"Міст згоди" між Заходом і Сходом України.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 26 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Тема створена галичанином з Дрогобича для спілкування з щирим українцем з Черкас...і не більше!
    Для створення більш тісного контакту між Заходом і Сходом України,як і для усунення перешкод при будівництві моста між Сходом і Заходом Європи...Бажано до Чемпіонату Європи по футболу!
    Гранде,це я для того,щоб краще зрозуміти Твої мислі і прислухатись до Твоєї неординарної думки...Сті-i-iльки є шляхів для створення міцної України вміючої себе захистити від Тих фобів,які і зліва,на захід від нас,і справа,на схід також...
    Думаю розумні думки підкинуть сюди і п.Прокіп,і пп.Блік,Тивер,Torro...
    Давай помаленьку так,прозмиcлимо собі...Не спішучи кудись,як та Росія,через те вирубане давним-давно віконечко до тієї ж Європи,куди їх просто задниця пролізти не пускає...Нам то легше,бо ми таки в Європі!
    Народе Мій многострадальний,
    Чого Tебе я Так люблю?
    Бо маєш Долю Ти печальну,
    І Душу маєш,як Мою !
    (Юрко НОТОЦО)
    :scratch_one-s_head:

2. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Як згадав Юрко Эвропу,
    Зразу вiн згадав про (вставить нужное из строки ниже)
    "просто задниця пролізти не пускає"

3. Юрко НОТОЦО

Сті-i-i-льки є шляхів ...і способів,дла створення міцної України вміючої себе захистити від Тих фобів...Oxo-xo..:preved:

4. kertis

kertis миється в бані

о... вышел адиёт из бани. Мои поздравления.

МОД: Хамство и троллинг

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

пан Юрко а зачем вы самого себя цитируете?

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І тягне ж де кого до "адиетів"! Не можуть вони без них. Тільки побачать їх слід, так і кидаються навдогінку.
    Кертіс, мені ще недавно подобалась ваша логіка, яка кудись зникла, а замість неї чомусь з'явилася злість. Поверніть свою ЛОГІКУ, з нею веселіше.

7. Юрко НОТОЦО

Даю зрозуміти,що хочу спілкуватися лише з Тими,хто має повагу до всього Українського.В тому числі і з Вами!
    З людьми простими,які мають прямі і відкриті погляди на ті відносини між західними і східними українцями,котрі і без того були та-а-ак закручені на українській землі чужинцями,що просто нині загубився сенс виясняти теоретично Хто більший українець,а чи-то патріот своєї держави під назвою Україна!
    Якраз пан Гранд мені в цім імпонує,як і деякі інші серед яких і Bи! :preved:

8. Юрко НОТОЦО

Союз,порозуміння зі взаємною повагою і сумісною боротьбою проти агресивних фобів,фальсифікаторів історичних подій та натравлювачів одних націй на другі Вже Існує в умах українців...і далі це порозуміння приведе в союз рівноправних словянських держав,де при взаємній підтримці виросте в силу,яка не дасть зобідити ні себе,як одну з найбільших співдружностей Європейського Союзу,ні будь-кого в цій Співдружності Європейських Націй.
    Європа,то Європа...а Азія,вона і "африці" Азія!...То їх особисті справи,як дальнєвосточні,так і ближньо-східні...
    Нам європейцям,своє робить!
    Гранде,a цей кліп для Тебе друже,щоб пам'ятав,що Львів,це та об'єднуюча сила нині,котра європейських слов'ян і поєднає воєдино,через всі ті страждання,які вони витерпіли!
    Українців,поляків,росіян...але ніколи не "совків мальованих".
    http://www.youtube.com/watch?v=trBPRvtXlv0

9. Luna

Luna Guest

Это не мост згоды, а лишний повод троллить форумчан.
    Тема закрыта. Для личной переписки с друзьями есть личка. А ограничивать пользователей в общении "я не хочу спилкуватись в свойий теми" Вы будете у себя на кухне.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)