Нарешті, дочекалися. Жити стало краще, жити стало веселіше! Хто б міг подумати, що прийде час і стільниковими телефонами будуть користуватися всі. Тепер от маємо ще одну причину для погіршення настрою і зниження слуху-мобільні терористи. Ну, в найменш негативному значенні слова. Невихованість окремих користувачів телефонів стає нормою. ...Зі свого досвіду. Сиджу в маршрутці на передостанньому сидінні, ззаду дзвонить телефон. Жінка бере трубку: -Альо, Галя!!![60дБ] Ми вже доїзджаємо!!!!![70дБ] Рви стоп-кран, я вилажу з маршрутки!!!!![80дБ] І вийшла чи то вилізла? Аж на вуха легше. Ніхто з пасажирів (і я в т.ч.)зауваження не зробив. Побоялися. Пишемо про наболіле.
Мене дратує, коли в транспорті хтось переслуховує мелодії на телефоні, або показує іншому якісь приколи, і це чує вся маршрутка (трамвай, тролейбус). Добре, хоч почала відходити ера "посекундного" спілкування, бо то було щось з чимось.. :8:
А мене просто бісить коли грають в ігри і оте тілінькання мене аж з себе виводить!.Невже не можна виключити звук?
може i ненаболiле, але менi не подобається, коли сигнал телефону в когось дуже голосний.... про мелодii, якi звучaть у багатьох рoгулiв -- я промовчу...
В одної дівчини в маршрутці задзвонив телефон: 'Шалава,лава,лава...' Яким місцем вона думала,перед тим,як поставити таку ідіотську пісню на рінгтон? Очевидно,не головою.
якщо звернути увагу на те, що рекламують мобільні оператори за допомогою "контент-провайдерів", то це не дивно.... різні "толікі", "мова зланго", "прєвєд, мєдвєд"....
Найсмішніше те, що на цих дурницях і провайдери,і оператори заробляють мільйони. Мо' собі придумати якийсь сервіс,типу 'Поради для чайників на кожен день по10 € штука' або 'Фен-шуй сумісність ваших кредиток з пін-кодами'
Мене найбільше дратує коли носять в руках або в кишені мобільний з включеною глосно музикою. Я б за це забирав телефони - як вже так любиш музику то тицьни у вуха навушники, а той період коли мообільні були понтами вже давно минув.