MIDI редактор

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Boris_Kiev, 20 чер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Привіт! Хтось має "досвід боротьби " з міді-редакторами ?

Іноді мене просять зробити зі звичайної (повноформатної) МІДІшки рингтон. Прибрати непотрібні треки, замінити одни інструменти іншими, закоротити (або взяти певний фрагмент).

Встановлений у мене міді-редактор CakeWalk Pro Audio 9 (з рос. інтерфейсом).
    Наче все зрозуміле, але: при будь-якому збереженні результатів своєї праці, з"являється на початку порожній такт (тільки паузи). А це затримує появу дзвінка.
    До речі, скільки я не намагався "виділити за часом" і потім - "видалити дірку" (саме так в інтерфейсі - "удалить дыру") на початку (якщо мідішка починається із "затакту") - все одно з"являється пауза на 4/4.

Як із цим боротися ?
    І як коректно видаляти частину першого такту, щоби не порушити темп ?

Може порекомендуєте інший нескладний редактор ?
    Міді-клавіатури у мене нема. Редагую мишкою та кувалдою.

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: MIDI редактор

мій малий користує моторолівський редактор - був в комплекті з мобілою.
    взагалі - перепрошую що втикнувся - але як на мене, то таким краще в лінухах займатися :sad: - ну не пасує то до вінди...
    тому звиняйте за офтоп.

3. Boris_Kiev

При чому тут ОС ? Міді - воно й в Африці міді!

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

різниця в можливостях та інструментарі. А також - наскільки точно можна провести настройку.
    Під лінухом - все відкрито, і при бажанні за вечір можна свій міді-редактор накропати. IMHO.
    --
    ще раз вибачте за офтоп...

5. Boris_Kiev

Вибачаю :) Колись пару тижнів вимушено працював під Лінухом - некомфортно. Редактор мені потрібен тільки для викидування зайвих тактів, треків та заміни інтсрументів у треках.

а де твій аватар? :)