Як відомо час плине швидко, і ми спостерігаємо за його течією поглядаючи на годинники. Хотілося б дізнатись які формуляни та формулянки обирають годинники, і який фактор для них грає найважливішу роль під час їхнього вибору
аккуратной формы, небольшие, классического плана часы, прямоугольный циферблат, желательно золотые но все как-то позолоченные у меня ....ну а раньше всегда носила проверенные марки - "Чайка", к примеру)
Попередні всі годинники було немилосердно вбито (в тому числі Камандірскіє)... Тестую G-Shock... Півроку вже пройшло - годинник ще живий...
Основні вимоги - середній розмір, металевий браслет, секундна стрілка, поділки хвилин на циферблаті, і можливість виставити дату.
основне дляя мене - надійний (тобто, відомої марки і недешевий), класичний на вигляд, металевий (не жовтого кольору), який не кидається в очі, зручний - скромно і вишукано, одним словом (наразі - Continental - задоволена на 100
Основні вимоги: - середній розмір - легкий , бажано з титану - водостійкий , щоб можна було з ним купатися .- секундна стрілка , календар, Мій Swiss Army - Wegner
на ноуті і мобільниках... і ще такий мініатюрний на телевізорі, що до нього треба підійти щоб побачити.. на руку теж хочу, але ще не вирішила який.... і на стіну великий хочу... але не хочеться робити дирки в ремонті
Да золотые, потому что позолоченные облезают приблизительно через год в проблемных местах (браслет например) при чем цена часов роли не играет У меня был горький опыт Edox позолоченный....450 долларов стоил в далеком 2000 году... И у же в 2001 я заменил его на Сandino стальные.
Якщо шикарний годинник на стіну то він не завадить жодному ремонту!!! А на руку краще мати декілька годинників: спортивний як у Patricka та діловий Звичайно якщо є потреба, а Ви не працюєте тренером у спортклубі
Я думала, що зараз вже годинники мало хто носить-мобільний же їх заміняє і немає такої потреби ще й на руку чіпляти.Годинники не люблю-заважає.Колись подарували мені досить непоганий , маленький циферблат, а замість ремінця чорна оксамитова стрічка, яка декілька разів обмотується навколо зап"ястя.Досить непоганий вечірній варіант..але ..не ношу.. А вдома стоїть настільний годинник власного виробництва . зроблений з підфарника Ауді, яка врізалась в нашу тополю .Зараз є задумка на рахунок настінного годинника.Треба тільки гвинтиків і болтиків прикупити
Аналогічна ситуація.Тільки дружина мені подарувала звичайно а не чоловік Спочатку трохи ображалась, що не ношу, бо давним-давно носив. Коли мобільних не було Тут не гвинтики і болтики прикупити треба, а сидіти і чекати по меншій мірі КрАЗ. Бідна тополя.
Тополя дійсно , бідна , бо за літо туди разів два-три обов"язково якийсь шумахер в"їде).То добре , що тільки з підфарника , а хотіла зробити з ковпака, що відлетів з тої Ауді, батько відмовив)
В мене теж так. Але є винятки, точніше дві невигоди телефону - часто літаю літаками, під час польоту мобільний вимкнено. Доводиться брати годинник. Те саме на морі - у воду мобільний не беру, тому годинник на руці.