Менти в Україні.Нет просто будничный отрывок

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем шахрай, 2 вер 2009.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Менти в Україні?!Нет просто будничный отрывок

Вчора тупо забрали в ментовку зз те, що справив малу нужду на природі.
    Значить всьо по порядку:
    На днях родився племінник, зайшов трохи відмитити це до друзів, випили пива.Потім пішли з цих тенісних кортів додому, де я живу в 10 хвилинах.
    Здається, що по шляху додому не то, що безлюдна місцевість, але житлових будинків нема, якась інфрастуктура місту на кшалт АЗС.
    Захотілось в туалет після пива. Ну думаю- чого терпіти, взяв і виконав свою чорну справу.
    Но не тут то было-ехали менты на бобике, меня заприметили и закрыли в своём бобике на пути в райотдел.Удивляюсь как они заметили.Я подлый трус- нарушил закон.Никакие уговоры договориться не помогли.А в кошелке сто баксов и 350 грн. Ну думаю-всё, попал на деньги. Ан нет-высадили через 10 минут, спросили в какой райотдел ехать, попросили заплатить за проезд, но сказали-талонов не дают, а стоит то проезд всего лишь 30 грн, чуть дороже чем в такси,потом меня отпустили с миром.Денег не жалко абсолютно, ментовские жадные морды жалко.
    Да и страну тоже.А Украина ещё хочет в ЕС.
    Нужно начинать с себя.А потом дальше:cool:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

поліцаї ніби всюди однакові, тільки одні беруть звичайні (прямі) хабарі, інші -- великі (непрямі)...

3. Forpost

Forpost Стоїк

от тюрмы не зарекайся(с)..... поезло можна сказати.Могло кінчитися набагато гірше.Бачиш мента -переходи на протилежну сторону дороги. не тільки би на бабки розвели ,а і на здоров"я

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Нажаль на спині очей нема...

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ви пісяти не ходіть одні, тре щоб хтось на шухері стояв.... ;)

6. vasili

vasili Well-Known Member

известное дело в черновицах, поссал - в тюрьму, ментовской город говорят, а нет, не совсем, ментаты ппсники - это в основном говно сельское которое за чмырённое ранее, местной правомощной интульгенцией

7. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я би на цих сраних мусорів би попісяв
    (Вибаште за жаргонний лексичний зворот)

8. vasili

vasili Well-Known Member

менти чернівців - це ганьба, вони виїхать у любій сетуації на воронкові. Приймаючи виясняють моменталдьно чи свій че не свій (якшо укр чи румун)залежить наступна твоя доля....переважно словян пресують

9. шахрай

шахрай Well-Known Member

МУСОР- московского уголовного сыска оперативный работник

10. Седьмой

Седьмой Well-Known Member

Сами святи?

а де твій аватар? :)