Сьогодні, 17 жовтня, на засіданні виконкому Львівської міської ради розглядатимуть питання щодо вартості проїзду в маршрутних таксі. Повний текст
Дешевше якщо згадати скільки вже гаманці витягали Маршрутки - просто золоті виходять. А комфорт на рівні - в"язниць, де часто сусіди - ті хто виходять звідти або ніяк не потраплять туди Хоча я вірю, що витрати в них зросли. Корки ж бо які тепер! А значить пасажирообіг зменшився. Але то певно відповідальність тих хто їх спричинив розриттям всіх доріг без об"їздів? Мали б з міськради компенсовувати. Але ж де там доки можна на людях виїхати.. Та й бюджет вже на стадіон віддали. Ще не один рік бум відчувати наслідки того.
та ну, нарід.... за якигось півтори гривні проїхати півміста то просто кайф.. ше масаж безкоштовно яко бонус))))))
Такі цифри для роздумів: 870 грн - план, який повинен здати водій в день 420 грн - пальне (витрати водія)
Ну вже ті маршрутки. Тільки заходиш і вже озираєшся, чи бува не стоїть біля тебе якийсь тип. І за що то знову піднімають?
Доречі , цікаве число 420 грн. Чим вони заправляються, і який у Богданів розхід на 100 км ? http://www.bogdan.ua/home/index.php?md=bus&b=a092&l=r Ціна на Дизпаливо най буде 6,50 грн 420 / 6,50 ~= 65л 65 / 17.5 ~= 370 км. Беремо маршрут 62 .... ГуглМапс ... між кінцевими ~= 10км Долається , дай Бог щастя , за 1 годину. Отож , 1 год = 10 км. Най буде , що працюють від 6:00 до 23:00 = 17 год. 17 * 10 = 170 км ... Невже , через простої в пробках вони з 17,5 л починають споживати 35 л ?
Ой пального багацько йде. Вдома ще певно якийсь жигулик і мотоцик в сина. На все тра бензин. А злити бензік - то ж святе, і його теж тра рахувати у витрати..ну не в прибутки ж
Я пропоную альтернативний варіант - оплата по вазі. Середня вага - 40 кг. Хто важить до 40 -1 грн., від 40-80кг. - 2 грн., від 80-120 кг.-3гривні і т.д.. Електронна вага хай стоїть при вході на сходовій площадці. Фактично замість одного на 120 може їхати троє по 40 кг.. Нагружка на машину однакова, а прибуток різний. Ось вам і місце прорахунку перевізників. Всіх чомусь міряють по одній мірці і ті, якими вітер колише, змушені платити за тих, кого танком не зрушиш...
чомусь моя позиція сприймається як захисна...але це таке... Дивіться, наскільки я зрозумів, ситуація наступна: водій повинен здати план в день у розмірі 870 грн, всі супутні витрати власника не цікавлять. Тобто, якщо водій має змогу підпільно заправити дизпалива по 5 грн чи "втіхаря" скоротити маршрут на одному-двох рейсах, то це збільшить його(водія) власний дохід. Він працює від залишку. На мою думку, мало б виникнути питання: чи не забагато цьому власнтку такого плану?
від того, що маршрутка подорожчає, водії і так будуть набивати як оселедці в банку, .... а зараз, коли така гарна золота осінь, стараюсь ходити пішки, або їду тролейбусом, дуже часто №3,10 новенькі, пусті , одне задоволення , закомпостував талон і їдеш нормально і все за 0,75 коп
а правда, проїзд дорожчає, а якість перевезень залишає бажати кращого. коли вже зміниться це все ... щоб гірше ен сказати. подивітся на наші маршрутки!!! вони ж ледве на колесах тримаються, люди як оселедці, хамовиті водії, які нас перевозять так шо гірше нема куди (апельсини у фурах мають кращі умови). я згідна платити і по 2грн. за послугу, АЛЕ хочу їздити з комфортом і безпечністю, шоб кількість місць стоячих не перевищувала норму і т.д. а то в наших маршрутках і завагінтіти можна... а як вони їздять по львівських дорогах? це жах який словами не передати водій маршрутки робить маневр на дорозі, підрізає водіїв іншого автотранспорту і при цьому всьому рахує гроші. це правильно? а згадайте ті часи коли маршрутки тільки появлялися... план був мізерний, заробіток хороший.... але ж ми .... нам все хочеться більше і більше водії почали рисачити, мов скажені, гроші заробляти... а транспорт то знищується, податок більший іт.д. а врешті решт, якщо нема заробітку і стриманості, і вічливості.... шукай іншу роботу, не у сфері обслуговування
З маршрутками я зав,язала як пів року тому їду на них якщо аж дуже далеко.. катаюсь на тролейбусах, трамваях, і хожу пішки..і для ніг корисно і справді повітря..і ніхто об тебе не треться..