Може спам, а може правда?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем demetris, 19 січ 2009.

1. demetris

demetris Well-Known Member

ДОлинула до мене така от інформація. Власне кажучи думаю, що це все злобно-чорний піар. Але може хто що чув:

Останнє редагування модератором: 19 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  2. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

може бути правдою, але напрошується питання "ну нафіга вестися на різні розводи?"
    документи навіть не завжди дайцям в руки віддаю, а тут якийсь працівник банку...
    і взагалі, в таких випадках на наглість тра наглістю відповідати.. а яким чином? ооо.. то вже залежить від ситуації і моєї фантазії (а вона в мене бурхлива))))))) )

• Подобається Подобається x 5
  3. bora

bora Well-Known Member

До мене також приходило з далеких рук.. Тому, поки що сприймаю як чорний піар... Ну, але інформація корисна з точки зору - передбачати різні варіанти подій і не віддавати документів нікому.

• Подобається Подобається x 4
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) фіг-його знає.
    Впринципі ... в неті ще ходять чутки про кредити на "свіжо" звільнених працівників Привата.

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Хоч не дарма всі називають цей банк Прівєт, але думаю це не правда,
    надто марудна справа то все продавати,
    тим більше забирати в тих, хто платить чи вимагати негайної сплати,- автоматично відмовитись від прибутку по відсотках, що абсолютно алогічно.
    Який зміст наражати себе на адміністративну чи кримінальну відповідальність менеджеру та керуючому, які є найманими осаби і працюють на зп?

7. demetris

demetris Well-Known Member

якось днями натрапив на южет журналістських розслідувань - щось подібне. Типу про колекторів та антиколекторів. Ґуґл знає більше.

а де твій аватар? :)