масаж

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем lulu, 10 сер 2008.

1. lulu

lulu Well-Known Member

моя дорога спина і попепредні травми вимагають масажу
    що порадите?
    маєте знайомих?
    телефони-салони-ціни....все!
    буду вдячна бо...болить..
    дякую

• Подобається Подобається x 3
  2. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: масаж

можу взнати телефон костоправа. кажуть, що хороший, цілитель прямо.
    якщо це ще актуально.

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: масаж

Мене звати Паламарчук Михайло Васильович. Я сам з м. Полтави. Займаюсь масажем вже 5 років. Одна з найбільших проблем людства це болі в спині, суглобах, остеохондроз, подагра, позвоночні грижі. Сім місяців назад я познайомився з людьми які відкрили для мене цілющі грязі затоки Сиваш Херсонської області з Лімурійського джерела. За 5 років моєї практики масажиста я не зустрічав нічого більш ефективнішого чим ця грязь при вище перерахованих захворюваннях. За 7 місяців на моїй практиці з її допомогою було вилікувано 2 чоловіки з позвоночними грижами, 3 чоловіки зменшили пухлини подагри за один курс лікування в 1,5-2 рази. На своїх пацієнтах я побачив результат при виведенні солей з організму, збільшення рухомості суглобів на ногах і руках а також після травм. Рекомендую спробувати цю грязь лікувальну затоки Сиваш. За більш детальною консультацією з використання звертайтеся на електронну пошту sprawka@ukr.net, або за телефоном 8-096-973-24-64.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А на жінок цей чудодійний засіб теж діє? Чи лише на чоловіків? ;)

5. Відповідь: масаж

Чоловіки я мав на увазі людей це була 1 жінка і один чоловік (Мужчина), що стосуєтьсяя гриж, а так пациєнти самі різні і мають різний вік

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Малувато... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)