Господа. Хочу проверить одну информацию. Кто знает - не сочтите за труд подтвердить или опровергнуть. Слышал я, что во Львове на рынках Привокзальный и Пивденный всех торгующих там ЧеПешников без их ведома и согласия записали в члены ПР и даже выдали партбилеты. Хочешь продавать на рынке - получи билет. Я, признаться не поверил. Так было?
Відповідь: Минирасследование. Политическое. ясно.... цілком можливо, якщо взяти до уваги, що ринок одноосібно належить пану писарчуку, а він є членом партії регіонів....
Відповідь: Минирасследование. Политическое. То, что возможно - это другая тема. Мне же нужно точно знать - было такое или не было.
Відповідь: Минирасследование. Политическое. Спросите лично у Капитана, я думаю, что у него есть возможность узнать. Да и не будет в этом вопросе лукавить...
Відповідь: Минирасследование. Политическое. Потрібен час - щоб взнати достеменно. Південний - вотчина Писарчука, Привокзальний - ніби ні... Попитаю на вихідні - хто що знає...
Відповідь: Минирасследование. Политическое. "слухів" на ту тему немає - тобто не можу заперечити, що того не зробили - але якщо зробили - то зуміли забезпечити "невиток інформації".... Найімовірніше - що в цьому випадку - це просто "слух"....
Відповідь: Минирасследование. Политическое. Про Львів нічого не можу сказати.Але якщо згадати 2004 і президентські вибори,те, якими методами діяли у Києві прихильники Януковіча, то зовсім відкидати таку можливість аж ніяк не можу.
Відповідь: Минирасследование. Политическое. зараз не 2004-ий. Примусом - поки що "явно" не займаються - принаймні, фаворит на майбутніх виборах - ПР - не має в цьому потреби. До них переходять добровільно.
Відповідь: Минирасследование. Политическое. А я думаю, що вибори на Україні це майже як війна а на війні всі способи чудові, а отже якщо ринок власність члена ПР то чому б йому добровільно примусово не провести підтримку своєї партії.
Відповідь: Минирасследование. Политическое. цю тезу грунтовно підтвердило Радянське командування... навіщо ПР "нариватися" на неприємності у якомусь маргінальному Львові? В разі "шаленого успіху" такої операції в масштабах всього міста - отримають максимум піввідсотка по Україні. В разі "витоку інформації" чи судового позову - втрати будуть значні.... -- Навіщо лізти на кулемети? кулеметники від злиднів та голоду самі добровільно прийдуть, ще й набої свої принесуть...