Розмова з Маркіяном Іващишиним, головою Львівської міської організації ГП “ПОРА”, депутатом Львівської міської ради Повний текст
Відповідь: Ми отримали розуміння власної місії в суспільстві… не знаю, хто такий "за правду" - але панове журналісти - може якраз цей незареєстрований користувач має рацію? Чи то не той випадок, коли би вам вартувало таки задати ці питання пану Маркіяну? -- Для його ж, пана Маркіяна користі - слід навчитися відповідати на незручні питання
Відповідь: Ми отримали розуміння власної місії в суспільстві… ух! пішла жара... може, перший мільйон - це добровільні двокопійкові пожертви комсомольців?
Відповідь: Ми отримали розуміння власної місії в суспільстві… а тоді центральний орган вже теж не приймав... от і довелося комсоргу взяти на збереження до часів, доки "законна влада" повернеться... І таких комсоргів таки троха є
Відповідь: Ми отримали розуміння власної місії в суспільстві… Классная пляска скелетов в шкафу. Зачитался. Дали будэ?
Відповідь: Ми отримали розуміння власної місії в суспільстві… Ні, ну я звісно Марека люблю, є підстави. Але... Є речі, котрих я терпіти не можу. Учора якесь г... спробувало через мій жж оголошувати флеш-моб з мочіння оного кадра. І, відмовившись назватися, ще й запропонувало мені поширити цей флеш-моб. Так от, заявляю цьому г... привселюдно (маю підстави вважати, що воно цю гілку читає): я не підписуюся на анонімні провокації впринципі. Якщо я беру участь у якійсь акції, я повинна знати її мету і хто за цим стоїть. Коли ж починаються подібні струси повітря, одразу виникає питання, кому і для чого це треба? А то 15 років мовчали в кулак, а тут раптом зашуміли .