Вот - вот восстановится СССР, это дело считанных лет. И тогда я проснусь ото сна, выйду на свежее утро нового дня и пойду в центральный комиссариат. Пойду и служением Партии, в служении Вождю заслужу доверие и почет. И тогда я, народный строитель, почетный работник - пойду улучшать показатели или строить улучшители - неважно чего, но пойду - светлый сердцем, ясный душой - необоримым стремлением! Пойду в самые дальние края нести туда благо коммунизма. А кто не любит Вождя- те наши враги! Я пойду и буду жить там, где лучше и нельзя будет сказать: твоя родина там, или твоя родина - здесь. А пока я буду на заданиях партии светлые ученые, в светлых городах жизни - в обнинске, новосибирске - изобретут колоссы которых не видел свет. Машины обладающие динамическим сознанием, они создают вихри первичных сил искривляя пространство- солнечными дисками, серым отблеском зари прилетят строители коммунизма в дальние страны и когда тысячи плоски дисков-кораблей, вихрями спустятся с небес - жители поймут - ничто не сравнится с благом коммунизма!
Ну чому, не перешкоджайте таварісчу мріяти. Хоча мрії можуть і здійснитись. Два місця є підходящі: Кульпарківська в Львові, або емігрувати в Північну Корею. Там таварісч може послужити вождю, партії, або з радістю віддати життя на благо ідей чучхе.
У мене є мрія. Ось-ось розпадуться всі держави світу, це справа декількох років. І тоді я прокинуся з форумного сну, прокинуся на світанку і піду до Великого Трактора. Піду і встановлю нове служіння - служіння Собі, у якому всі жителі цієї планети зможуть отримати крихту моєї довіри та поваги. І тоді я, Темна Повелителька Всесвіту, почесна Властителька - піду покращувати Всесвіт або будувати нові Всесвіти - неважливо, що, але піду - я, закрита серцем та темна помислами, зловісно сміючись, страшна у своєму гніві! Піду в найдальші світи нести туди благо свого Владарювання. А хто не любить Темну Володарку Всесвіту (тобто мене) - тим не місце у Всесвіті! Я буду жити всюди, а люди - лиш там, де повелю я, і ніхто не скаже: моя батьківщина там чи тут. Я створю партію підлабузників та лакеїв, і поки вони засідатимуть з моєї ласки, я збудую в темних містах гігантські пам'ятники собі, яких ще ніхто не бачив. Пам'ятники, які володітимуть динамічною свідомістю, вони викривлюватимуть час і простір та створять вихори первісних сил - темними астероїдами, сонячними затемненнями я літатиму по всьому світу і коли тисячі моїх пам'ятників опустяться з Альфи Центавра, всі зрозуміють - ніщо та ніхто не зрівняється з Темною Володаркою Всесвіту!
Вітаю усіх пінгвінів, дятлів та інших dolbo**** з Днем Птахів, який здається перенесено на 6 квітня. А також - усіх, чий день (April Fools' Day) святкуємо сьогодні.
Ні, за книжкою "Малая земля". Був такий підручник з астрономії, там пояснювалося, що Большая Земля крутиться навколо Малої.
А я хочу стати Вождем, візьмете мене в Вожді? Обіцяю ворогів народу знищувати. І завоювати америку нарешті.
А потім сусід зі схожими мріями накатає в енкаведе анонімочку. І візьмуть вас під білі рученьки і буде ВЕЛИКИЙ КОНВЕЄР. І не залишиться у вас жодної цілої кісточки. І признаєтесь ви у всіх гріхах. І ваш герой - доблесний кат енкаведе,всадить у вашу потилицю кулю. І звалить ваш трупик в купу таких ж потрощених трупиків ваших однодумців.