Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Загальні правила:

У грі: мирні (з додатковими ролями та без) і мафи. Мирні вбивають мафів, мафи вбивають мирних.

Хід гри:

Від сьогодні (неділя) з 20:00 до завтра (понеділок) 20:00 за київським часом буде нульовий день, до цього часу всі рольовики мають вислати мені свої НД (нічні дії). Хто не вишле - голос буде втрачений. В нульовий день потрібно тільки флудити в темі, голосування в нульовий день не відбувається.

У понеділок з 20:00 розпочнеться перший день, в який вже будемо голосувати.
    Ніч триває 1 годину після закінчення ігрового дня! У всіх рольовиків є можливість надіслати своє НД на протязі ігрового дня. Є можливість міняти своє НД скільки завгодно разів.
    Можна надсилати НД через скайп. В будь-якому випадку голос зарахується тільки тоді, якщо він прийде до завершення ночі, а я відпишу "голос прийнято"!

Увага: гравці можуть закінчувати день швидше за своїм бажанням, виділяючи це синім кольором! День закінчиться швидше тільки тоді, коли абсолютно всі гравці будуть цього хотіти. При цьому ніч триватиме все одно до 21:00.

Ролі:

Маф-бос - стріляє вночі.
    Маф-1 - перший заступник боса. До нього переходить черга стріляти, якщо гине бос.
    Маф-2 - другий заступник боса. До нього переходить черга стріляти, якщо гине бос і перший заступник.
    Маф-адвокат - вночі "відмазує" гравця. Якщо "відмазаний" вдень набере найбільше голосів (чи першим набере голоси при рівності), то він не загине. Може відмазувати будь-якого гравця. Двічі підряд одного і того ж не можна! Якщо адвоката минулої ночі вбили, його відмазка на поточний день зберігається. Коли маф-адвокат залишається останнім із живих мафів, то він стає простим мафом.

Комісар - один раз за ніч може перевірити будь-якого гравця і дізнатись його статус: "мирний", "мафія", а також стріляти в когось з гравців. Може ходити до одного і того ж гравця двічі підряд.
    Лікар - один раз за ніч може лікувати будь-якого гравця. Може лікувати себе. Двічі підряд одного і того самого гравця лікувати не може. Якщо лікує антикілера, то він виживає. Якщо лікує мафа, який попаде в антикілера, то маф виживає.
    Дівчинка - кожної ночі обирає будь-якого гравця, з яким проводить час і блокує його. Не може ходити двічі до одного і того ж гравця.
    Антикілер - якщо маф в нього стрілить вночі, то гине разом з мафом.
    4 простих мирних.

Голосуємо виділенням ніку жертви червоним, або пишучи його ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ. Голос можна змінювати скільки завгодно разів.

Додаткові ньюанси:

- Статус гравців із додатковими ролями після смерті розкривається!
    - Мертвим заборонено писати в темі гри, тільки попрощатись. В прощанні не можна давати підказки. Такі повідомлення будуть видалені на розсуд ведучої, а гравець отримує покарання - дискваліфікація на 3 наступні гри!
    - Спілкуватись мирним за межами цієї теми Заборонено!
    - Мафам можна спілкуватись між собою навіть після смерті!
    - Якщо гравець зробив прінт-скрін зі своєю роллю (надісланим ПП від ведучого) – бан на розділ “Мафія”!
    - Редаговані пости з голосом проти когось зараховуватися не будуть! Щоб поміняти голос чи проголосувати вперше – потрібно написати нове повідомлення!
    - Є автокіл за пропущення двох голосувань!
    - Непроголосувавший має -1 проти себе!
    - Якщо не встигли надіслати НД, або не хочете – ваші забаганки, покарань за таке немає, але краще написати «пропускаю хід» щоб швидше завершилась ніч.
    - Ведуча завжди права! Якщо гравець вважає, що дії ведучої помилкові, він має її повідомити про це в приват!
    - В процесі гри правила можуть бути доповнені. Інформація про доповнення правил буде додаватись в це перше повідомлення і в поточні повідомлення гри!
    - Форумчанам, які не грають в поточну гру, заборонено писати в цій темі навіть крапочки!!
    - Якщо під час денного голосування два чи більше гравців наберуть однакову кількість голосів, то буде повішений той, хто першим набрав свої голоси!

