У процесі валютообміну з"явилася якась маячня: сьогодні хотів обміняти $500 готівкою. Зайшов до Привата, даю гроші, паспорт. - Ви маєте картку "Приватбанку"? - Ні. Дівчина вводить дані паспорта. - Нажаль, ваш паспорт (!) не авторизований у нас (???) - Ви обслуговуєте тільки своїх клієнтів? - Підійдіть до економіста для сканування вашого паспорту і введення скану у базу! - Паспорт, гроші назад (перерахував і подивився на просвіт). Кілька хвилин до шостої, банки закриваються. Поруч - "вороже" відділення - СБ Росії. У черзі до каси обміну стоїть мій сусід. Дівчина не просить його підпис на ксерокопії паспорту і чогось спитала номер телефона. (!) Сусід питає - "навіщо телефон?" - Таке розпорядження керівництва. Я втручаюся - "на цей номер прийде якийсь код авторизації?" - Ні. - Тоді записуйте... диктую гамериканський номер мого знайомого. Російськомовного. Сусіду гривні видали, а я встиг з"їздити до Ощадбанку, де мені без проблем обміняли гроші. Що то за маячня, хто може прокоментувати?
Боря, а Ви із часником та розпяттям заходили в СБ Росії, чи обмежились трикратним плювком через ліве плече?
Просто я був у цейтноті і не мав часу кликати керівника, знімати розмову на телефон. Але, якщо доведеться проводити разовий платіж через Приват, спробую їх "построїти" Васю, а слабо висласти тут скан свого паспорту та коду, плюс окремо - більшений скан підпису?
То фєнічка лічно Привату. Мому знайомому не хотіли прийняти платіж по квитанції без наявності карточки. В них тепер якшо їх карточки не маєш то хоч плач. Я взагалі відмовився від їх послуг. А з введеням скану в базу - більшість банків паспорт ксерять при обміні валют. А їм видно папір переводити шкода то вони хочуть мати скан.
Дякую. Спробую через 3 тижні заплатити КАСКО через Приват (раніш платив через інший банк, тепер можна через кілька банків). Послухаю, що мені відповість керівник відділення.
недавно зтикнувся...в приваті... переказ по вестерну вам не виплатять якшо у вас нема картки карочє, за отримання переказу ви заплатите 3 рази перетягнув всіх знайомих і не дуже до себе...най тігіпкобанк відпочине в мене нема тих дурних комісій і конвертацій