ясєн пєнь, що львів’яни, які мешкають на личакові[OFFTOP] (не цвинтар, район) [/OFFTOP]-- є найліпші в світі! :rolleyes:
Угу, це все правда. Все так, та от тільки трішки не так. Були чиси скіфів, були часи Київської держави. Щось таки і в нас добре було. І те що в нас після татарської навали країни не стало, то також не сугубо вина нас. Ми на кордоні жили з кочівниками. І так виходить що коли орди проходили більша частина населення гинула. Але як тільки трішки нас ставало більше зразу до рук щось тяжке і давай всіх під ряд тлумити. Після хмельницького і в повстяннях також уйма народу полягло. Але знову тільки трішки більше ставало далі лізли з кулаками на всіх не попадя. Махновщину можна згадати і т д.
Рівняни, які живуть на Грабнику [OFFTOP]( теж не плутати з кладовищем ) ) [/OFFTOP] нічим не гірші :p
Займаймося не самобичуванням, а шукаєм що в нас хорошого. А на рахунок недолугих гетьманів князів і т.д. то я можу сказати подивіться в історію інших країн. Візьмем туж англію. Спочатку були гали тамички, потім зайшли римляни перебили всю еліту, потім англи і сакси, потім вікінги, нормани тобто від корінного народу і мови ніц не лишилось. Берем Ітілію римляни прийшли перебили всіх корінних, самих вигнали греки з трої і т.д по країнах. Ми сумуємо що у нас своєї імперії не було. Так нічого ще буде якщо захочемо, але треба насамперед не забувати, що все залежить не від гетьманів і князів а від тебе самого в першу чергу, і віт сірої речовини в місці що зветься головою.
В мене от ідея, збираємо добровольців українців - висажуємся в гренландії, або на південному полюсі. Проживемо там з півстоліття. А потім повертаймося назад. Буде як в біблії. І ніяких тобі москалів, на той час. Серед снігів і білих ведмедів як вижевем то думаю що коли повернемся вже нам і москалі страшні не будуть:ireful:
чудова ідея!.. [OFFTOP]а можна навпаки? :o ... тобто саме українців залишити тут, а інших -- на полюс? :o )[/OFFTOP] і щоправда сніг на манну небесну не дуже схожий...
Ага евреї тоже вигнали египтян в пустиню а самі залишились в Єгапті. Ось по моєму самий прикол відзнака українця - ти зроби а я подивлюсь що з того вийде, а якщо щось хороше то я примажусь і нас буде багато:o