Менталитет украинцев, россиян и др...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Ost.Mutant, 2 лис 2009.

1. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Пишем только о себе и говорим какие мы;) хорошие

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ясєн пєнь, що львів’яни, які мешкають на личакові[OFFTOP] (не цвинтар, район) [/OFFTOP]-- є найліпші в світі! :rolleyes:

3. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Ага конкретнее чем лучше. Что у тебя такого хорошего что у других нету:)

4. Forpost

Forpost Стоїк

5. Forpost

Forpost Стоїк

дякую тобі Боже жи я не ....

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,якщо по темі,то,на мою думку дуже докладно описав це Арсен Паламар...
    Деградація

7. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Угу, це все правда. Все так, та от тільки трішки не так. Були чиси скіфів, були часи Київської держави. Щось таки і в нас добре було. І те що в нас після татарської навали країни не стало, то також не сугубо вина нас. Ми на кордоні жили з кочівниками. І так виходить що коли орди проходили більша частина населення гинула. Але як тільки трішки нас ставало більше зразу до рук щось тяжке і давай всіх під ряд тлумити. Після хмельницького і в повстяннях також уйма народу полягло. Але знову тільки трішки більше ставало далі лізли з кулаками на всіх не попадя. Махновщину можна згадати і т д.

8. Romko

От..звідти ж...

9. STK

STK Дуже важлива персона

Рівняни, які живуть на Грабнику [OFFTOP]( теж не плутати з кладовищем :)) ) [/OFFTOP] нічим не гірші :p

10. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Займаймося не самобичуванням, а шукаєм що в нас хорошого. А на рахунок недолугих гетьманів князів і т.д. то я можу сказати подивіться в історію інших країн. Візьмем туж англію. Спочатку були гали тамички, потім зайшли римляни перебили всю еліту, потім англи і сакси, потім вікінги, нормани тобто від корінного народу і мови ніц не лишилось. Берем Ітілію римляни прийшли перебили всіх корінних, самих вигнали греки з трої і т.д по країнах. Ми сумуємо що у нас своєї імперії не було. Так нічого ще буде якщо захочемо, але треба насамперед не забувати, що все залежить не від гетьманів і князів а від тебе самого в першу чергу, і віт сірої речовини в місці що зветься головою.

11. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

В мене от ідея, збираємо добровольців українців - висажуємся в гренландії, або на південному полюсі. Проживемо там з півстоліття. А потім повертаймося назад. Буде як в біблії. І ніяких тобі москалів, на той час. Серед снігів і білих ведмедів як вижевем то думаю що коли повернемся вже нам і москалі страшні не будуть:ireful:

12. duncan

ну та як? :)
    у нас є личаків, в інших його немає.. :)
    :good: :))

13. duncan

чудова ідея!.. :good:
    [OFFTOP]а можна навпаки? :o ... тобто саме українців залишити тут, а інших -- на полюс? :o :))[/OFFTOP]

і щоправда сніг на манну небесну не дуже схожий... :scratch_one-s_head:

14. Forpost

Forpost Стоїк

прекрасна ідея ,от тільки опіська...збираємо пяту колону ...далі по тексту

15. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Ага евреї тоже вигнали египтян в пустиню а самі залишились в Єгапті. Ось по моєму самий прикол відзнака українця - ти зроби а я подивлюсь що з того вийде, а якщо щось хороше то я примажусь і нас буде багато:o

16. duncan

цілком нормальна риса... :)

17. Romko

Ну,чо..пісні в нас гарні...:scratch_one-s_head:
    дівчата теж...:o

18. Ost.Mutant

Ost.Mutant Member

Угу дівчата гарні спору нет, тільки стерви :ireful:

19. STK

STK Дуже важлива персона

Не підходить, в мене хронічний бронхіт, п'ятдесять років не протягну.

20. шахрай

шахрай Well-Known Member

Мова у нас солов"їна.
    А ще сама в світі найкраща земля- в буквальному й перенонсному сенсі:)

а де твій аватар? :)