Місцевий трафік

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Hyligan, 21 лют 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Припустимо є умілець (наприклад в р-н центрі) який робить певні речі, і хоче рекламуватись в неті.

Як йому зібрати на свій сайт місцевий трафік? з однієї сторони всі давно підключені до нету, з іншої місцевої інформації ніхто в неті не шукає бо її там нема.

Тобто є 20-40 тис. місцевих людей які сидять в неті кожного дня, а де їх ловити невідомо.....

То де і як їх ловити?

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

На ЛФ і ДП :)

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ууу :nea: Тут львів'ян ше можна зловити, а районових ма :dntknw:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

обклеювати стовпи і маршрутки

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Логічно...але не оригінально )

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Соцмережі, можливо- ФБ, ВК, однокласники. Думаю, там є різні групи типу Ай лав Червоноград. Власне, там і поширювати інформацію.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Взагалі, якось в нас не прийнято використовувати інтернет для малого бізнесу (маю на увазі "реальний бізнес" а не меелеми всякі...чому?

Ще просто не прийшов час, чи то якась така наша українська особливість?

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Та вони мертві всі...раз в пів року хтось шось пише, і то спав в основному...

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Не знаю, чи комерцію на ДП можна розглядати як малий бізнес, але ви зайдіть туди і подивіться скільки там комерційних тем. Багато дівчат знайшли там собі постійних клієнтів на свої товари чи послуги.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

А місцевий форум якийсь існує? До речі, помітила у ВК тенденцію створювати сторінку під назвою своєї фірми чи пропонованих послуг( до прикладу, Ірина-Зачіски-на-Весілля) і активно додаватися в друзі до всіх підряд, а потім піаряться через новини і розсилки. Не знаю, наскільки ефективно це, але я таким чином натрапила на доволі хороших візажистів, які самі додалися до мене в друзі.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

який ваш бюджет?

ви можете скористатися рекламними інструментами гугла і соцмереж. Скоріш за все у них є геотаргетинг, гадаю, вони мають технічну можливість показувати вашу рекламу тільки юзерам з Червонограда або Сокальського району.

крім того, якщо там у вас є якийсь локальний інтернет-провайдер, то можна пробувати домовлятися з ним про якісь способи залучення місцевої аудиторії. Але це тільки якщо місцевий невеличкий провайдер, а не всякі мостодонти типу ОГО, МТС і тд і тп

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Наразі мене питання цікавить чисто теоретично...Тож направду вже до нету підключені практично всі платоспроможні, і направду то більше 10 000 людей (маю на увазі р-н) і практично повна відсутність чогось місцевого...

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Ну так, там можна вибирати не тільки регіон, а навіть вік і стать...

а де твій аватар? :)