Вирішив поцікавиться уподобаннями форумлян при виборі туалетної води, парфумованої води чи інших різновидів парфумів. Як відомо що усі запахи з часом набридають, але бувають деякі виключення, наприклад запах парфуму асоціюється з коханою людиною..... Цікаво вислухати думки форумлян
Зараз користуюся парфумами від Ів Роше IRIS NOIR- Чорний Ірис, але вже підшукую щось легше на весняно-літній період Взагалі, не можу довго користуватися одними і тими ж, швидко набридають, тому купую завжди у маленьких флакончиках.
Magie Noire від Lancome. Моя любов з дитинства, колись ними користувалась моя хресна мама. А оскільки вони досить специфічні, то ще користуюсь Orange Sahara від Pupa та Very Irresistible Sensual від Givenchy. А є ще такі, що в мене на туалетному столику тільки "пробігають", з інтересу. Зараз пробігає Maroussia від Зайцева.
Саме тому 100 мл парфуму коштує не на багато дорожче ніж 50 Людина використовує 30-50 мл і потім з'являється бажання змінити запах
Доволі цікаве питання, оскільки це і "візитівка" і, так би мовити, маркування "особистого простору" 1. Balafre (Lancome) (на жаль, зараз рарітет) 2. Farenheit (Christian Dior) 3. Declaration (Cartier).
зара користуюсь піон від Ів Роше та жасмин -для весни аромати! А так мої улюблені Гіпноз Ланком, просто обожнюю! а на більш теплу погоду весни та літо - Москіно Фанні та зелений чай від І.Роше . Переважно купую парфумовану воду, але на літо краще туалетну, вона якби сказати полегшена версія парфума от чоловічі то переважно випускають туалетні води, один раз тільки бачила парфумовану....
212 від Кароліни Херера, Гіпноз Ланкомівський. А з чоловічих-Егоїст від Шанель (колись Фаренгейт від Діор подобався, але Шанель - )
Мадмуазель Коко Шанель, Сержо Таччіні "Донна", Ів Роше "Мінк шу", Ів Роше "Евіденсе", Кароліна Херера "212"
ланком магніфік, серджо тачіні "Донна", Елвзпбет Арден "Зелений чай", а ще Валентіно голд, от тільки останні вже дуже давно не можу найти