Дуже давно робив одному приватному жеку таку штуку. Кажуть шо в них зараз грошей нема. Так шо сидю з програмою і без оплати. То якшо комусь треба то звертайтеся. Віддам за пару бутилок хорошого коньяка з мінімальними поправками. Шкода шоб робота надарма пропала. Серйозної підтримки не гарантую бо зараз ніколи тим займатися. Шо програма робить. Вводете в програму ФИО власника і адресу, при наявності пільгу, к-ть мешканців і субсидію. Вважається шо в квартирі є тільки 1 лічильник на воду. Якшо вам треба 2 то можна вносити власника 2 рази з приміткою тепла/холодна, або ше за пару фляшок горіляки можу доробити другий лічильник. Шомісяця вносите покази лічильника. Програма вміє сама рахувати вартість послуги водопостачання і друкувати квитанції. (По кілька на листку для економії паперу) Є можливість призначити на власника субсидію і пільгу. Є можливість міняти вартість метра кубічного води (при цьому для попередніх місяців буде рахуватися по тих цінах шо були тоді) Програма вміє робити звіти по окремому платнику і звіти по боржниках по будинку. Всякі примочки типу розкрашення в різний колір тих кому вже квитанцію надрукували, тих кому вже нарахували і внесли показник, тощо. Можна додавати якусь додаткову суму до оплати чи навпаки мінусову для додаткової одноразової пільги з описом. Суми вкитанції можна редагувати вручну як вам забажається, але то все протоколюється і зберігається. Програма написана на Java з використанням SQLite бази даних,тому її не потрібно інсталювати і можна легко переносити на флешці з компютера на компютер. Звісно при такому підході то шо ввели в програму на одному компютері не буде видно на іншому. Тому фактично працювати всеодно доведеться на 1 компютері, але дуже легко робити резервні копії. Сорси віддаю разом з програмою, шоб ви чи довірена особа згодом могли вносити туди при потребі нові зміни, але без права перепродавати програму третім сособам і за мною лишаються авторські права. Передаю тільки права на користування і право внесення змін відповідно до своїх вимог. Квитанцію підправлю під ваші потреби (ваша назва, банк, реквізити). Якшо захочете якісь невеликі додаткові допрацювання то домовимося за ту ж таки горючу валюту чи ше якимсь бартером. Серйозих доробок зробити не зможу через тотальний брак часу. Поскільки віддаю значно дешевше собівартості - то особливої підтримки не гарантую. Якшо будуть бажаючі - пишіть. Покажу скріншоти прямо тут, при нагоді заїду і продемонструю на вашому компютері.
Їм би хтось про програму стратегії на наступне півріччя допоміг поодууумати, не то що спланувати програму дій.Їм зараз не до Вашої програми-вони під знаком питання існування.І правильно.Можливо звертайтесь в приватні ЖЕО чи ОСББ.
Ну я на таке і розраховую. Але ходити по Львову і пропонувати мені нема резону. Та мені не то шо збути конче хочеться. Я тепер і так майже не пю . Просто обідно шо робота пропаде. Най би хтось користувався якшо йому таке треба за чисто символічну плату. Хоча ви праві. Навряд хто таке захоче.