Друзі-форумляни, а серед вас є метеочутливі особи? Ті, які відчувають зміни у погоді задовго до цих самих змін? Як ваш організм реагує на це? Розкажіть, як поводить себе ваш органзім і як ви полегшуєте свій стан в такі моменти? Я одна з таких нещасних Моє тіло сигналізує про найменші зміни у погоді головним болем, перепадами тиску, болем у суглобах. В такі моменти лежу пляцком і прошу мене не чіпати.
Дуже невдобно Але приходиться збирати себе докупи і сіяти розумне, добре, вічне Власне на роботі найгірше - бо тобі зле, а ти ще при тому маєш з розумним виглядом обличчя говорити розумні речі (і бажано не морщитися від болю і не заговорюватися).
Аналогічно. Деколи перед дощом настільки ослаблений, що своє тіло просто кидаю на диван і відключаю, щоб віддихнуло.
особливо перед дощем, ломить на пополам і хочеться спати...ну так ломить на сон шо капєц, ноги ніби викручують в інший бік
У мене тільки на сніг Я не метеочутлива, хіба тільки настрій міняється. А от Оленка наша дуже реагує на повнолуння- напади сильні і пару днів "нікакая"
При таких коливаннях погоди як сьогодні - коле в "моторчику", а сплю просто на ходу. А при повному місяці - просто дике безсоння по 2-3 дні підряд, навіть снодійне не діє. А ще таке дивне відчуття, коли лежиш і намагаєшся заснути, ніби ноги якісь дуже гарячі і легенькі-легенькі, аж хочеться чимось зимним придавити. Є щось таке в когось, цікаво?
Дівчата, співчуваю з приводу вашої метеочутливості. Я трохи чутливий хіба що до словесних "метеоризмів", які сюди приносить вітер зі сходу. Вибачте за офтоп.