Просто росіяни завжди потребують вдвічі більшої уваги до своїх персон, хронічний нарцисизм вимагає жертв.
Мне задали вопрос я ответила. А Вам тяжело таки не переходить на личности...вы пишите гадости и тем самым повышаете свою заниженную самооценку ! Кого-то алкашами называете кого-то дамочкой с расшатанными нервами! Вы только никогда не обсуждайте чужое здоровье,в том числе и нервы, давже в шутку!Это не хорошо...очень не хорошо! и давайте вернемся к теме языка!
Хронический баранизм ,не хотелось бы опускаться до вашего,но это заболевание не зависит от национальности языка ,это зависит от воспитания,вы оскорбили уже не одного человека а я вам предлагаю вернуться к теме языка уже третий раз...
Мене просто вражають до глубини душі узагальнення. "Всі росіяни, всі українці, всі поляки" ітд." "Всі - не буває ніде і ніколи" (с) левандівка
Чому не буває? А цигани хіба не схожі між собою? А чеченці? А хіба не вірно підмічено що прибалти флегматичні? Що німці педентичні? Що євреї підприємливі? Кожен народ живе в різних умовах і це формує характер.
Народознавець Ви наш доморощений... )))) Ми з чоловіком виросли в Стрию, обидва. Чим ми подібні і чим відрізняємось? Поки я не почала думати, що у Франківську всі твердолобі і чим це зумовлене...
Un.Known, ви собі думайте що хочете, мене мало хвилює що про мене хто думає. Ви ж не відповіли на моє запитання. При чому тут ви з чоловіком вашим? Англійські аристократи в 19 столітті привозили в Лондон індіанців з диких племен, вбирали в наряди, вчили їсти вилкою, тягали по театрам. Звісно вони ставали (чи просто виглядали) інакше після цього, в той час як їхні родичі бігали зі списами голі. То плем'я ми будемо описувати по цілому чи по вийняткам?
Я, напівросіянка-напівполька за походженням, і мій чоловік, українець, виросли в одному місті. Які риси в нас мають бути згідно Вашим "тезам" спільні? Ви якось не розділяєте поняття народу і національності, підозрюю.
Тоді давайте ширше - візьмемо до уваги область! Чи може країну? Ми жили з чоловіком в однакових умовах. От тільки Ви якось забули, що Прашуня живе в тій же країні, що і ми (і навіть Ви, який жах!), тільки розмовляє іншою мовою. Як у цьому випадку впливає місце проживання? Чи Ви вважаєте, що з трьох осіб - мене, полукровки, Прашуні і мого чоловіка тільки чоловік має повне право вважати себе частиною українського народу?
А что? Вполне можно согласиться. Я, вот,заметил, что основная масса рагулей сосредоточена в Прикарпатье. Это не говорит о том, что в Прикарпатье проживают одни рагули. Но их там много. Скорее всего, Карпатское предгорье как-то вплывае на их характер.
Я осетинско-русско-украинского происхождения...говорю на русском...видимо имею право считать себя частью Украинского народа...но не полное,а на 30% ---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- а 102% западной голосовали в свое время за юща...к чему сей бред?к флегматичности прибалтов это отношения не имеет!
Ну да ну да!Но в пример вы сразу привели бесстыжих Донбасссссян голосовавших за Яныка,не стали жителей Запада с голосованием за Юща в пример приводить...и это говорит о вашей привычке даже косвенно,даже между прочим везде пихать Восток...а почему?это явно свидетельствует о предвзятом отношении...как минимум...это тоже ваш сформированный не знаю чем характер...пока еще верю что не все на Западе такие предвзятые!