Друзі, колеги, брати, сестри, родичі, сусіди і просто добрі люди! Є пропозиція провести мінікемп у Львові по php для молодих програмістів. Що таке мінікемп? Це щось типу малесенької неофіційної конференції: люди самі домовляються, збираються, знайомляться, балакають на тему і розходяться. Місце зустрічі довільне: кафе, клуб чи навіть просто біля пам'ятника. Про що будемо балакати? Про пхп-програмування. Про планування великих проектів. Про ООП на пхп. А також на будь-які інше теми, які стосуються пхп. У вигляді бонуса представлення кількох проектів для роботи. Яка буде аудиторія? Я пропоную зібратися тим, хто ще тільки починає вчити пхп, але хоче стати гуру. Тобто рівень знань: продвинутий початківець Територіально: львів'яни, але раді і гостям міста. Коли і де? Як на мене хоч завтра. А точніше домовимося у цій темі. P.S. Я не представляю ніяку компанію і хочу зустрітися не з рекрутингових цілей. Основна мета познайомити і познайомитися і львівськими пхп-програмістами, подітися досвідом і перейняти його у інших.
Відповідь: Мінікемп по PHP у Львові реклама інших форумів не схвалюється, тому написав у приват.... ))