Відгукнітся фани і цінувальники справжньої музики !!!!!!!!!!Геніальної людини , чудового артиста Мереліна Менсона!!!!!!!!! Людина кожен кліп якої геніальний!!!!!!!!!!!Концерт неповторний!!!!!!!!!!А альбом фееричний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Ииии...Ну,по-перше,я думала,Мер_И_лін Менсон... А по-друге....Без коментарів!
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній а я думав merylin manson, а взагалі його звати, здається, браян во... во... якийсь там "во...".... голова болить якщо довго слухати, а взагалі нічого так, якщо не думати про прихований сенс...
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Та,він Браян.Але я дивуюся,як то "такий фан" не знає,як правильно пишеться. Менсон доволі розумна людина (це я послухавши і почитавши його інтерв"ю так кажу).Але його сценічний образ вже наблрид-скіко можна,це вже нецікаво.
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Гидотний дядько цей ваш Менсон. І по моєму конкретно психічно хворий. Єдина річ , яку можна слухати - Sweet Dreams - хоча це й не його пісня, а кавер. [youtube]3iuve2OjY_8[/youtube] Оригінал таки кращий [youtube]QQHrspjw4aA[/youtube]
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Та,та,точно,гидкий.Мені хіба оця пісня подобається [youtube]NX1fqMGQWtI[/youtube]
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній У нього усі пісні класні а ти просто не розумієш!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Аааа,ну та,точноМи тут ніхто нічо не розуміємо.Хто би сумнівався!
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Ииии...А пости інших про Менсона почитати лінь? та ну,про шо тут говорити..
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Вот іменно з тобою нема про шо говорити я ж написала щоб відгукнулись фани , а ти чомусь втикнулась!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Вот іменно!Вот іменно!Не буду більше тут писати!А то мене зразу ржачка хапає!Удачі,дєточка! :p :D :D :D
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній А это хто ваще? Менсен....Помнится маньяк такой серийный был в США, казнили его вроде
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Это на мой взгляд современная пародия на Оззи Осборна и Блэк Саббат времен хиппи...некоторым хочется прухи черной...
Відповідь: Мерелін Менсон - Людина-геній Так , учасники гурту Менсон брали собі псевдоніми :ім"я від якоїсь моделі або актриси , а прізвище - від маньяка!!!!!!!!!!!