Масштабне ДТП у на ви"їзді зі Львова

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем semisweet, 30 жов 2011.

1. semisweet

semisweet Member

Сьогодні, 29 жовтня 2011 близько 18.30 за київським часом на виїзді зі Львова зі сторони вулиці Зеленою сталась серйозна аварія!!!Зіткунулись маршрутне таксі міжміського сполучення Львів-Романів та легковий автомобіль. В результаті транспортні засоби загорілись, троє пасажирів і водій легковика загинули на місті, на рахунок пасажирів маршрутки я не знаю, але туди поїхали 4 машини швидкої допомоги!

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, так! Бачив, як швидкі гнали в сторону зі Львова по Зеленій...

Не знаєте точного місця аварії?

3. semisweet

semisweet Member

точно не знаю, але здається на повороті до туберкульозної лікарні, легкових виїхав з повороту і зіткнувся з маршруткою.
    я живу на Зеленій, близько до кінцевої трулейбуса, було диму багато!!!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж на Зеленій, але ближче до центру....

5. semisweet

semisweet Member

аварія страшна, я ще не відійшла від тої, що була з початку вересня, а тут таке!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я собі уявляю...

7. semisweet

semisweet Member

і кожен раз задумуюсь, про себе і своїх рідних.....ніхто не застрахований:sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ніхто......

9. semisweet

semisweet Member

на моїх очах ставалось кілька аварій ...сумно

10. nnn

nnn New Member

дружина не могла попасти додому, зелену перекрили з обох сторін, мусила обїжджати через винники, даішники які стояли на виїзді казали, що страшне видовище. В новинах всюди стадіон.....

11. semisweet

semisweet Member

збоку сихівського мосту-ремонт...з іншого цей жах! про кілька аварій в цьому районі давно шукаю інформацію, немає ніде, ніби їх не було!

а де твій аватар? :)