Мабуть, найстрашніше в житті - одноманітність і сірість. Хочеться втекти від неї, оминути і кардинально змінити шлях. Мріється, створити свій власний, прекрасний світ і бути щасливим, захищеним і спокійним у ньому... Як жити? Жити так, щоб не нудити днем, жити так, щоб години летіли непомітно, жити так, щоб одного дня відчути повноту і радість прожитого. Давайте поговоримо про мистецтво справжнього життя! Господи, гніву пречистого благаю - не май за зле. Де не стоятиму - вистою. Спасибі за те, що мале людське життя хоч надією довжу його в віки. Думою тугу розвіюю, щоб був я завжди такий, яким мене мати вродила і благословила в світи. І добре, що не зуміла мене об біди вберегти. (Василь Стус)
Відповідь: Мистецтво жити Створити власний світ небезпечно - бо кожне нагадування про світ інакший (реальний) буде болючим. Треба лише правильно адаптуватися до цього зовнішнього світу, пристосуватися. Мій улюблений вислів - "То нічого", що означає - "не проблема". Чую від оточуючих що у мене завжди суперовий настрій, хоча неможу сказати що все навколо легко і прекрасно
Відповідь: Мистецтво жити Для мене жити - означає творити і діяти. Не сидіти, склавши руки, а постійно рухатися, навчатися нового, спілкуватися, сперечатися, перейматися проблемами своїми і інших, цікавитися, знайомитися з невідомим, займатися усілякими справами, проявлятися певним чином у житті, помилятися і виправлятися, і таким чином вдосконалюватися. Жити, щоб принаймні щодня віддавати щось позитивне і гарне з душі комусь, - а воно повертатиметься обов"язково до мене, збагачене і наповнене новим змістом, назад .
Відповідь: Мистецтво жити Бывает, что и жизнь теряет свой смысл… Когда самый близкий человек перестает тебя понимать, и уже нет сил и желания его переубеждать. Неприятности дома и на работе, финансовые проблемы и душевный дискомфорт травмируют сознание, и ты начинаешь отгораживаться от внешнего мира искусственной скорлупой. Скорлупой из цинизма, недоверия и обмана… Как одинокий путник на перекрестке трех дорог ты стоишь, всматриваясь во мрак будущего, избирая в каком направлении сделать следующий шаг - окончить жизнь самоубийством, разорвать с прошлым и начать все сначала, или продолжать влачить свое жалкое существование. И выбор твой будет зависеть от того, любишь ли ты кого ни будь в этой жизни, кроме себя… (c) Капитан, "Дримтаун"
Відповідь: Мистецтво жити На мій погляд жити треба чесно по відношенню до себе! Шо є, то є відчути смак життя, треба бути розумним, жити гарно треба бути сильним, все це можливо але перед цим треба з"їсти троха землі!!!
Відповідь: Мистецтво жити Знаєте я сам "золотий", нвіть троха рудий від золота! Я маю освіту, знаю мову, люблю коняк, пиво, жіночок під трицятку, їм саме м"ясо, курю план, шо не золотий!
Відповідь: Мистецтво жити Один класик сказав "Життя як пєса в театрі: важливим є не те скільки вона триває, а те наскільки добре вона зіграна". Істина...
Відповідь: Мистецтво жити Життя це не поле перейти Щоб терня не стоптати і любов знайтит Створити власний світ небезпечно. У власному світі людина віддалюється від інших. Стає самотнім мешканцем земного раю тоді і відчуває біль. Потрібно жити так, щоб в цьому світі від кожного з нас виходила добра енергія і лікувала все те, що є поруч і тоді все буде просто раєм. Де таких людей знайти? Вони поруч! Як станеш на шлях життя в справедливості і доброті будеш одним із зних. Тоді сіра буденність перетвориться в прикрасний день в якому щось робимо для світу пречудне і поєднане з життям яке не лякає, а дає задоволення. Ось вам і справжнє життя працюй і радій, що можеш це робити Олько
Відповідь: Мистецтво жити Любе товариство, мені здається, що ви мене трохи не так зрозуміли. Творити світ хочеться насамперед у собі, у своєму серці, щоб він був наповнений тими суттєвими скарбинками, які, на жаль, не так просто в реалії знайдеш. Щоб можна було віддавати щось, ділитися рясно і щедро, від багатства душі. Фізичним тілом залишатися на землі, духовним єством прагнути до неба!..
