Малий бізнес схожий на ріку з піраньями

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Розмова з Іваном Кульчицьким, керівником Трансферного центру новітніх бізнес-технологій Львівського інституту менеджменту Повний текст

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Малий бізнес схожий на ріку з піраньями

... імхо, пустота в голові і страх в душі заважають :)
    молоду людину можна спробувати спрямувати мислити в певному напрямку і все. це вже питання психології бізнесу і це перше питання, бо без того нема сенсу навчати всього іншого

перед власним бізнесом дуже корисно попрацювати на когось і набути різностороннього досвіду. відразу з студентської лави в бізнесмени можна звісно, але не варто. всьому свій час. шансів пролетіти в бізнесі недосвідчені студенти матимуть предостатньо

і ще більше за людей. от про людей як завжди забули :)

так виглядає що в статті і питання і відповіді виходили від теоретиків, які ні толком спитати ні толком відповісти не вміють :)
    дайош розвиток "молодіжного" підприємництва!!!

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Гелено, приходьте на конференцію по розвитку "молодіжного" підприємництва!!! ;) все всім розкажете... де раки і піраньї зимують...

4. Гелена

а ви там будете? :)

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

зайду послухати :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мені можна?, я б так на три дні по 5 годин.... розповідав.

• Подобається Подобається x 1
  7. Гелена

хіба для того потрібна конференція? :)
    імхо, без конференції можна дізнатися більше правди чому мало людей відважується на власний бізнес. власне, "відважується" так наче то щось надзвичайне ;)
    в мене разом з чоловіком назбирається мабуть не менше число друзів, родичів, знайомих, ніж прийде на ту конференцію і зі всіма ми говорили про власний бізнес, то ж мені вже відомо "які чинники заважають нашому молодому підприємництву" (с)
    думаю що в особистих розмовах люди відвертіші і кажуть те що дійсно думають, невже на конференції скажуть щось нове? думаю ні. а реакцію на те те що я можу сказати я теж знаю судячи з реакції знайомих. що ж мені дасть конференція? :)
    поговоріть зі знайомими і цього буде досить. або спитайте на форумі.
    на конференції як завжди матиме місце ще й стадний інстинкт який призводить до того, що ніхто не каже всієї правди.
    не люблю я такі зборища, бо користі від них ніякої. ну майже ніякої - хіба що хтось відчує що він не один має проблеми з початком власного бізнесу і йому стане легше :)

Додано через 3 хвилини
    :D ну якщо ви можете так довго говорити наперед знаючи що то марна трата часу і сил, то давайте
    мені б стільки слів надаремно було б шкода :)

а де твій аватар? :)