Мобільний жах

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

У школах Миколаєва невідомі поширили відеозапис убивства 16-річної учениці. Жорстоке побиття дівчини її однолітками зафіксували камери декількох мобільних телефонів. Повний текст

2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Мобільний жах

Коли у стада зебр міняється вожак він гвалтує вагітних від попереднього вожака самок поки в тих не буде викиднів...
    світ тварин також жорстокий, але людині не обовязково переймати повадки і закони джунглів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Forpost

Forpost Стоїк

А был ли мальчик...... Відеозапис то де?

4. lotr_an

жорстока ви людина

5. Forpost

Forpost Стоїк

та то просто Львівська газета займається передиранням новин тижневої свіжості,так як своїх немає http://novosti-n.mk.ua/news/crime/read/?id=4079

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мало того, ще й не перевіривши. Хоч би коментарі почитали.
    http://ballyblog.wordpress.com/2007...is-stone-girl-to-death-over-loving-wrong-boy/

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яка різниця,тижневої,чи місячної давності.
    Факт є фактом - такі речі відбуваються.
    Відбуваються все частіше.І,не тільки в нас.
    І,що найстрашніше - коли проведуть психіатричну експертизу отих виродків,швидше за все не знайдуть ніяких відхилень.Парадокс?
    Чи деградація суспільства?

8. lotr_an

ви знаєте фантасти завжди щось вигадують і як не дивно багато що здійснюється.
    колись читав оповідання, про такі шоу де показують останні години тяжкохворих, ранених і т.д. і це користується великим попитом.
    на жаль такі "шоу" стають реальністю.

9. Forpost

Forpost Стоїк

10. Romko

Сумніваєтесь,що такі речі відбуваються?
    Чи для вас головне довести,що ЛГ не так новини подає?

11. Forpost

Forpost Стоїк

Iraqis Stone Girl to Death Over Loving Wrong Boy

Friday, 4 May, 2007 дата заливки оригіналу http://ballyblog.wordpress.com/2007...is-stone-girl-to-death-over-loving-wrong-boy/ на відео чітко чути Аллах Акбар

Додано через 2 хвилини
    а що там є розділ "новини"?

12. Romko

СТОРІНКИ:
    НОВИНИ/Львів
    НОВИНИ

КОМЕНТАРІ
    ПОЛІТИКА
    КУЛЬТУРА
    СПОРТ
    СВІТ
    ТЕМА
    СУСПІЛЬСТВО
    ЗДОРОВ'Я
    ЕКОНОМІКА

Спеціяльно для вас виділив.Праґма потрібна?

13. Forpost

Forpost Стоїк

А за дописи в цьому розділі тоже банять? чи обовязково заходити анонімно,з компютера сусіда

14. Romko

Якщо думки такі самі,як на парканах пишуть,то ліпше не писати...

15. Forpost

Forpost Стоїк

жаль, а так хочеться вилити душу...

16. Romko

Прошу.

17. kYula

kYula Well-Known Member

Свині! стільки людей...і з мобільними, а допомоги - жодної! Що ще додати: виродки...(ледь втримую в собі більш гостріші слова - емоції...)

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не знаю як там та дівчина, провинилася чи ні, але я би тих... пацанофф... на Олімпійський вивести, напустити 70.000 народу і розстріляти, принаймі через одного. І показати в прямому ефірі по всім каналам.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зрештою, нема особливої різниці , де знімалося це відео. Ніхто й не наполягав, що знімалося воно в Миколаєві. Говорити треба про сам факт того, що діти поширюють серед себе відео реального вбивства, насильства і знущання. Це дуже популярна серед сучасних школярів забава. Ми бавилися та хизувалися один перед одним фантиками "Дональд" і "Турбо", а вони тепер змагаються, у кого кривавіший і огидніший відеоролик в мобільнику. І педагоги нічого собі з того не роблять. І батьки цього не помічають. Це страшно.

Я вперше побачив відео реального убивства людей уже в дорослому віці у школі журналістики на IREX. Нам показували як працюють репортери в недорозвинених африканських країнах, що їм доводиться знімати і що НЕ МОЖНА показувати в ефірі. Я пригадую, який шок і пригнічення я переніс після цих кадрів, мабуть декілька годин не міг повернутися до нормального психічного стану. Вдруге у 1999 у день виборів Кучми в неділю вранці на Першому національному показували фільм про Чечню. У недільний прайм-тайм на головному державному каналі показували крупним планом, як людині відрізають голову, іншій відрубують пальці і тд. Це відео звірі висилали батькам полонених щоб отримати викуп. А інші уроди нам його показували, щоб ми проголосували за Кучму, якому тоді у велику заслугу ставили МИР в Україні (інших заслуг не було). Піля цього відео ні сніданок, ні обід, ні вечеря уже в горло не лізли.

У нашого суспільства зносить башту, відмовляють гальма, ми виходимо за межі добра і зла. Ці діти виростуть моральними покручами. Сотня подивиться як вбивають ту дівчинку і поржуть, а один піде із собі подібними робити те ж саме бо йому захочеться ще гостріших відчуттів і якщо це зняв хтось, то чому не може зняти і він.

До чего мы дожили?!!! (с) Людмила Янукович

• Подобається Подобається x 4
  20. lotr_an

я відео й не дивився, але мені здається панове, що ми основного не вловлюємо, те що вони думають що це нормально, що так має бути. ми повертаємося до питання християнського (чи етичного) виховання

а де твій аватар? :)