Терміново (1-2 дні) потрібна МЕДИЧНА ДОВІДКА щодо придатності до керування транспортним засобом. Що порадите? Ходити оббивати пороги кабінетів лікарів в надії встигнути все пройти. Чи можна десь купити?
Самому, якщо є час, буде дешевше і спокійніше. Мені пропонували купити в МРЕВО. але то ніби за те, щоб "не помітити" її відсутності. Коштувало щось 100 грн. (офіційно її зробити коштувало те саме). В сумі можу помилятися.
Та то в цілому часу два дні, але якщо врахувати, що чоловік на роботі (це я для нього взнавала, бо сама ще тільки мрію про права), то треба було то все зробити реально за півдня. Дякувати Богу, зробили!!! Помилилися не дуже, офіційно то все коштує124 грн.: 60 - сертифікат нарколога, 21 -сертифікат психотерапевта, 43 - комісія. Ага порогів то не багато, а от людей в чергах перед тими порогами....
Пацани підскажіть будь-ласка де в Львові можна зробити довідку на права, в мене просто всьо є, мені тільки окуліст не підписав? Може хто з таким стикався?
А чьо, братуха, зрєніє стрьомне? Так набий окулісту стрілу, пацани йому абаснують хто він і чьо, са старта всьо подпише!