Мені дуже потрібна робота.....але не мережевний маркетинг!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vetta, 6 лис 2008.

1. Vetta

Vetta Well-Known Member

потрібна робота!

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Радником Обами по питаннях України підійде?;)

Ви, звичайно, вибачте, але хоча б напишіть - яка робота.

• Подобається Подобається x 2
  3. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

що ви вмієтеі знаєте та на яку зарплатню розраховуєте , далі можна щось радити

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

було уточнення щодо "мережевого маркетингу", це означає, що вся решта робота -- підходе!...
    газети розносити! ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Виола

Виола миється в бані

Привіт )) я і є (Zttta) Ну взагалі в мене достатньо керівного досвіду, освіта економічна і маркетолог за фахом. А робота.... та будь яка (крім інтиму).Коли знімаєш квартиру і сама віховуєш дочку то вибирати не приходиться.

6. КДВ

КДВ New Member

прироботок

шановна, якщо Ви не так вже перебираєте - мені потрібно прибирати в хаті. То реально займає 1/2 дня (але якщо напахатися - сам пробував) ПлачУ 100 грн. за раз. Раз на два тиждня. Якщо цікаво - пришліть мені повідомлення на мій нік (то здається можна зробити на форумі?)

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

на жаль, тема перейшла на кпини, але
    маючи таке солідне підгрунтя ви справді готові працювати будь-ким?
    думаєте на форумі Вам шось порадять?
    перевірена порада: виберіть ті підприємства, на яких би ХОТІЛИ працювати, складіть пристойне резюме, мотивуючий лист - і гайда - в кожні двері, шукаючи особистої зустрічі з керівником
    інакше: ви ше довго "шукатимете", ну і, ймовірніше, пристойного нічого не знайдете
    Успіхів!!

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Пробуйте в Київстар...там якраз набір....треба подати резюме на вул.Грекова....зарплата не погана...і зміни можна вибрати зручні для Вас...Поки там працювала, то познайомилася з багатьма мамами маленьких діток, які прийшли заробляти гроші, бо виховують дітей самі...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)