Львовяне - держитесь!!!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем ADMIRAL, 7 чер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Выражаю свои искренние соболезнования всем жителям города Львова и области пострадавшим от стихии! Держитесь!

И пусть все беды и невзгоды обходят стороной Ваш прекрасный город!!!

С Уважением.ADMIRAL.

• Подобається Подобається x 17
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А шо сталося? Я тут запрацювався, не вкурсі зовсім о_О

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пройшовся по сихівському лісі...
    Повиривало з корінням дерев точно під сотню!
    Стежки перекрило :sad:
    По Львову та області трохи дахів позривало...
    Але то було пару днів назад, в грозу.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Львів"яни, тримайтеся!
    ЧФ РФ вже йде на допомогу. Субмарини розчищатимуть криниці і ставки, крейсери стануть на рейді Львова і постачатимуть електроенергію. Щовечора о 22 годині даватимуть салюти - по 20 залпів з 10 орудійних стволів.

• Подобається Подобається x 4
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я думаю, чому почались відключення електроенергії :pardon:

6. Jazzmanko

Jazzmanko Well-Known Member

Та що ви на людину накинулись?! Відомо ж - армійські і флотські газети завжди новини з кількаденним запізненням передруковують, а ще поки адміралу "по команде доложили" - от він оперативно й зреагував.:)
    Та слава Богу, що вже ті дощі перейшли, може хоч тиждень добра погода протримається!

• Подобається Подобається x 5
  7. ADMIRAL

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Вижу всех отписавшихся стихия не коснулась!

Поэтому вы пишете с таким ехидством и желчью!!!

По людски прошу - не флудите!!! (если у вас осталось что-то человеческое)

ЭТА ТЕМА НЕ ДЛЯ ВАС!!!

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ADMIRAL,дякую Вам за те, що переймаєтесь чужою бідою.Мене це також не зачепило, але чужа біда то біда..то сльози ...
    ЛФ-ці, не накидайтеся на людину, що з чистим серцем і співчуттям відкрила цю тему.Мені, наприклад, було неприємно читати ці в"їдливі дописи. Будьте доброзичливими...

• Подобається Подобається x 12
  9. Boris_Kiev

Admiral,
    перш за все не "флудіть" своїм аватаром з чорнобильською куркою.
    Вивішувати прапори й герби чужих держав можна тільки за регламентом, прописаним Міністерством Зовнішніх Справ України. Порушення цього регламенту тягне за собою не тільки адміністративну (типа попісяти в урну), але й в ряді випадків - кримінальну відповідальність. За законами УКРАЇНИ, до складу якої входить і Севастополь. Пам"ятайте це!

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ----------

Що, правда очі коле?
    І важко розібратися з двома паспортами?

• Подобається Подобається x 3
  10. ADMIRAL

11. Boris_Kiev

Львів"яни вже висловилися.
    Тему можна закрити.

• Подобається Подобається x 4
  12. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Народ,що ви причіпилися до людини,хай собі що хоче вивішує,то його право.
    П.С.ADMIRAL дякуємо за турботу,не звертайте увагу на наших чіпляйщиків )

• Подобається Подобається x 1
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні. Дякуємо за турботу, але то не стихія. Стихія зараз в політиці, від якої справді можуть бути жертви.
    П.С. По темі хоч посилання дайте.
    Вітаємо у Львові. Прапор спаліть. Ви ж не зрадник...

• Подобається Подобається x 5
  14. ADMIRAL

Спасибо Вам за понимание!!!

Я знал, что подавляющее большинство жителей Львова - добрые,отзывчивые,интелегентные ЛЮДИ!!!

15. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

ADMIRAL,понимание будет-когда аватар поменяете,а так даже я русский,НО гражданин Украины вас понять НЕ могу!!!Вы че решили здесь рекламировать чужое государство,которому по барабану что русские,что украинцы живущие в Украине,если им по барабану даже свои граждане?
    Спасибо вам за поддержку,как нибудь сами справимся-без медведопутинского вмешательства,правда хорошо бы было еще ихнюю п...ку-Яныка туда же отправить,даст бог так и будет!
    Не хотел вас обидеть,высказал как думаю!:)

16. ADMIRAL

17. syavych

syavych копач

Сонечко світить, гріє... Водичка вже на дорогах висохла... Навіть Шуфрич і той вже поїхав зі Львова - тож триматись вже нема за кого :crazy:

• Подобається Подобається x 6
  18. ADMIRAL

Львов накрыл ураган. Половина города осталась без света

Во Львове из-за грозы с бурей не работает электротранспорт, 4 из 6 районов остались без света. Об этом сообщили в Львовском горсовете.

В частности, без электричества остались подстанции «Львов-5», «Львов-6», «Львов-7» и ТЭЦ-1. В результате отключения электроэнергии остановился электротранспорт. Без электроэнергии находятся Галицкий, Зализничный, Лычаковский и Сиховский районы Львова.

По данным начальника управления экологии Львовского городского совета Михаила Казимира, в результате бури в городе повалено несколько десятков деревьев, некоторые из них упали на проезжую часть, также повалено несколько биг-бордов. Одно из деревьев упало на автомобиль, повредив его. Жертв нет.

Гроза с сильным ветром началась во Львове около 14:00 и продолжалась около часа. Напомним, буря уже была во Львове 3 июня.

19. syavych

syavych копач

Шо серйозно? Був після грози в двох з перечислених районах - світло як було, так і є. І взагалі, чого Вас так сильно в далекому Севастополі доля львів'ян пече? Якось си раду дамо :)

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та може чоловік нормальний, але пропаганда в них знаєте яка?
    Ну хоч не з'їсть то понадкусує :)
    Та нормально все ві Львові ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)