Кто не хочет не рассказывает. А кто хочет - делимся методами предупреждения нежелательной беременности. На фоне последних обсуждений тема очень актуальная.
Відповідь: Методы контрацепции. ну а шо тут говорити..тут надіюся нема людей,які не знають що таке презерватив.. ну ще є перерваний акт...але думаю то найкраще вс-таки для подружніх пар...принаймні це не буде дикістю,коли виявиться що буде нащадок..
Відповідь: Методы контрацепции. Ви так кажете ніби крім презервативів і перерваних актів більше нічого немає. А як же гормони, спіралі, свічки тощо? Список досить довгий. І в кожному є свої плюси і мінуси.
Відповідь: Методы контрацепции. во-во...є свої плюси мінуси...але я назвала так на мою думку два найкращих..(багато хто почне писати що другий якраз дуже ризикований..так,але я вже казала що вн підходить для подружжя,які вже давно все налагоджено в цьому питанні) гормони...паскудно,це погано як не крути..спіралі..їх можна брати лише як народила дитину,..свічки..хм..ніц не скажу..
Відповідь: Методы контрацепции. Хіба з реклами. В руках ніколи не тримала. Вже не кажучи про інше. :D:D:D Перерваний акт для мене особисто - найбільше зло. Багато років була на природньому плануванні. Але на справжньому природному плануванні, а не псевдоспособах, псевдоміфах та псевдоматематиці. Зараз на таблетках через певні проблеми. Гормональні зараз є такі, що не шкодять, а допомагають, якщо є здоров"я їх приймати. Я боялася поправитися, але нічого такого не сталося. А спіраль це не контрацептивний засіб, а - абортивний!
Відповідь: Методы контрацепции. Давайте по-порядку: 1. презервуар ((с) пупер): "+" - надійність; "-" - є алергетики і жінки які до того чутливі. 2. перерваний акт: "+" - найдешевший варіант ; "-" - низька надійність, погано впливає на психіку партнерів. 3. гормони: "+" - найдійність, для жінок з порушеним гормональним фоном є хорошими ліками; "-" - для здорових жінок не рекомендовано, можуть бути проблеми при вагітності. 4. спіралі: "+" - для родивших; "-" - для неродивших. 5. свічки: "+" - для тих кому не підходять 1; "-" - вот тут я би сказав "паскудно". Список відкритий, продовжуйте.
Відповідь: Методы контрацепции. Ще є щось таке, як ковпачок. Правда, ніколи не бачила і не цікавилася, що воно таке і як діє. Крайній спосіб - стерилізація. Але люди не коти, я би такого нікому не бажала.
Відповідь: Методы контрацепции. Хто вам таке сказав??? Внутриматочная спираль (ВМС) - препятствует движению сперматозоидов к яйцеклетке и ее оплодотворению. Хіба в інших засобів не такий принцип роботи?
Відповідь: Методы контрацепции. Я вам кажу, що абортивний. Це відомо. Моя лікар то мені підтвердила. Чому про це не говорять - не знаю, не хотіла мені сказати. А ще спіралі сприяють появленню грибка на різних частинах тіла. Маю кількох знайомих, котрі грибок кілька років лікували. І мали його саме через спіраль.
Відповідь: Методы контрацепции. Внутриматочная спираль (ВМС) вводится в полость матки и препятствует прикреплению на слизистую матки оплодотворённой яйцеклетки. Многие ВМС содержат медь и серебро, которые препятствуют развитию воспалительных заболеваний и угнетают двигательную функцию сперматозоидов. От, а ще мені лікарка пояснювала , що спіраль також прикріпляється до слизової, і в місці прикріплення порушує кровообіг, відповідно провокує різні порушення.
Відповідь: Методы контрацепции. думаю, що Вам варто це перечитати http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22307 а потім вже по суті наприклад про перерваний акт... відомо, що частина сперматозоїдів знаходиться в рідині, яка виділяється із сечівника ще до еякуляції. По-друге жінка в часі акту досягає збудження пізніше від чоловіка, отже, переривання акту дуже негативно позначається на відчуттях жінки. Крім того ймовірність запальних захворювань статевих органів жінки (насіння позитивно впливає на мікросередовище піхви).
Відповідь: Методы контрацепции. вони не є активними,тобто не зможуть запліднити..фактично пустишки тут залежить від партнера..як щодо 4 годин? значить недовго користуватися..
Відповідь: Методы контрацепции. Касю, ось ще кілька негативних сторін такої банальної речі як переривання: - блокує відплив крові зі статевих органів - імпотенція і брак зацікавлення статевим співжиттям - вимагає від чоловіка зосередженості і самоконтролю, не звертає уваги на жінку - позбавляє статевий акт спонтанності, укорочує акт - у жінок незадоволення і статева холодність - неврози на статевому ґрунті
Відповідь: Методы контрацепции. так я ж не стверджую що ним треба постійно користуватися...коли безпечні дні(я для себе встановила два дні до і після місячних,тут думаю не прогадаєш) то можна і перерваний,а решта дні - презервативи.
Відповідь: Методы контрацепции. логічно досить але якщо трохи напрягтися то цих днів значно більше буде правда якщо немає мотивації, аби слідкувати строго за своїм циклом тоді ніхто не змусить це робити...
Відповідь: Методы контрацепции. може бути більше...але не хочу потім подарунку,а так спокійніше...я ще ж не є одружена...:shy: цикл постійний..але..краще не ризикувати...
Відповідь: Методы контрацепции. дАрт а чого так цiкаво? Боїшся залетiти?:D Найкращий контрацептив це запальничка....затиснута мiж колiнами.