Відповідь: Минулі життя Очі, якісь втомлені, у вас були у минулому житті... ЗІ В минулому житті я був музикантом, і грав на дацінгах по селам...
Відповідь: Минулі життя То село там на фотографії???? Нє,очі не втомлені,просто портрет невдало написаний.Я того художника потім на палю посадила...ех...одним більше,одним менше...:D
Відповідь: Минулі життя На фото центр Чернівців.На далиному плані будівля університету(ЧНУ)- як хто не знає
Відповідь: Минулі життя Так був,... і до вашого села Львів приїзджав, весело було, кубіти правда, більше запам"я телесь в центрі...
Відповідь: Минулі життя колись бачив фільм і там двоє поліцейських і один до одного каже: -ким би ти хотів бути у наступному житті? А той відповідає: - сідлом до жіночого ровера.... Ну і Стефцьо Воробець навіть пісню співає: - Хце биць твойов бюстоношов... але то по-польськи, тре Лілю для художнього перекладу, нє?
Відповідь: Минулі життя Не знаю як в минулому, а ось сьогодні зранку вирішила, що в майбутньому обов*язково стану змією, щоб на роботу лежачи ходити
Відповідь: Минулі життя Дійти до роботи можна і стоячи... працювати б лежачи.... не подумайте нічого скверного чи вульгарного...