Метеочутливість і ми

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Іспанка, 30 тра 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Друзі-форумляни, а серед вас є метеочутливі особи? Ті, які відчувають зміни у погоді задовго до цих самих змін? Як ваш організм реагує на це?
    Розкажіть, як поводить себе ваш органзім і як ви полегшуєте свій стан в такі моменти?
    Я одна з таких нещасних:hang1: Моє тіло сигналізує про найменші зміни у погоді головним болем, перепадами тиску, болем у суглобах. В такі моменти лежу пляцком і прошу мене не чіпати.

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

напевно невдобно уроки іспанської мови вести, лежачи пляцком :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дуже невдобно:mocking: Але приходиться збирати себе докупи і сіяти розумне, добре, вічне:) Власне на роботі найгірше - бо тобі зле, а ти ще при тому маєш з розумним виглядом обличчя говорити розумні речі (і бажано не морщитися від болю і не заговорюватися).

• Подобається Подобається x 3
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Аналогічно. Деколи перед дощом настільки ослаблений, що своє тіло просто кидаю на диван і відключаю, щоб віддихнуло.:)

• Подобається Подобається x 3
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене коліна перед зміною погоди крутить шокапєц :)
    Неприємно, але жити можна.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

особливо перед дощем, ломить на пополам і хочеться спати...ну так ломить на сон шо капєц, ноги ніби викручують в інший бік

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене тільки на сніг:)
    Я не метеочутлива, хіба тільки настрій міняється.
    А от Оленка наша дуже реагує на повнолуння- напади сильні і пару днів "нікакая"

• Подобається Подобається x 4
  8. randylv

randylv Well-Known Member

При таких коливаннях погоди як сьогодні - коле в "моторчику", а сплю просто на ходу. А при повному місяці - просто дике безсоння по 2-3 дні підряд, навіть снодійне не діє. А ще таке дивне відчуття, коли лежиш і намагаєшся заснути, ніби ноги якісь дуже гарячі і легенькі-легенькі, аж хочеться чимось зимним придавити. Є щось таке в когось, цікаво?

• Подобається Подобається x 1
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дівчата, співчуваю з приводу вашої метеочутливості.
    Я трохи чутливий хіба що до словесних "метеоризмів", які сюди приносить вітер зі сходу.
    Вибачте за офтоп.

а де твій аватар? :)