Мафія 5

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 19 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

Загальні правила:

У грі: мирні (з додатковими ролями та без) і мафи. Мирні шукають злих людей в чорному, мафи убивають добрих мирних. Присутній головний мафіозі, який відсилає мені НД ;)

Хід гри:

До 11-00 20/09/10 за київським часом буде нульовий день, до цього часу всі рольовики мають вислати мені свої НД. Хто не вишле - знач ляля).

З 11.00.розпочнеться перший день, в який вже будемо голосувати.
    Шановні гравці, всі наступні дні до 20-30. Увага: гравці можуть закінчувати день швидше за своїм бажанням, виділяючи це синім кольором!
    Всі пропозиції ви можете надіслати мені в ПП
    Ніч триває 1 годину!(так як у мене зміщення +4 від Києва і я можу бути НЕ онлайн) по закінченню ігрового дня. У всіх рольовиків є можливість надіслати своє НД на протязі ігрового дня і годину по ньому. Є можливість міняти своє НД

Ролі:
    Комісар - один раз за ніч може перевірити будь - якого гравця і дізнатись його статус: "мирний", "мафія".
    Лікар - один раз за ніч може лікувати будь - якого гравця. Може лікувати себе. Двічі підряд одного і того самого гравця лікувати не може.
    Дівчинка - кожної ночі обирає будь - якого гравця, з яким проводить час.
    Броньований - при нічному вистрілі в нього виживає. При повторному - помирає.
    Антикілер - при вистрілі мафії в нього, гине і він, і маф.
    Мафіозі - при його смерті, стає наступний маф по рангу.
    6 мирних 4 мафи.
    Голосуєм як завжди винна - Настінка

Статус гравців із додатковими ролями після смерті розкривається.
    Мертвим заборонено писати в темі гри, тільки попрощатись.
    спілкуватись мирним за межами форуму Заборонено!

Дитячий логопедичний садочок "зелений горошок"

Садочок наповнений купами цікавинок відкрився декілька місяців тому, і отримав чудову репутацію про добрих вихователів, і батьки вже у черги поставали, щоб віддати своїх малюків, і тут в певний момент, почали творитись якісь темні сили, які..роскажуть нам, учасники :)
    правила для учасників : мати свої горшки, бажано підписані, щоб не плутати, а також слюнявчики, соски заборонені!
    в грі беруть участь:
    1.Хантер
    2.Ріксія
    3.Нірванка
    4.Овод
    5.Іспанка
    6.Мартіні
    7.Персі
    8.Хонда мирний лікар
    9.Сашка-юа
    10.Еребус
    Таож учасники можуть використовувати зеленку у випадках падіння з горшка!

Бажаю всім хорошої гри!
    :give_rose:

ролі будуть роздані протягом 20 хвилин

Останнє редагування: 20 вер 2010
    • Подобається Подобається x 6
  2. ovod

ovod Well-Known Member

Старий горшок вже надоїв, але нового похоже не передбачалося, привезені вчора горшки дивним чином зникли.. криза.. АЛЕ ПРИЧОМУ ТУТ МИ!!!.. треба поспостерігати цієї ночі може хтось підозрілий появиться.. йду посплю...

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Блін, знову той дурдом веселка.

• Подобається Подобається x 1
  4. ovod

ovod Well-Known Member

о, знову той страшний вихователь прийшов.. треба сховатися..

5. Masini

Masini Well-Known Member

Крикливую девочку Машеньку еле успокоили: не отданная своевременно ей кукла могла привести к отсутствию волос у Даши, большому синяку у Саши и куче поломанных машинок у Димы. Маша ревела так, что у детей закладывало уши. Притом к компромиссу приходить не хотела, ее требования были просты и однозначны: забрать у Даши куклу, забрать у Даши вооооон того плюшевого мишку и наказать дерзких мальчишек, которые никак не хотели одолжить ей своих машинок, чтобы покатать кукольную свадьбу. Пообещав Диме принести завтра из дома электрический паровоз, а Даше – коллекцию своих кукол, воспитателю удалось извлечь из маленьких детских ручонок нужные предметы и передать их Маше. С чувством выполненного долга Маша уселась посреди комнаты и с деловым видом принялась женить куклу на мишке, совершенно не обращая внимания на то, что основная масса детей в это время сидела на горшках, что и ей, в принципе, сделать не помешало бы.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Какашки почали пропадати.. :ninja:

• Подобається Подобається x 4
  7. Honda

Honda Well-Known Member

Ааа! Маленька дівчинка з двома косичками тихо плакала в куточку!
    Аааа! В мене Маша забрала мою барбі, Діма сів на мій горшочок, фу! А я зашпоталась за машинку Міші, і вдарилась в кубики Іри! Тепер в мене на колінах буде синець, а на руці рана, з якої тече крооов!
    Ааа-а-а...

8. nastinka

nastinka відсутня

шось ви не дуже активні..спимо?

дитяча година закінчилась :)

9. ovod

ovod Well-Known Member

тут поспиш.. крики.. шум.. знову починається?

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тоді де наш підвечірок? Ми всі їсти хочемо! Аааааа...

11. nastinka

nastinka відсутня

шо починається?)
    на горшок хочеться чи шо???

зара буде! манка!)

• Подобається Подобається x 2
  12. ovod

ovod Well-Known Member

то шо вчора - горшки розбирати

не люблю манки.. що за життя..

13. nastinka

nastinka відсутня

шо пороблю, то шо я повар чи шо???
    вічні прітензії.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

кому тут манка не подобається? я що, винна, що на кухні з продуктів тіко манка і є... кажіть, діточки, батькам, хай скидуються грошиками, тоді чимось кращим вас і нагодую ))

15. nastinka

nastinka відсутня

та то ітак самий крутий садок, у манку дають більше цукру ніж у всіх інших садках, можна замінити гречкою з молоком хто бажає.))

16. Masini

Masini Well-Known Member

Вопрос: как стреляет мафия? По очереди или босс?

17. nastinka

nastinka відсутня

бос стріляє завжди, доки мирні не вб,ють його, потім наступний босом стає старший за рангом маф.

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Гречка вже закінчилась, нема. І дорога вона тепер дуже, тому буде видаватись як делікатес самим чемним ))

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хник - хник!!А мені іграшок не дааааають!Я не маю чим баавитись:sad:І дітки тут якісь злі,і ненависна манка:sad::sad:Хочу додому,до мааами:sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
  20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От вже ж ці нитіки. А що вони витворяють, коли треба прививки робити!!! Жах просто якийсь!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)