Я пішов пробивати каналізацію на 10-му поверсі... (управдом я) Прихожу, а дружина плаче. Притискає до грудей кота Базіка і ридає нестримно. - Що сталося? Чого ти плачеш? - Не знаю, все якось навалилося. - Та що таке? Розказуй. - Ну вони закон прийняли. Про вибори... - То й що? Це ще не кінець. Головне як люди проголосують. - Ти що не розумієш? Неважно як проголосують, вони приватизували право оголошувати результати. Потроху заспокоїлась. А полегшення нема. Душить серце образа, невгамоване відчуття несправедливості.
Если не сложно, подскажите, как принятые поправки позволяют ИМ оглашать результаты? Может, я что-то упустил...
Що цікаво, вона в мене не плаксива по натурі. Ніколи не плаче. Скоріше дасть комусь в писок. Не плакала коли проти мене кримінальні справи порушували. Коли мінти вривались в дім, робили обшуки. Діти плакали... Вона не плакала. Коли наш бізнес знищували, магазин зносити пробували. Ганяла дрюком хабарників від пожнагляду і ДПІ. Не здавалась коли "добрі" люди через кризу сина з Приватбанку "по статьє" звільняли при наявності контракту. Не плакала навіть коли мене з дівахою застала. А тут таке горе... Невже це безвихідь?
Жену надо слушать. Наверное безвихідь. (Черт, смайлик хотел поставить, а вдруг тут серьезно.Но непохоже, что серьезно)
Да, это впечатляет. Представляете сколько несчастий на семью свалилось, а изменение закона о выборах оказалось страшнее, как дальше жить вашей жене я даже не могу представить. Только деваху завести, жена отходит вас дрючком и может ей полегчает
Елементарно. Вже сьогодні, но чекаючи підписання закону президентум, банда регіонів виключила членів комісії від ЮВТ у двох округах в Криму і Донбасі. ---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- Тобто банда навіть не сумнівається, що Ющ підпише ці зміни. А нам тепер надіятись, що Ющ не підпише, - це мабуть садомазохізм.
Вся Україна в шоці.Це ж треба дожитися до такого:мати 70 % підтримки,і це все про..ати,і в кінці перетворитися в банального шкодлвого хлопчика. Ще прийдуть такі часи коли люди будуть плюватися при згадці про... .
І не просто, а поставивши рекорд по швидкості підписання. ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ---------- Янукович вже офіційно заявив, що вони формують коаліцію з НУ.
Ціною своєї пильності і дій. Вже в неділю. 5 років тому нас (волонтерів мобільних груп і Нічної Варти) попередили: ціна - розхитані нерви і ходова частина автомобілів. Проте, як свідчили практикуючі психологи, за період Помаранчевої революції по Києву не було ЖОДНОГО звернення з приводу депресій.
Чи є різниця між Тимошенко і Януковичем? Сьогодні на Софіївській площі відбувся молебінь За Україну, за сприяння БЮТ. На Михайлівській площі звучить попса в підтримку В.Януковича.
Все більше і більше хочу, щоб перемогла ЮВТ. Лише задля того, щоб через якихось пів-року зібрати всі ваші найпалкіші дописи і після них поставити величезний знак питання Не здивуюсь, якщо через пару років вони з БЮТ-ом її формуватимуть. "Весь мир театр".
правильно - выиграют мазохисты )) терпите дальше. - нефиг было за Ю и Я голосить в первом туре - тогда б щас не плакали- если бы вышел Тигипко с любым из ЗОЛ - то его бы выбрали.
- Хто такий Тигібко, а хто Тимошенко? Тігіпко далеко до Тимошенко по якостям як до Київа рачки. Тільки гроші має.