Міський голова Андрій Садовий закликав депутатів, які працюють у виконавчих органах, визначитися на користь чогось одного – чиновництва або депутатства. Як приклад він навів ініціативу ГП “ПОРА”. Повний текст
Відповідь: Між двох вогнів Прошу не милити фактів і до того ж в заголовку статті. З поліцією мали діло не представники секс-меншин, а представники організації “Всепольська молодь”:confused:
Відповідь: Між двох вогнів Це ваш псевдонім, чи повна відсутність почуття гумору???? :D :D :D Я на щастя не маю нічого спільного з подібними фактами, але не люблю коли вони не вірні.:p
Відповідь: Між двох вогнів А-а-а! Значить не псевдонім. Інакше як можна писати: "– Згідно з чинним законодавством України, депутати місцевих рад можуть працювати в органах місцевого самоврядування, – зазначив Микола Гембар, заступник голови Сихівської адміністрації, депутат Львівської міської ради". Згідно законодавства депутат місцевої ради не може працювати посадовою особою у виконавчих органах ЦІЄЇ ради. Вловили різницю між тим, що написала Невіглас, і законодавством?
Відповідь: Між двох вогнів Я не розумію, чому ви маєте до мене претензії за чиїсь слова, це не я писала цього посту і прошу від мене відчепитись.