Медики займуться профілактикою раку

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

ВІД 13 ПО 24 жовтня управління охорони здоров’я Львівської міської ради проводитиме акцію з профілактики та раннього виявлення раку шийки матки та молочної залози, під час якої кожна жінка матиме змогу пройти огляд у територіальній поліклініці. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради Повний текст

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Зате кошти освоять і відзвітуються!

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Згоден. Навіть не коментуватиму.
    Які кошти, Уко???!!! Ви про шо? Ну журналістка написала аби щось написати, з тупо-провокаційним заголовком. А Ви куди?

4. Ука

Степаничу, коли організовують всілякі тижневики, місячники і т.д. боротьби, профілактики чи ще чогось, то під це виділяється конкретна стаття коштів. Зачасту не лише державних, а і якогось спонсора, гранду, програми, фонду. Основна частина цих коштів осідає там, куди й належиться, тобто в кишені конкретних людей, однак, бодай формально відзвітуватися потрібно, тому ще частину таки переводять для організації видимості проведеної роботи. Оце я і називаю освоєнням коштів. А Ви про що подумали?

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Уко (на вушко).
    Я ТАК підозрюю, у Степанича все зовсім інакше...

6. Степаныч

Звісно, що в МЕНЕ все інакше. Мало того, що шийки матки немає, так і самої матки! :cry:

А щодо припущення Уки, то я на 99,9% переконаний, що під кінець року здійснили закупку апаратури у межах затверджених бюджетів і вирішили якось "завлєчь" жінок на профогляди. Спитайте (на вушко) у Уки, нехай покладе руку на серце і скаже, як регулярно вона проходить медогляд? У т.ч. цитологію? Якщо це не представники декретованих професій, то їх калачем не заманиш. Та й ті всіма правдами-неправдами намагаються уникнути. От і вирішили у Львові провести акцію "нід нову апаратуру". Але для реклами недолугу журналісточку знайшли.

ЗІ: І чого де тільки можна є бажання бачити злодіїв, крадіїв, ...? Завжди Оккама згадується з його "бритвою" у таких випадках.

7. Ука

та тому, що знаю трохи систему з середини.
    І ніхто ніяку акцію навіть під нову апаратуру не проводив би, бо то є зайвий головний біль, в першу чергу з бюрократією, а в гінекологів в ЖК його і без того вистарчає. Там такі черги, що дай дорогу.

А посєму "нє вєрю!"

• Подобається Подобається x 1
  8. bora

bora Well-Known Member

Мдя..тема сильно розкрита.:crazy: Відчуваю просто валом повалять жінки в поліклініки по її прочитанню:) Знов нездала акція.
    Насправді тепер не встигнеш "добрий-день" гінекологу сказати як тебе потягнуть на вертоліт. :) А це значить, що цитологію не здають ті хто просто затято в поліклініку не ходять. І мала надія, що за такої "акції" підуть. Ех, лікарям лікувати тре, а до акцій залучати людей, що є фахівцями впливу на суспільну думку. Бо не продумано

9. Степаныч

Та я теж не із зовні...
    Вибачайте, але Ви коли-небуть мали справу із складання та використання кошторису, до закупок, до "рейтингів", до "категорій" лікарів і м/с ...???
    Ну да ... Але "було проведене"!

• Подобається Подобається x 1
  10. Ука

Я ж кажу, відзвітують

11. bora

bora Well-Known Member

Коли в нас "для галочки" перестануть вже все робити...

12. Степаныч

І я про це. Які гроші? кошти?

13. Степаныч

Отут Ви праві!!! Головне не результат, головне - що зроблено!!! От це і є "совок", а не інша фігня.

14. Ука

ті, котрі спишуть за проведення акції. не журіться, поліклініки і ЖК їх не побачать.

15. Степаныч

Уко,... ну зорієнтуйтесь ... Смішно!
    ЗІ: Не відповідайте, якщо не хочете. Але все ж таки: ким Ви працюєте?

16. Ука

та я цього ніколи не приховувала. За освітою програміст, за професією перекладач.
    От лише молодість буремна була, в громадських організаціях. Сама проекти на гранти під подібні акції "за підтримки" того чи іншого депертаменту писала.
    А чоловік і досі в громадській роботі. Працює в тому числі і з медиками і з чиновниками від медицини. І круглі столи проводить, і приватні "наради". Часом такі перли спливають, що огого. От лише більшість з того, що він приносить додому, озвучувати забороняє, бо інфа внутрішня, а довіра - штука дорога. Через те мене часом просто тіпає, коли бачиш зовнішні прояви й коментарі того, що знаєш зсередини, а аргументовано втрутитися ніззя. Це стосується не лише медицини, але й її теж - адміністративної частини, звісно.

17. Степаныч

Угу... То йому чиновники від медицини сповідуються про те, що вони бюджетні кошти крадуть... Смішно!

18. Ука

чому сповыдуються?
    після певної кількості коньяку люди схильні до хизування. Хоча, і до сповідей теж.

а де твій аватар? :)