Малі автозлодюжки

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Zoryanazirka, 26 лют 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мені чомусь з самого початку не везе на гуму. Наступного дня як купила авто вже мусіли поставити запаску, потім рейки, і в жовтні я залищилася тільки з 3ма літніми, вони в мене на титанових дисках - намагалися вкрасти. Авто стоїть в дворі під вікнами, брама замикається на колодку. Тоді в жовтні зранку вибігаю (маючи в голові мільйон планів всюди встигнути по роботі) і маєш - навколо валяються болти, машина стоїть на колесі - хотіли витягнути, не вдалося. (певно наркомани якісь, бо я якби мала знімати колесо взяла б домкрат). Зимова шума в мене на звичайних страшних-престрашних дисках, зверху їх прикрашали звичайні покришки. Тиждень тому поставили запаску - вона в мене інша, покришка не налазить. Рано виходжу - нема жодної покришки. (лишилася одна на пробитому колі).

2. Zoryanazirka

Відповідь: Малі автозлодюжки

В сестри таке саме авто, в неї зняли вчора одну таку :) Або співпадіння, або само відлетіло. В будь-якому разі в нас тепер один комплект на двох :)

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Зоряна, а сигналізація не спрацьовувала?

4. Zoryanazirka

Вона переважно спрацьовує від пересічного кота що вирішив перейтися по машині, то я виглядаю з вікна і вимикаю :sad:

5. Капітан

Тоді є такі варіанти - або відрегулювати поріг чутливості сигналізації, або поставити "секретні болти" на колеса, або охороняєма автостоянка...

6. Zoryanazirka

Коліжарнка вчора казала в її тата вдень в місті вкрали, він і не помітив поки вона не спитала - тато, а чого в тебе такі чорні колеса.

Найприкріше що ні в кого на подвірї нічого не крадуть, тільки в мене.

7. Капітан

Може хтось у Вас таємно закоханий? :)

8. Zoryanazirka

У вагітну жінку на 9місяці ?:)

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не памятаю, чи я розповідав це вже на форумі, але мо не всі читали, нє?

Так от.

Одним мій знайомий поїхав машиною на цвинтар (до мого підпису це не має відношення жодного).
    Залишив машину на деякий час на вулиці і поки порався на цвинтарі, його машину почистили.
    Вкрали автомагнітофон, гроші, годинник і ще якесь там барахло. Ну що робити? Приїхав додому.
    Ввечері дзвінок по телефону. Підняв трубу, а звідти чоловічий голос:
    -Добрийдень, вибачте, це вашу машину грабанули біля цвинтаря?
    -Так мою.
    -Це говорить батько сина, який Вас грабанув. Ви мені вибачте за сина, бо що з ним вже не роблю: б"ю, сварю, сам у міліцію відвожу - нічого не допомагає. Шо маю робити? Але Ви не переживайте, скажіть чітко що саме він у Вас з машини потягнув і я обіцяю: все буде повернуто!
    Мій знайомий все перерахував, що пропало. Незнайомий подякував і сказав, що обовязково звяжеться.
    Пройшла доба, дзвінок. Жіночий голос.
    -Добрийдень, вибачте, це вашу машину грабанули біля цвинтаря?
    -Так мою.
    -Це говорить мама сина, який Вас грабанув. Скажіть, до Вас вчора дзвонив чоловік?
    -Двонив.
    -Він питав які речі пропали з машини?
    -питав.
    -І Ви йому все розказали?
    -Так.
    -Ой, не треба було роповідати. Це був не його батько, це був його пахан. Він просто преревіряв, чи вони все йому віддали з награбованого! :eek: :eek: :eek:

10. Капітан

Зоряна, на фото спосіб зберегти колеса у зимовий період. Просто обливаєте машину великою кількістю води.... :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І машину ніхто не вкраде, нє?

12. Zoryanazirka

Для такиї цілей на балконі тра мати 2 шланги з водою - зимну як припаркувався, і гарячу - для виїзду:)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вберегти машину від злодюжок, які називать себе евакуатор.

14. Zoryanazirka

Вони вибирають авта за які точно "нічого не буде", так шоб не когось відомого чи його кума-брата-свата. Я думала непогано б було причіпити наліпку - Обережно вагітна жінка за кермом, мо допоможе.

15. Капітан

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене така думка, що евакуація машини взагалі беззаконна. Які правові норми вони мають? яке правове підгрунтя? Навіть, якщо Ви неправильно припаркували авто - це не підстава, щоб хтось її у Вас забрав без Вашого дозволу., тому що ніхто не має права розпоряджатися майном, яке йому не належить.
    Така моя думка. Я б подав в суд.

17. Капітан

І правильно зробите. Правових підстав немає, а всі постанови місцевих чиновників до одного місця :)

18. Zoryanazirka

А я якось восени в Києві спостерігала картину - чудовий теплий день, сонечко світить, неділя ранок, перед міськрадою пару наметів ( вже не пам"ятаю лозунгів) і працюють 4 евакуатори - з-під самої міськради евакуйовують авта, а 5го певно небуло (бо авт було 5), то коло 5го авта 2є гаїшніків стояли і сторожили

19. Капітан

Зоряна, поясніть пліз що Ви мали на увазі... а то я і так, і сяк читаю, все одно не можу зрозуміти що з тим 5-м авто... було воно чи не було :rolleyes: :D

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тільки-но трапився такий випадок. Йдучи по вулиці під мостом на повороті помітив на смітнику червону сумку. Роздивляюсь, а там всі документи: права, тех. паспорт, мед довідка картка VISA, військовий, та ще купа різних документів, ключи. Це поруч з моїм офісом. Мерщій дзвоню, знаходжу людину на ім`я Іван, 86 року народження. Він приїхав, каже 2 години тому вкрали на заправці. Питає що винен? Кажу:- ніц не треба, побажав бути пильним. Як його побачив, стало так шкода людину, він такий розгублений, видко не багатий хлоп, працює водієм. Ось таке.

а де твій аватар? :)