Методи контрацепції.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем dArt, 9 сер 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Кто не хочет не рассказывает.
    А кто хочет - делимся методами предупреждения нежелательной беременности. На фоне последних обсуждений тема очень актуальная.

2. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Методы контрацепции.

В анекдоті це звучало - ПИВО. Не до і не після, а ЗАМІСТЬ)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Кася

Кася Well-Known Member

ну а шо тут говорити..тут надіюся нема людей,які не знають що таке презерватив..[​IMG]
    ну ще є перерваний акт...але думаю то найкраще вс-таки для подружніх пар...принаймні це не буде дикістю,коли виявиться що буде нащадок..[​IMG]

4. syavych

syavych копач

Ви так кажете ніби крім презервативів і перерваних актів більше нічого немає. А як же гормони, спіралі, свічки тощо? Список досить довгий. І в кожному є свої плюси і мінуси.

5. Кася

Кася Well-Known Member

во-во...є свої плюси мінуси...але я назвала так на мою думку два найкращих..(багато хто почне писати що другий якраз дуже ризикований..так,але я вже казала що вн підходить для подружжя,які вже давно все налагоджено в цьому питанні);)
    гормони...паскудно,це погано як не крути..спіралі..їх можна брати лише як народила дитину,..свічки..хм..ніц не скажу..

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

презервуар...

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хіба з реклами. В руках ніколи не тримала. Вже не кажучи про інше. :D:D:D

Перерваний акт для мене особисто - найбільше зло.
    Багато років була на природньому плануванні. Але на справжньому природному плануванні, а не псевдоспособах, псевдоміфах та псевдоматематиці.

Зараз на таблетках через певні проблеми.
    Гормональні зараз є такі, що не шкодять, а допомагають, якщо є здоров"я їх приймати. Я боялася поправитися, але нічого такого не сталося.

А спіраль це не контрацептивний засіб, а - абортивний!

• Подобається Подобається x 3
  8. syavych

syavych копач

Давайте по-порядку:
    1. презервуар ((с) пупер): "+" - надійність; "-" - є алергетики і жінки які до того чутливі.
    2. перерваний акт: "+" - найдешевший варіант :); "-" - низька надійність, погано впливає на психіку партнерів.
    3. гормони: "+" - найдійність, для жінок з порушеним гормональним фоном є хорошими ліками; "-" - для здорових жінок не рекомендовано, можуть бути проблеми при вагітності.
    4. спіралі: "+" - для родивших; "-" - для неродивших.
    5. свічки: "+" - для тих кому не підходять 1; "-" - вот тут я би сказав "паскудно".

Список відкритий, продовжуйте.

9. Liliyah Romanova

Ще є щось таке, як ковпачок. Правда, ніколи не бачила і не цікавилася, що воно таке і як діє.

Крайній спосіб - стерилізація. Але люди не коти, я би такого нікому не бажала.

10. syavych

syavych копач

Хто вам таке сказав???
    Внутриматочная спираль (ВМС) - препятствует движению сперматозоидов к яйцеклетке и ее оплодотворению.
    Хіба в інших засобів не такий принцип роботи?

11. syavych

syavych копач

Ковпачок - той же презерватив тільки для жінки.

12. Liliyah Romanova

Я вам кажу, що абортивний.
    Це відомо. Моя лікар то мені підтвердила. Чому про це не говорять - не знаю, не хотіла мені сказати.
    А ще спіралі сприяють появленню грибка на різних частинах тіла. Маю кількох знайомих, котрі грибок кілька років лікували. І мали його саме через спіраль.

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Внутриматочная спираль (ВМС) вводится в полость матки и препятствует прикреплению на слизистую матки оплодотворённой яйцеклетки. Многие ВМС содержат медь и серебро, которые препятствуют развитию воспалительных заболеваний и угнетают двигательную функцию сперматозоидов.

От, а ще мені лікарка пояснювала , що спіраль також прикріпляється до слизової, і в місці прикріплення порушує кровообіг, відповідно провокує різні порушення.

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

думаю, що Вам варто це перечитати http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22307

а потім вже по суті наприклад про перерваний акт... відомо, що частина сперматозоїдів знаходиться в рідині, яка виділяється із сечівника ще до еякуляції.
    По-друге жінка в часі акту досягає збудження пізніше від чоловіка, отже, переривання акту дуже негативно позначається на відчуттях жінки.
    Крім того ймовірність запальних захворювань статевих органів жінки (насіння позитивно впливає на мікросередовище піхви).:ireful1:

15. Кася

Кася Well-Known Member

вони не є активними,тобто не зможуть запліднити..фактично пустишки
    тут залежить від партнера..як щодо 4 годин?
    значить недовго користуватися..

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Касю, ось ще кілька негативних сторін такої банальної речі як переривання:
    - блокує відплив крові зі статевих органів
    - імпотенція і брак зацікавлення статевим співжиттям
    - вимагає від чоловіка зосередженості і самоконтролю, не звертає уваги на жінку
    - позбавляє статевий акт спонтанності, укорочує акт
    - у жінок незадоволення і статева холодність
    - неврози на статевому ґрунті

17. Кася

Кася Well-Known Member

так я ж не стверджую що ним треба постійно користуватися...коли безпечні дні(я для себе встановила два дні до і після місячних,тут думаю не прогадаєш) то можна і перерваний,а решта дні - презервативи.

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

логічно досить :) але якщо трохи напрягтися то цих днів значно більше буде :)
    правда якщо немає мотивації, аби слідкувати строго за своїм циклом тоді ніхто не змусить це робити...

19. Кася

Кася Well-Known Member

може бути більше...але не хочу потім подарунку,а так спокійніше...я ще ж не є одружена...:shy:
    цикл постійний..але..краще не ризикувати...;)

20. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

дАрт а чого так цiкаво? Боїшся залетiти?:D
    Найкращий контрацептив це запальничка....затиснута мiж колiнами.

а де твій аватар? :)