вчора купила я своїй дочці літній костюмчик на ринку провесінь в магазині дитячого одягу на ринку провесінь як іти по центральній аллеї а потім в поворот там ше хазяїн магазину мужчина років 35 так от купила я цей костюмчик а в мене дома є дозиметр для вимірювання радіаціі мене ніби шось потянуло провести біля нього тим дозиметром ШОК дозиметр показав 281 мкр/ч я побігла до подружки в якої теж є дозиметр він показав 294 я викінула той костюмчик як добре що моя дитина не наділа його звідки вони везуть одяг куда звернутися по допомогу
Отой хазяїн (мужчина років 35) чим Вам так допік? Конкурєнт? Бо - не вірю в поголовне тримання львів'янами вдома дозиметрів (з якою метою?) Десь рік тому шукав де придбати дозиметр у Львові - у вільному продажі не було, тільки на замовлення Фукусіма?
перевіряємо фрукти овочі гриби на базарах перед купівлею httр://київський форум будласка купуйте і ви - як виявилось дуже- дуже корисна річ
Знайомий має дозиметр... Куплений ще при Радянському Союзі... Так що не така вже рідкість, якщо попитати в людей... Мабуть, купляли після Чорнобиля люди, і багато хто... Але, річ корисна в наш час, як виявилось.