МІЙ ГОДИННИК

Discussion in 'Всяке різне' started by NIK, Mar 17, 2009.

1. NIK

NIK Well-Known Member

Як відомо час плине швидко, і ми спостерігаємо за його течією поглядаючи на годинники. Хотілося б дізнатись які формуляни та формулянки обирають годинники, і який фактор для них грає найважливішу роль під час їхнього вибору :good:

• Подобається Подобається x 4
  2. Марусино

Марусино Well-Known Member

аккуратной формы, небольшие, классического плана часы, прямоугольный циферблат, желательно золотые но все как-то позолоченные у меня:haha:

....ну а раньше всегда носила проверенные марки - "Чайка", к примеру)

• Подобається Подобається x 1
  3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Попередні всі годинники було немилосердно вбито (в тому числі Камандірскіє)... Тестую G-Shock... Півроку вже пройшло - годинник ще живий...

• Подобається Подобається x 5
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Основні вимоги - середній розмір, металевий браслет, секундна стрілка, поділки хвилин на циферблаті, і можливість виставити дату.

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

основне дляя мене - надійний (тобто, відомої марки і недешевий), класичний на вигляд, металевий (не жовтого кольору), який не кидається в очі, зручний - скромно і вишукано, одним словом (наразі - Continental - задоволена на 100:wacko:

6. sem41

sem41 Well-Known Member

Мобільний телефон успішно замінив усі годинники.І рукам вільніше- натюр продукт:)

• Подобається Подобається x 8
  7. Daisy

Daisy Well-Known Member

і не люблю я їх носити, а чоловік купив мені MOVADO, який удачно лежить в коробочці вже більше року:blush:

• Подобається Подобається x 6
  8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Основні вимоги:
    - середній розмір
    - легкий , бажано з титану
    - водостійкий , щоб можна було з ним купатися
    .- секундна стрілка , календар,

Мій Swiss Army - Wegner

• Подобається Подобається x 9
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

на ноуті і мобільниках... і ще такий мініатюрний на телевізорі, що до нього треба підійти щоб побачити..:))) на руку теж хочу, але ще не вирішила який.... і на стіну великий хочу... але не хочеться робити дирки в ремонті:)))

10. NIK

NIK Well-Known Member

Да золотые, потому что позолоченные облезают приблизительно через год в проблемных местах (браслет например) при чем цена часов роли не играет :dntknw: У меня был горький опыт Edox позолоченный....450 долларов стоил в далеком 2000 году... И у же в 2001 я заменил его на Сandino стальные.:good:

• Подобається Подобається x 3
  11. NIK

NIK Well-Known Member

Якщо шикарний годинник на стіну то він не завадить жодному ремонту!!! А на руку краще мати декілька годинників: спортивний як у Patricka та діловий :) Звичайно якщо є потреба, а Ви не працюєте тренером у спортклубі :)

12. NIK

NIK Well-Known Member

Movado гарний універсальний годинник :) Який має свою харизму - відсутність поділок на циферблаті :)

13. gryvul

gryvul Well-Known Member

Висячий найбільше подобається такий: [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я думала, що зараз вже годинники мало хто носить-мобільний же їх заміняє і немає такої потреби ще й на руку чіпляти.Годинники не люблю-заважає.Колись подарували мені досить непоганий , маленький циферблат, а замість ремінця чорна оксамитова стрічка, яка декілька разів обмотується навколо зап"ястя.Досить непоганий вечірній варіант..але ..не ношу..
    А вдома стоїть настільний годинник власного виробництва . зроблений з підфарника Ауді, яка врізалась в нашу тополю .Зараз є задумка на рахунок настінного годинника.Треба тільки гвинтиків і болтиків прикупити:)

• Подобається Подобається x 12
  15. Покажеш? :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Alias

Десь фотка була .Знайду - покажу.

17. sem41

sem41 Well-Known Member

Аналогічна ситуація.Тільки дружина мені подарувала звичайно а не чоловік:mocking: Спочатку трохи ображалась, що не ношу, бо давним-давно носив. Коли мобільних не було:)
    Тут не гвинтики і болтики прикупити треба, а сидіти і чекати по меншій мірі КрАЗ.
    Бідна тополя.:)))

• Подобається Подобається x 8
  18. Alias

Тополя дійсно , бідна , бо за літо туди разів два-три обов"язково якийсь шумахер в"їде:)).То добре , що тільки з підфарника , а хотіла зробити з ковпака, що відлетів з тої Ауді, батько відмовив:))

19. smbds

smbds Well-Known Member

Дісплей в Nokia, цифірки у правому нижньому куті монітору :)

20. Максим

Максим Well-Known Member

В мене теж так. Але є винятки, точніше дві невигоди телефону - часто літаю літаками, під час польоту мобільний вимкнено. Доводиться брати годинник. Те саме на морі - у воду мобільний не беру, тому годинник на руці.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)