Відповідь: Мистецтво жити погоджуюсь, що не так легко берегти свій внутрішній світ. я б сказала, що головне в ньому - це ставлення до нього, яке цілком залежить від самої людини:cool:
Відповідь: Мистецтво жити Повністю розділяю Вашу думку щодо вищевказаного. А від себе добавлю, що життя повноцінне, тільки коли робиш близьких та рідних тобі людей найщасливішими у світі.
Відповідь: Мистецтво жити Для мене мистецтво жити-це просто прокидатися зранку і казати:"Яке життя прекрасне!"І пофіг,шо там цілий день суєта,біганина,купа проблем....
Відповідь: Мистецтво жити А де поділася Черешенька? Щось її давненько не чути. Розпочала таку цікаву тему, а самої нема.
Відповідь: Мистецтво жити И ты понимаешь, что любишь себя так, как ни кто другой тебя не будет любить . И от силы своего чувства к себе, к своим чувствам и желаниям ты находишь новых друзей, любимых и врагов. Так закінчується депресія для мене, це моє мистецтво жити.
Відповідь: Мистецтво жити Відповідь досконала Якщо так жити це значить вірити в того хто подарував нам життя для щастя яке сам посідає. З цього випливає, що треба натрудитись, щоб ділити подібне. Все можливо якщо вибереш цей дар і сстаратимешся його не змарнувати. Знаєш я постараюсь піти за твоїми порадами Це буде більше мистецтва.
Відповідь: Мистецтво жити Богдан-Ігор АНТОНИЧ ПРИВІТАННЯ ЖИТТЯ І день і вік однаково минають. Не задержать нам хвилі. Кожна мить знов родить другу мить, і перша в другій спить, обі у третій, та, як вежа, час виростає й меж не має й нас німить. Так на минулого й майбутнього раменах повішено, мов плахту, долю нашу. Ми — ланцюга поодинокі звена, ми — відтинок малий зі стрічки часу. Це наших днів звичайна тут дорога, не падає ніщо до безвісті води. Віддати треба нам життю щомога, а треба кожному, ще поки молодий. Тепер ще квітка дійсності надією цвіте, не кидає ще тіні дерево зневіри. Хоч знає, що морози, серце вірує проте і ліктями ужитку правди ще не мірить. Для молодих плечей легкий є неба в’юк, в одноманітності не явиться нам позіх. О, не словами уст, але словами рук співати будем пісню на житті порозі. Вітай життя! Що більш даєш, і щастя, і красу, і сум, і горе. В мені юний пал не вмер ще. Вітай життя! І на привіт тобі я понесу м’яке, та в панцир крицевий закуте серце.
Відповідь: Мистецтво жити а для мене мистецтво жити то залишатись здоровою тоді зовсім інакше дивишся на світ більше в ньому бачиш можеш більше сприйняти і зрозуміти і найголовніше щоб кожен наступний день починався не з болю і не з неспроможності зробити якісь елементарні найпростіші речі хочеться бути здоровим завжди і цінувати це
Відповідь: Мистецтво жити життя не може бути мистецвом...це жахлива сіра дійсність..але ми можемо додати яскравих барв своїми діями та почуттями...
Відповідь: Мистецтво жити Я мабуть відповім такою тавтологією: Мистецтво жити - це мистецтво знаходити в собі натхнення та внутрішні сили, щоби дійсно далі продовжувати жити, а не животіти.