моя дорога спина і попепредні травми вимагають масажу що порадите? маєте знайомих? телефони-салони-ціни....все! буду вдячна бо...болить.. дякую
Відповідь: масаж можу взнати телефон костоправа. кажуть, що хороший, цілитель прямо. якщо це ще актуально.
Відповідь: масаж Мене звати Паламарчук Михайло Васильович. Я сам з м. Полтави. Займаюсь масажем вже 5 років. Одна з найбільших проблем людства це болі в спині, суглобах, остеохондроз, подагра, позвоночні грижі. Сім місяців назад я познайомився з людьми які відкрили для мене цілющі грязі затоки Сиваш Херсонської області з Лімурійського джерела. За 5 років моєї практики масажиста я не зустрічав нічого більш ефективнішого чим ця грязь при вище перерахованих захворюваннях. За 7 місяців на моїй практиці з її допомогою було вилікувано 2 чоловіки з позвоночними грижами, 3 чоловіки зменшили пухлини подагри за один курс лікування в 1,5-2 рази. На своїх пацієнтах я побачив результат при виведенні солей з організму, збільшення рухомості суглобів на ногах і руках а також після травм. Рекомендую спробувати цю грязь лікувальну затоки Сиваш. За більш детальною консультацією з використання звертайтеся на електронну пошту sprawka@ukr.net, або за телефоном 8-096-973-24-64.
Відповідь: масаж Чоловіки я мав на увазі людей це була 1 жінка і один чоловік (Мужчина), що стосуєтьсяя гриж, а так пациєнти самі різні і мають різний вік