Всем привет! Ребята, не советую мыть свою ласточку на ОККО!Сколько сам лично мыл - постоянно некачественно моют, а деньги берут приличные! Доказательства?Есть документы с фотографиями, отправлю руководству ОККО!Два примера: на рекламе с 00 до 6.00 цена в 2 раза меньше! Я заехал, у них программа не видит времени, все по дневным ценам! Это на Городоцькой.Кроме того, тамже исцарапали щетками машину так, что пришлось полировать!Это у них щетки старые, концы распустились! На Науковой мыл(везде очереди), - качество ужасное, не вытирают, кругом потеки, к коврикам не прикоснулись, а взяли 26 грн! Да еще поцарапали крышу - грубо так, до грунта,видимо, метал. насадкой, когда смывали под давлением! Обнаружил только дома, когда решил(пока чистая)полиролем пройтись,некому предъявить претензии! Берегите свое авто, тогда оно Вам послужит верой и правдой!
Відповідь: Мийка авто на ОККО! а нагадайте мені, де Ви мешкаєте? може до Вас авто їздити мити :rolleyes:
Відповідь: Мийка авто на ОККО! Та, на жаль, від Вас далеко. Кіровоградська область. Місто Олександрія. Хоча... 1-2 рази на рік буде вигідно.
Відповідь: Мийка авто на ОККО! Я взагалі машину мию рідко В мене немає фанатичності щодо блиску і поліролі. Завжди мию на автоматичній ОККО, повну програму з воском. Ясно шо якшо після кількох поїздок по трасі авто нагадує цвинтар мух то так просто воно не відмиється, але загалом я задоволена, хлопці стараються.
Відповідь: Мийка авто на ОККО! Декілька разів мився на ОККО, що при в"їзді на Сихівський міст. Миють вручну і добре. Від їхніх автоматичних мийок враження погане. Не вимиває нормально і не просушує. Хоч воно шось там обдуває після мийки, але все одно виїжджаєш мокрий. А ше як згадаю випадок, коли я минулого року в якусь суботу годину їздив в пошуках мийки, де нема черги до вечора (перший сонячний день після зими, та ще й вихідний), ледве знайшов на Зеленій ОККО автоматичну з чергою з трьох машин, дочекався, помився, виїхав звідти і за кілометр якась зустрічна фура влетіла колесом в вибоїну і обдала мою машину цілу болотом!!! Це при тому, що кругом було сухо, і та яма з болотом взялася невідомо звідки... Досі, як згадую той день, зводить щелепу від нецензурних слів Тому на автоматичні мийки ОККО у мене алергія
Відповідь: Мийка авто на ОККО! було б ближще сам би їздив у нас дешевше ніж за 50 не помиєш то точно, а якщо все крім багажника то: покриття піною -15 збивка піни-10 пилосос-15 мойка кожного коврика -2 грн. протирання всієї машини після мойки-10 це не рахуючи миття вікон з середини та натирання пласмаси!!!
Відповідь: Мийка авто на ОККО! На вул. Садовій 2а є мийка. Я там свого кадета мив за 30 грн. Це мийка+воск+коврики. За 10 грн. ще пропонували пропилососити в салоні.
Відповідь: Мийка авто на ОККО! В мене знайомий купив собі компрессор Кьорхер і сам собі шо 3 дня миє - Каже ефект той самий навіть краще (бо добротно сам вимиває все болото з-під арок, порогів, бамперів, днище) + в чергах непотрібно стояти. Правда тре мати де там мити - у нього власне подвіря. Салон сам пилососить. По часу каже за пів години справляється з тим всім легко. Вот і я собі думаю такий купити. Коштує в рйоні 100 доларів (взалежності від моделі, потужності і т.д.) шо скажете? то шо окупиться то точно.
Відповідь: Мийка авто на ОККО! а ще нема у Львові мийок де стоять бокси і ти заплативши за час сам миєш.переключаєш тільки піна воск тд.Тобто там типу шланги з насадками на стіні і що як і після чого сам вибираєш?
Відповідь: Мийка авто на ОККО! Мда, помаленьку минають ті часи, коли я зі Львова повне авто всякої всячини віз, бо в нас дешевше... бачу тепер певно з Німеції в Україну возити вигідніше... Я за мийку, певно ви її автоматичною називаєте, 3.90 € плачу...
Відповідь: Мийка авто на ОККО! Мої вітання всім хто сюди заглядає Відразу скажу, що я регіональний менеджер з продажу автомийок, і тому трішки зуби на цих апаратах зїв. Тут йшов опис портальної мийки на ОККО... Мені стало цікаво, як виглядає сервіс послуг на мийках такого плану і я вирішив скористатися їх послугами Преше враження - швидко миє (відповідно черга швидко рухається- довго не стоятиму) Та це приємне вражння швидко помінялося коли почали мити мене Хлопчина , який керував тим порталом, ледве спілкувася зі мною (може замаханий від роботи - все можливо) і ледве визначив, що я хочу мийку по повній ( тобто з шампунем, миття дисків коліс , і тд і тп і + ГАРЯЧИЙ ВІСК) Нічого не можу сказати по швидкості миття , але розчарування не заставило чекати : програма мийки коліс ВЗАГАЛІ НЕ ПРАЦЮВАЛА (я то знаю коли і в який момент вона має бути), в кінці - нанесення гарячого воску - лише нанесення воску (підігрівом там і не пахне) На моє прохання помити диски , хлопчина відреагував :eek:, помахав руками черзі, щоб всі здали назад, набризкав якоїсь хімії і змив апаратом високого тиску (той що при вїзді) Я зрозумів, що більшого я з тої мийки не витисну, довелось виїхати і дотирати машину вручну З досвіду знаю, що портальна мийка - це швидкість і стабільна якість миття (портал не цікавить , що вчора був Новий рік, або ж в когось з працівників День Народження :moskali він миє завжди однаково А от щоб це було однаково - то треба за порталом доглядати, як і за кожною машиною (раз форум про автомобілі) Маю надію, що продам якомусь дядечку портальну мийку преміум класу (а не як завжжди найдешевша ) і буде вона мити (якщо адмін дозволить, то скажу куди їхати митися :rolleyes Якщо в когось якісь питання питайте Буду радий відповісти
Де помити залізного коня? Як помити залізного коня? Думаю тема болюча для багатьох автомобілістів де помити, чим помити, як помити, за скільки помити? В кого є які пропозиції, побажання, або ж кому що порадити - буду радий бачити тут Пишіть