ДОлинула до мене така от інформація. Власне кажучи думаю, що це все злобно-чорний піар. Але може хто що чув:
може бути правдою, але напрошується питання "ну нафіга вестися на різні розводи?" документи навіть не завжди дайцям в руки віддаю, а тут якийсь працівник банку... і взагалі, в таких випадках на наглість тра наглістю відповідати.. а яким чином? ооо.. то вже залежить від ситуації і моєї фантазії (а вона в мене бурхлива))))))) )
До мене також приходило з далеких рук.. Тому, поки що сприймаю як чорний піар... Ну, але інформація корисна з точки зору - передбачати різні варіанти подій і не віддавати документів нікому.
) фіг-його знає. Впринципі ... в неті ще ходять чутки про кредити на "свіжо" звільнених працівників Привата.
Хоч не дарма всі називають цей банк Прівєт, але думаю це не правда, надто марудна справа то все продавати, тим більше забирати в тих, хто платить чи вимагати негайної сплати,- автоматично відмовитись від прибутку по відсотках, що абсолютно алогічно. Який зміст наражати себе на адміністративну чи кримінальну відповідальність менеджеру та керуючому, які є найманими осаби і працюють на зп?
якось днями натрапив на южет журналістських розслідувань - щось подібне. Типу про колекторів та антиколекторів. Ґуґл знає більше.