Шановні форумляни, хочу запропонувати вам ознайомитися з новим україномовним сервісом для зберігання та обміну файлів moyapidbirka.com.ua. Потенціально чудова альтернатива ex.ua, але без прив'язки до ua-ix, (тому і за межами України є доступ до файлів). має великий обсяг вільного місця досить висока швидкість завантаження і скачування файлів, можливість додавати великі файли (до 1,5 гб) можливість додавати багато файлів водночас (завантажувати цілі фолдери) відсутність реклам, очікувань і обов'язкових реєстрацій! сервіс абсолютно безкоштовний можна легко ділитися своєю підбіркою файлів з іншими - сервіс автоматично генерує лінки до файлів без обмежень на час зберігання Все це в цілому дає можливість створювати колекції будь-яких файлів: музики, відео, книжок і т.д. Запрошую до тестування сервісу! Буду дуже вдячна за ваші конструктивні коментарі! За критику ображатися не будемо, а постараємося навпаки якомога більше покращити зручність користування сервісом.
Без реєстрації - це зручно для короткотермінового обміну. Залив - кинув посилання - скачав. А якщо хочете зберігати файли - зручніше зареєструватися. Я ще уточню, як довго зберігаються файли, закинуті без реєстрації. ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ---------- Будуть, обов'язково Перекладемо ---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Качати-качати... самі заплуталися, качати чи вантажити Дякую за зауваження!
Абсолютно не маю наміру обманювати, лише уточнюю, які є "АЛЕ". Чи можна без реєстрації? Можна. Але тільки на 30 днів. Потім можна або перезалити, або зареєструватися. Проблему швидких файлообмінів це вирішує. Якщо зареєструватися - тоді немає обмежень на час зберігання. І в тому, і в другому випадку необмежена кількість вільного місця.