Привіт! Хтось має "досвід боротьби " з міді-редакторами ? Іноді мене просять зробити зі звичайної (повноформатної) МІДІшки рингтон. Прибрати непотрібні треки, замінити одни інструменти іншими, закоротити (або взяти певний фрагмент). Встановлений у мене міді-редактор CakeWalk Pro Audio 9 (з рос. інтерфейсом). Наче все зрозуміле, але: при будь-якому збереженні результатів своєї праці, з"являється на початку порожній такт (тільки паузи). А це затримує появу дзвінка. До речі, скільки я не намагався "виділити за часом" і потім - "видалити дірку" (саме так в інтерфейсі - "удалить дыру") на початку (якщо мідішка починається із "затакту") - все одно з"являється пауза на 4/4. Як із цим боротися ? І як коректно видаляти частину першого такту, щоби не порушити темп ? Може порекомендуєте інший нескладний редактор ? Міді-клавіатури у мене нема. Редагую мишкою та кувалдою.
Відповідь: MIDI редактор мій малий користує моторолівський редактор - був в комплекті з мобілою. взагалі - перепрошую що втикнувся - але як на мене, то таким краще в лінухах займатися - ну не пасує то до вінди... тому звиняйте за офтоп.
Відповідь: MIDI редактор різниця в можливостях та інструментарі. А також - наскільки точно можна провести настройку. Під лінухом - все відкрито, і при бажанні за вечір можна свій міді-редактор накропати. IMHO. -- ще раз вибачте за офтоп...
Відповідь: MIDI редактор Вибачаю Колись пару тижнів вимушено працював під Лінухом - некомфортно. Редактор мені потрібен тільки для викидування зайвих тактів, треків та заміни інтсрументів у треках.