили багато чого-крім спортивного поєдинку ще й ножовий бій, бій лежачи ну і тд.
Якщо метою занять боєвухою є оволодіння навиками бою як такого, краще починати з ударної техніки. Бокс, Кік-бокс і т.д. Якщо ж є проблеми з страхом, самооцінкою, деструктивними формами поведінки тощо - раджу звернутись в "Ільберс". http://vkontakte.ru/club31277722 Заодно і навики боєвухи на рівень поставите.
Хороший вибір занять з бойових мистецтв є в палаці спорту "Трудові резерви" на Стуса, 2. Для дітей там великі можливості! Професійні тренери, великі зали і оплата нормальна, бо це державна школа, в середньому платять 50 грн. в місяць, а взагалі хто скільки може. Моя дитина займається в секції ДЗЮДО, ми дуже задоволені, бо декілька років знаходились в пошуку, переважно малесенькі зали, переповнені групи, оплата до 200 грн... Тому приєднуйтесь до нас, бо чомусь початкові групи не достатньо заповнені... може просто батьки не знають про цю школу і бігають по приватним гурткам...
спорткомплекс "Локомотив" адреса: вул.Федьковича 34 (точно не памятаю). Він знаходиться поруч привокзального базару, якщо заходити від вулиці Тургєнева колишньої. Там і бокс і кікбокс є, навіть муай тай. В тому самому комплексі ще тренажерка і зал вільної боротьби, і то ше не цілий список.
Які у Львові є хороші секції дзюдо? Просто сподобався цей вид спорту і я хотів би почати ним позайматись. Мені 16. Я розумію що для дзюдо це вже трохи пізно, але мене жодні перемоги, змагання не цікавлять, хочу займатися особисто для себе. Маю бажання відвідувати секцію, де є нормальний тренер, і де не будуть косо дивитися на новачка, фізичні дані якого є не дуже спортивними (ріст 157, вага 45, хоча загальної фізичної підготовки трошки є, наприклад: лежачи жму свою вагу). Хто що знає - підкажіть! Буду вдячний за будь-яку інформацію, рекомедацію і пораду!
Дитячо - юнацький спортивний клуб "Альянс" є офіційним клубом у Львові! Тайський бокс (муай тай) — (тайськ. มวยไทย) бойове мистецтво Таїланду, один из найбільш наближених до реального поєдинку вид спортивних двобоїв. Тренування проводяться проводяться за адресою: м.Львів, вул. Кн.Ольги, 3-А 093 44 29 495 067 15 72 570
Дзюдо та кікбоксінг є в Інтерспорті на мотозаводі та і багато іншого, туда мої знайомі ходять, казали досить непогано, тренера з досвідом. Ще ми там футбол ганяєм по вихідних, досить непогано, одне я б сказав кращих місць у львові. телефон туда : 0676740619