Моя книга: "Віддзеркалення"

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем UkrainianWriter, 7 лис 2012.

1. UkrainianWriter

UkrainianWriter New Member

Мої вітання усім учасникам цього форуму!!! Пропоную Вашій увазі чтиво мого виробництва.

Щоб дати своєрідне уявлення, що у цій книзі доброго чи недоброго відбувається, то викладу невеликий уривок:

Вхідні двері квартири з легкістю прочинилися, без жодних запитань типу: «Може, спершу повернеш ключа?», усе в кімнатах було на своїх місцях, тільки з кухні доносилося невиразне шарудіння, а недбало кинутий жіночий одяг у коридорі геть збивав з пантелику. І ще одне: солодкий струмінь повітря вдарив у комірки носових пазух – це запах кориці. А те, що я побачив на кухні, не просто винесло уламки тверезого мислення, а відібрало мову і паралізувало тіло.
    Я побачив пелюстку, що, відірвавшись від квітки, впала в образі Афродіти на піщаний берег моєї скромної обителі. І вона посміхалася, більше поглядом, аніж устами, так щиро, що затьмарила б сяйво легіону прожекторів. Ця богиня заполонила простір моїх думок, бо мій мозок не міг сприймати більше нічого, окрім картини, де хвилі скуйовдженого волосся неслухняно виблискували в променях світла, а оголене тіло ритмічно погойдувалося в такт з імпульсивними рухами, практично усе забруднене борошном. Чому борошном? Бо ця чарівна фея вирішила, що приготує равіолі, а яке равіолі без тіста? Тому, озброївшись качалкою, моя гостя (а водночас і господиня) упевнено спрямовувала все своє завзяття на лист свіжого тіста. Я відчув, що це все неправильно, що слинки потекли не від думки про майбутню вечерю, а від того, що переді мною гола дівчина, яку я безсоромно поглинав очима (до речі, з одягу у неї тільки тонка смужка трусиків ).
    Між іншим, від моєї присутності рухи її не стали скованими, вона й надалі пурхала кухнею зі спритністю колібрі у пошуках того чи іншого потрібного їй інгредієнту. А я з нахабністю папараці, фотографував цього випадково (а може, і не випадково) заблудлого метелика й архівував зроблені фотографії у сейфі власної свідомості, бо більше ніхто не має права на ці моменти мого життя, окрім мене самого.
    Посміхнувся. Спіймав посмішку у відповідь. Нічого не запитуючи, повертаюсь і йду у ванну кімнату. А що я міг запитати? Це все потрібно спершу проаналізувати, викреслити всі внутрішні непорозуміння, але зберегти відтінок тієї невимушеності у її поведінці, яка розбила б будь-яку стіну й затерла лінії меж дозволеного і забороненого у людських стосунках.

Гадаю, що трішки заінтригував :blush:

Першим критиком нарікаю форумчанку Мілену , до якої книга уже відправлена. А також користувача під ніком Aleon, на якого один примірник також чекає.

Буду радий, якщо приєднаються і решта форумчан.

Буду радий, якщо хто придбає. Вартість примірника 25 грн. + 6 грн. пересил Укрпоштою.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ой ні, містику я погано переношу. А взагалі вітаю вас, хорошою справою займаєтесь.

3. UkrainianWriter

Дякую, там її не дуже багато, зовсім трохи, як бонус

Останнє редагування модератором: 7 лис 2012
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Нагадайте, скільки ви готові заплатити, щоб ми це читали?

5. UkrainianWriter

Щось не зрозумів?

6. Bambook

Це я не зрозумів: ви платите 25 гривень за прочитання всієї книги чи за годину читання?

7. UkrainianWriter

Вартість примірника 25 грн. + 6 грн. пересил Укрпоштою.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви знаєте, шоб вас читати, 25 гривень мало буде.

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

А де Бамбука можна читати? Крім форуму.

10. UkrainianWriter

Це Ви натякаєте на те, що мовляв нове ім'я, народ з підозрою ставиться.
    А для того, щоб читали - виплатити по 25 грн., то я так збанкрутую.
    :pardon:

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Dzeko, а взагалі, уривок Вам як??? На це питання всі можуть відповідати.

11. iso

iso Well-Known Member

Не вірю:dntknw:

12. UkrainianWriter

Ви, як Станіславський.
    Не вірите у що???

13. Bambook

Окей, не будемо робити поспішних висновків.Бажання привернути увагу натяками на сексуальність - несмак, звісно, але не злочин.
    Дайте ще якийсь кавалок, бо цей не показовий.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

*Кориця, кориця... знову Денисенко*
    Образність така трохи вимушена, на противагу поведінці голої дівчини.
    Вважаєте, зараз можна оголеністю заінтригувати? Все вже написано до нас. (с)

Добре є те, що пишете грамотно. Добре, що хочете писати. Ви вже друкувались у періодичних виданнях?

ІМХО, 25 гривень - таки забагато. Я ту ж Денисенко купую за ті ж гроші, чи Осадко, чи Матіос. І якщо буду змушена купити одну книгу, здогадуєтесь, що це буде не Ваша?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забужко згадав, збоченку перестарілу, прикумарила порнухою своєю.

Un.Known, не жміться вже так за 2,5 євро, це ж смішно. Ціна шаурми.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Жмусь, бо книжок купую багато, тому стараюсь купляти гідні.

А шаурму не їм.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То значить електронну купіть і закачайте собі тонну туди. Я так і зробив.

За 25 грн. навіть не пообідаєте.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. Bambook

а де твій аватар? :)