Є десктоп і лаптоп. Проблема в тому, що з лаптопа на десктоп є доступ по мережі, а навпаки нема. Обидва підключені до модема в режимі роутера і виходять через нього в інтернет. Десктоп мережевим кабелем, лаптоп по вайфай. Обидва в робочій групі HOME З лаптопа йдем в Сетевое окружение, HOME, бачимо там два компа - десктоп і лаптоп. Заходимо на десктоп і бачимо список папок, які відкриті на десктопі, можемо в цих папках файли читати і записувати. З десктопа йдем в Сетевое окружение, HOME - вискакує от таке: На обох компах віндовс ХР від звєря. На декстопі СП2, на лаптопі СП3. Що робить?
дуже доступне пояснення попробуйте відключити брандмауер віндовса, подивитися чи то не антивірусна блокує вхід(просто вийти з неї на деякий час), в мене есет таке робив і треба було дозволяти передачу даних по мережі або відключити фаєрвол. на декстопі є якась папка відкрита по мережі? пінг тоже не проходить?(в командіній стрічці ping ip_адрес_лаптопа) п.с. не думаю що ви вручну міняли політику доступу.
Спробуйте провести пошук комп'ютерів в мережі. В мене давало результат... П.С. гляньте, чи на невидимому компі є якісь доступні папки, або диски...
Не антивірус, я його відключав. Брандмауер вимкнений. Відкриті папки на лаптопі є. Що характерно, я навіть коли пробую з лаптопа через мережу зайти на нього, то отримую той же результат. Тобто лаптоп сам на себе не може через Сетевое окружение зайти
Спробуйте попінгувати виділені адреси своїх машин з кожної сторони. Як я розумію на обидвох машинах інтернет є?
Сорі, адміну відповідав, думав цього досить. Локальні політики знаходяться: Панель управления\Администрирование\Локальная политика безопасности. Відкривається консоль у якій є декілька вкладок, среди яких "Назначение прав пользователя" и "Параметры безопасности". У цих вкладках є групи параметрів, у т.ч. ті що визначають доступ до компьютера з мережі. Якщо не вийде, киньте скріншоти Ваших налаштувань, пошаманим разом.
Це допомагає в тих випадках, коли не працює DNS або WINS, тобто не резолвляться символьні імена в адресу. У даному випадку не працює навіть при спробі доступитися з локального хоста через оснастку мережевого доступу, тобто не пускає підсистема безпеки.
не зовсім так. Ось що є в консолі куди далі? PS адмін форуму і системний адмінстратор це зовсім різні речі
У ПК на який ви не можете потрапити, відкрийте акаунт Guesta. Збірками типу зверь не варто користуватися.
Жах, звідки таке взялось? То певно звєрь шось намутив. Менше з тим, спробуй вибрати Гость і тицьнути Свойства. Може там десь стоїть галочка типу "Увімкнути гостьовий екаунт".