Відповідь: Манчестер - Челсі Якесь тяжке відчуття від цього фіналу залишилося. Не було Гри, якогось подиху, натхнення -- була тяжка робота. І цей матч тягнувся і тягнувся... Компенсований час, овертайм, аддід-тайми вже в овертаймі, оці постійні травми і зупинки... Ні, то не був цікавий спектакль. Імхо.
Відповідь: Манчестер - Челсі Супер. Це того вартувало. "Челсі" отримав смертельний удар, від якого ще не скоро відійде - бо півкроку до кубка, а вони послизнулися...Це гірше, ніж би в чвертьфіналі вилетіли. Суперматч. Суперемоції.
Відповідь: Манчестер - Челсі Ураааааа!!!!! Манчестер чемпіон!!!! А матч того вартував... шалена напруга і відчайдушна боротьба.... не лише красивою грою футбол цікавий... найбільш сподобався Скоулз - справжній боєць!!!!
Відповідь: Манчестер - Челсі а що зіграло майже вирішальну, вагому роль? криво положений в останній момент справжній газон (м......й :shutup замість штучного - Террі ж на ньому ногу підвернув в момент удару - тому й попав у штангу.
Відповідь: Манчестер - Челсі Якщо хтось пропустив цей матч, то він за промовою коментаторів зробив антіфутбольний вчинок, я повністю згоден!!! :radist: На жаль на трибуні "Лужников" я нє був, але оскільки мешкаю поруч з аеропортом "Внуково" нині бачив багато болільників МЮ, тобто хоч би й таку, а усе ж трохи атмосферу фіналу відчув. Фани "Челсі" за інформацією телебачення приїжджали до Москві через аеропорт "Домодєдово", й тому їх я отак і нє угледів... Та газон багато часу клали, але до дощу погано підготувалися.
Відповідь: Манчестер - Челсі Нiби про український чемпiонат читаю... Прямо "Iлйiчоведз" - "Заря", йоптить. Там також гри нiц немає, зато "напруга i боротьба". Напруга... електрики грають, шолє?! Чи все ж таки митцi, кожен з яких, до речi, отримує на мiсяць, як ми з вами за 10 рокiв? Ех... Та набридло вже, блiн! Фiнал Кубку України вже перепоганили такою ж "напругою унд боротьбою", за якими власне в футбол пограти якось не встигли... Скiльки ж можна на це дивитися, та ще й смакувати? Ну чому "Вердер", "Байєр", "Барса", голандцi можуть дарувати насолоду глядачам? Та й англiйцi -- не iталiйцi з їх жлобським подходом до Гри. Ба навiть той-таки "МЮ" не так давно видав класичний спектакль з "Реалом" -- знавцi його тут сразу пригадають. Ба навiть "Зенiт" iз його зовсiм не латинським, не романтичним стилем нинi також грає з родзинкою, iз душею, iз натхненням -- i цим завойовує прихильникiв (зокрема я ще восени ставився до нього досить скептично, але їх германськи концерти мене переконали). Чому цi 22 лосi (ок, 21 -- Роналду щось там помалесеньку вигадував на фланзi) не можуть вичавити з себе раба та показати свою майстернiсть? Оцей, млiн, цинiчний прагматизм вже у печiнках, якщо чесно...
Відповідь: Манчестер - Челсі А мені матч сподобався. Справжній фінал. Боротьба, напруга, емоції, які часом били понад край (пригадайте видалення Дрогба) і видовищне закінчення. Просто грали дві відносно рівні команди, які сповідують практично однаковий англійський футбол. Стосовно видовищності - а чого ви чекали у фіналі, коли одна помилка може вирішити весь матч? А яке закінчення!!! Драматично... Я вболівав за "Челсі". Ну дуже мені хтілося, щоб Шева ще раз потримав КЧ, хоч і не грав у фіналі. Як на мене, "Челсі" трохи більше прагнула перемоги, ніж "МЮ". Хоча, повторюся, футбол двох рівних команд.
Відповідь: Манчестер - Челсі Чекав я саме на те, що й побачив, а от сподiвался на "большоє i свєтлое"
Відповідь: Манчестер - Челсі І я так чекала, щоб Шева вийшов, особливо після останньої гри з Болтоном - та Грант занадто любить свого Анельку, який, на мою думку, пенальті пробив без якогось вогника в очах, просто так, аби пробити. Шеву треба було випускати в другому таймі, могли би МЮ дотиснути. Але ж Анелька, за словами Гранта "хоч не забиває, але дуже корисний". От і має корисність. Тому я в додатковий час почала вболівати за МЮ і рада, що вони виграли. Хай тепер Грант добре почухається. Я як його бачу, страшною расисткою стаю.
Відповідь: Манчестер - Челсі Я ненавиджу Челсі. Хоча то певно не можна назвати ненавистю в повному розумінні слова. Просто бажаю в спортивному плані їм лише поразок. Бо: 1. Абрамовіч. Мало шо русскій, то ще й єврей! 2. Все на брудних міліардах, що впали з неба, відібраних-вкрадених нехай навіть в русского, але всетаки народу... 3. арогантність, яка була давно і міцно закріпилась в часи Жозе. 4. поламану кар"єру Шеви(хоча той хрунь сам винуватий) 5. бо там грає Місько Баллак. Його єдиного не переварюю, незважаючи на мою любов до всього німецького. Це персональне , хто захоче - поясню детальніше. До того всього не те що вболіваю, але, скажем так, Манчестер мені давно імпонував... Тому вчорашній матч для мене - ідеальний варіант, кращого і бути не могло. Шанси на саме такий розвиток подій були мізерні, і всетаки так сталося! Бо: 1. Челсі отримали смертельний удар. Сила удару збільшилась встократ, бо вони зробили крок і взяли трофей, але він їм вислизнув з рук в останню долю секунди. Це болить гірше, ніж в чвертьфіналі вилетіти. 2. саме від Манчестера, який їх серйозно опустив другий раз підряд за короткий період 3. видалення чоронобрового Шевченґба. Це ще аукнеться і на його карєрі, і в Челсі. 4. ну і Михайлик виплакався... хіхі... Може трохи на землю опуститься... Коротше, вчора був суперматч, супердень. Неймовірним чином випав саме 0,001%, а не 99,99%... І це добре.
Відповідь: Манчестер - Челсі То спорт, Вадюшка, футбол... Так що не треба плутати дві різні речі. Я, приміром, так само "ненавиджу" ще Баварію. Але лише в Бундеслізі. На міжнародній арені я їхній повний вболівальник.
Відповідь: Манчестер - Челсі Суто цікавість - а за що ви так не любите Баллака? Який, до речі, у вчорашньому матчі зробив великий обсяг роботи у центрі поля як опорний півзахисник.
Відповідь: Манчестер - Челсі Загнаний, арогантний, самозакоханий типок, з замашками нарцисизму, широко пропіарений в Гермляндії, випещений красунчик, який дозволяє собі критикувати гравців, чужі команди і навіть тренерів, давати поради... Ну але шо є то є - гравчун шикарний, на ньому мало не вся збірна тримається. Це як Кан - міліони його не люблять, але поважають всі. Певно такі типи і пробиваються... І ще. В свій час афтографа зажав мені дати, як і Кан в принципі... :D :D :D
Відповідь: Манчестер - Челсі Гранту треба було ще в першому доданому поміняти Анельку на Шевченка (чи Анелька і так вийшов на заміну?). Шева пенальті відповідальні не забиває, але чуло моє серце, що вчора б забив.