Нові додаткові ньюанси:
    - Гравець, який протягом дня не напише жодного повідомлення в темі, отримує -1 голос проти себе (допис з голосом не рахується). Якщо він не проголосує, то отримає в сумі -2 голоси.
    - Місто виграє, коли не залишиться жодного живого мафа
    - Мафи виграють, коли не залишиться жодного мирного, або коли у мирних не залишається жодного шансу на виграш.
    - Гравці, які мають імунітет, захищені від будь-якого роду вбивства у першу ніч, але не захищені від перевірки, блокування і тому подібного.
    - Гравці можуть продовжувати день на годину за своїм бажанням, виділяючи це синім кольором! День продовжиться тільки тоді, коли абсолютно всі гравці будуть цього хотіти. При цьому ніч триватиме до 22:00.
    - Якщо залишиться 1 маф і 1 мирний, то переможе мафія.!
    - Якщо в цих правилах неописано якийсь момент, то дотримуємось загальних правил, які описані в сусідній темі "правила гри", а саме - в цьому дописі. Але все таки поточні правила мають вищий пріорітет. Якщо і в загальних правилах не буде розписано правил щодо якогось моменту, то рішення буде приймати ведучий одноголосно.
    - Якщо дівчинка йде до боса-мафії, а він в неї стріляє, то вистріл мафа не відбувається, вони просто гарно проводять час :)
    - Якщо залишиться 1 маф і 1 мирний, то гра триватиме, поки не залишиться 1 з них. Перемога буде за мафами, якщо маф лишиться, або за мирними, якщо мир.

----- ця частина буде оновлюватись в процесі гри -----

Список гравців:

1. -Erebus- - лікар, застрілений в 5 ніч
    2. MARTINI - маф-адвокат, повішений на 5 день
    3. Персі - дівчинка
    4. Riksia - проста мирна, автокіл за власним бажанням на 5 день
    5. LuBimaya - проста мирна, повішана на другий день
    6. Іспанка - антикілер
    7. hisp - маф-2, повішений на 6 день
    8. ovod - простий мирний, повішений четвертого дня
    9. hunter - простий мирний
    10. Sashka-ua - бос-мафії, автокільнувся четвертого дня
    11. Kost - комісар, вбитий в другу ніч
    12. victorys - маф-1, повішана в перший день

----- Результати голосування 6 дня ----

3. Персі - hisp
    6. Іспанка - hisp
    7. hisp - hisp
    9. hunter - hisp

Нічні дії і денні голосування:

Гра завершилась на 6 день перемогою міста!

Останнє редагування: 30 жов 2010
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шо за імунітет? Його тільки мафії не можна вбивати, чи проти нього і голосувати не можна?

3. ovod

ovod Well-Known Member

мафи принципово не читають правила?

4. Персі

Блін. Ну лан, тоді папа. Я прийду, коли можна буде вбивати Хантера. Нє, стоп. Так то тільки вночі.
    Голосую!
    Винен - Хантер

5. ovod

ovod Well-Known Member

персі, ти вже роль отримала?
    а я ще чекаю, надіюся...

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

рано ще........

6. Персі

Так. Я мафіозний адвокат, тому навіть не псуйте на мене свої голоси. А Хантер зі мною в одній команді, я ж обіцяла його здати.
    Лікар, прикрий! Бо мене ж свої замочать за зраду. Якщо прикриєш, то здам мирним ще одного свого.

7. ovod

ovod Well-Known Member

О Великий Рандом - за що ти оприділив мене до них?

8. Персі

Так, Овод теж з нами, це правда.

9. ovod

ovod Well-Known Member

ріксі поможи!!!!!!!!!!! мені від них сховатися

10. Masini

Masini Well-Known Member

Иммунитета у меня нет, доктора мне не дали... Есть мнение, что я буду мертва уже в первую ночь, как же я мертвая помогу то тебе? :)))

11. ovod

ovod Well-Known Member

переговори з персі, щоб вона мене не видавала. .;)

12. Персі

Ріксі, Хантер - наш бос!
    Ну то так, щоб ти знала, хто тебе вбив, якщо щось.

13. ovod

ovod Well-Known Member

ріксі, а персі зам, що ти знала хто йому порадив тебе пристрілити...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люди, шо ви курите? :)))

15. Персі

Сам ти зам!
    Я адвокат, я ж зразу сказала.
    А Овод так - зам.

16. ovod

ovod Well-Known Member

ми нюхаємо всьо що димить

зам чи захисник ну це ж одне і теж

17. Персі

Ги. То таки правда, що мафи правил не читають.
    Овод - маф - 1. Мені так Нірванка написала.

18. ovod

ovod Well-Known Member

ти би ще прінтскрін зробила, ну де ж так можна...

19. Персі

Бачите, вони вже мене підштовхують на автокіл. Не можуть пробачити, що я, незважаючи на рандом, вирішила зіграти на боці мирних. Лікар, прикрий! Я ще вам, мирним, багато користі принесу

20. ovod

ovod Well-Known Member

з тебе така мирна як з мене балерина... ком зроби один вистріл... і два контрольних..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)