Мрія сучасного жлоба та політика.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 18 бер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Означення жлоб появилося в Україні років 200 назад. Так стали називати людей, яким вдавалося юридично вирватися з кріпосництва. Щоб пан їх не запроторив назад, вони тікали до міста, де починали нове життя. Не маючи навичок цивілізованого життя наші герої для виживання займалися: злодійством, обманом, купи-продай. Якщо щось і виробляли, то сурогатне. Ще їх любима доріжка була - втекти до військового училища і через продаж своєї душі (партійний квиток) записатися в яничари, яких імперія зашорювала в свій сектор огляду на світ. Для накладання ретуші на своє минуле вони переходили з мови на мовний суржик, зраджували тій культурі, яку прививала їм мати. І все це для того, щоб швидше прорватися "з грязі в князі". Але так могло продовжуватися довго, багато поколінь. Тому на даний час якийсь "коренной киянин" навіть не уявляє, що він в своєму культурно-соціальному статусі продовжує бути лиш "коренним жлобом в N-ному поколінні" при всіх його Мерседесах та "євроремонтах".
    В наш час жлоб має витоки зі сталінського рабства, з якого він став вириватися з часів Хрущова. Він був основою діяльності зграї більшовиків, куди він пролазив для отримання портхвеля. Ось такий тип вихідця з культури "рашен", яка була базою більшовизму, спотворив марксизм з соціалізмом, розвалив по методу давньоримських плебеїв склепану на крові та поту імперію "рашен", а зараз склепав по своїх "понятиях" сурогат під назвою держава Україна.
    Коли німці в кінці 80-х підраховували потенціал України, то вони все вірно розрахували, помилившись лиш в оцінці кадрів для побудови нової держави, які були жлобськими на всі 100% після заміни Москвою Шелеста на чистого жлоба Щербицького. Тому цей сучасний жлоб, спотворивши марксизм з соціалізмом, взявся те ж саме робити з "демократією" та "ринковою економікою". Він заполонив всі інстанції державної влади, він "прихватизував" бувше загальнонародне, те, що його діди-пройдисвіти "націоналізовували" для побудови "нового мира". Цей соціально-культурний сурогат заповнив всі засоби масової інформації, звівши їх діяльність лиш до примітивно-плебейського "хліба та видовищ". Ось і сьогодні зальотні жлоби (своїх мало) Шустери та Кісєльови будуть дурнуватому народу вішати чергову "локшину на вуші" в проміжках між діяльністю інтелектуальних ідіотів типу Сердючки чи Потапа з Пашею-ді джеєм.
    Цей прошарок не тільки присущий Україні. Найбільший світовий осередок його розмістився на Уол-стріті та Холлівуді. І оця цепочка, від жлоба Петра з українського колгоспу ім. Чапая до поп-жлоб-Джексона в США доводить сучасний світ до занепаду. Вони по своїй природі деструктивні і одноманітні. Петро мріє стати жлобом з районного центру. Райцентровський жлоб марить Києвом, щоб стати там ді-джеєм. А київські Могилевські мріють вже жлобський осередок Москви, де крутяться великі нафто-газогроші. Відповідно московські жлобихи Пугачови з завидками до затьмарення розуму споглядають на світових Мадонн.
    І не потрібно соромитися цієї дійсності, бо ми всі з неї. Достойних інтелігентних людей ми винищили по типу "білих ворон". Якщо й залишилися якісь одиниці таких, то вони сидять тихенько в якомусь кутку зі страхом та гидотою на обличчі поглядаючи на наше спотворене життя. Ще є й залишки колишніх сталінських рабів, які до цих пір скучають за батогом пана-більшовичка, який кидав їм інколи якусь скоринку.
    Що ж, панове-гаспада-товарісчі, аналізуйте наш теперішній стан!
    До господарів цього сайту. Написана ця "простиня" зі своїх думок форумчанина-старпера, тому не варто її видаляти.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Прокопе, а що ви хочете отримати у результаті аналізу? :rolleyes: Щоб у нашій країні-Україні скасували слова людина, громадянин, пан, співвітчизник та замість цього запровадили одне слово для усіх - ЖЛОБ!?

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шановний, критикувати та поливати брудом всіх -- може кожен
    Ви хоч щось можете запропонувати?

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Танна, від вас я нічого не хочу. Допис я писав для думаючих людей.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Виробництво ось такої машини: Переглянути вкладення 10328

Вкладення:

• МБН.jpg
      МБН.jpg
      Розмір файлу:
      92,4 КБ
      Переглядів:
      9
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І усе це заради машинки для блинів?

7. tanna

Пишіть ще.
    Тільки я помітила, що думаючі люди ваші дописи не читають. Про це вони самі тут вже зізнавались. А тепер і я не буду. Треба все-таки брати приклад з думаючих людей. :girl_bye:

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дійсно, не варто вам патриціям зі жлобами справу мати. Колись одна дівчинка казала своїй подужці :"Не йди на побачення до нього, бо він не комсомолець".

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, Степанич, Бог створив життя і для інших справ.

10. duncan

я правильно Вас зрозумів -- якщо людина зробила винахід (щось своїми руками), то вона автоматично перестає бути жлобом?

11. duncan

[OFFTOP]млинців, пане Степанич, м л и н ц і в ;)[/OFFTOP]

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невірно зрозумів. Серед жлобів достатньо винахідників. Зараз вони напридумали масу сортів "Сервілатів" без наявності м'яса.

13. duncan

[OFFTOP]читаємо тлумачний словник: вірно, вірність[/OFFTOP]
    то що тре зробити/робити, якщо Ви, звісно, самі знаєте? :)

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Упссс... прокол... чи прокІл? Лажанулся, кароче!:pardon:[/OFFTOP]

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Прікол[OFFTOP][/OFFTOP]

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По-перше, поясніть про що ви, а потім я визначуся, чи знаю.

17. duncan

це ж не я жлобами всіх обзиваю, то що я маю пояснювати?
    питання просте: Ваш рецепт, як не бути/не стати жлобом?

18. kertis

kertis миється в бані

Вы не знаете, как давно в Украине появилось означення му-дак?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось приклад класичного жлоба, бо його мати випустила в світ для виживання без належного виховання.
    Ви неуважний чи звичайний наклепник. Я "всіх" Стусів чи Амосових до жлобів не записував.
    Якби я знав всі рецепти, то і з себе вигнав би риси жлобства. На мою думку, потрібно в першу чергу виходити з культури "рашен", яка піддобрює це жлобство.

20. tanna

От може мені хтось пояснити логіку цього добродія? Значить, своїх батьків та себе він записав до жлобів, тому що вони і він вихідці із жлобської радянської країни. З її жлобською культурою і так далі. А Стус та Амосов мабуть вихідці із Сполучених Штатів? Чи з Австралії?
    Прокопе, питання не до вас. А до якої-небудь думаючої людини. :rolleyes:

а де твій аватар? :)