Львов он зовёт о помощи

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем clubowicz, 24 лют 2007.

1. clubowicz

clubowicz New Member

Я турист который хочет узнать город Лвов. Этот город мнёт ужасает. Недостаток информации для туристов, то с Львовяк знает где что это не значит что турист знает. Когда вы будете хотеть въехать в Лвов или после него двигаться как турист этих наверное он не доедет собой нигде. Что это за знак запрещающий въезд в центр. Где такая информация для туристов. Это стыд чтобы город не использовал интернациональную информацию. Каких турысту вы имеете наибольше которые к вам это пшиеждзаён и для них пишется в данном языке, этого нет. Это стыд чтобы бы говорить о чистоты, запрещение курения сигарет потому что для здоровья, но коши на мусоре не имеет на улице, зато свалки мусорит в центр которое ветер разносит а это самое большое загрозэне для здоровья. Сами парадоксы. Он болеет у меня потому что Лвов этот единственный город а выглядывает как бы было последнее на Украине.

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Львов он зовёт о помощи

Турист не есть Львов город ездить. Ходить долго город красота летом. Осень тоже красота. не курить можно пить надо с перцем центр кафе много девочки красивые но стеснительные!

• Подобається Подобається x 1
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Это энд чдобы бы говоридь о чистоты, развлечение атуканья тружениц потому что для вяканья, но коши на мусоре не свершает на улице, зато мошки погрозит в титр которое ветер разносит а это самое чужое загрозэне для хрюканья. Сами парадоксы. Он болеет у меня потому что Лвов этот прочувственный город а отогревает как бы было плевавшее на Мыне.

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Люди, ну чого ви так? Може, людина є іноземець і не володіє настільки російською мовою, щоб виразити все у складніших реченнях та думках. Але з деякими речами я можу погодитися з паном Clubowicz , а це те, що Львів і справді не відрізняється своєю чистотою на вулицях. Справді, міг би бути трочи чистішим, але, з другої сторони таке багате місто як Сідней теж не є чистим: там також всюди сміття на вулицях. Хоча і сміттєзбиральні служби сумлінно виконують свої обов´язки, проте не встигають за всім слідкувати. Ну що ж, це вже питання самої культури мешканців того міста. А у Львові, як на мене - питання в іншому: у фінансуванні комунальних служб та у неспроможності звести рахунки із залишками совкової бюрократичної системи.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Девушка Виктория шутку юмор не принимать.;(

6. Viktoria Jichova

Полковнику, ще залежить який гумор чи жарт...;)

7. Капітан

Капітан Well-Known Member

Если у женщины есть чувство юмора, то резко повышаются шансы счастливой и долгой семейной жизни, и восприятие мужчины не только в качестве мужа. За взаимопонимание!

Другими словами (чтоб понятнее): Если у частницы есть чувство юмора, то резко сказываются боксы пиленной и тройской семейной жизни, и полевение занозы не только в стремечке тяжа. За стенографирование!
    :)

8. Viktoria Jichova

Цікавий Ваш вислів щодо сприйняття мужчини не лише у якості "чоловіка"..;) :)

9. Forpost

Forpost Стоїк

10. Viktoria Jichova

Шреку, а від яких таких критеріїв Ви відштовхуєтеся? Та ще до того всього мене цитуєте, ніби я таке коли говорила? :confused:

11. Forpost

Forpost Стоїк

Так краще?

12. Forpost

Forpost Стоїк

Живу довго.....

13. Viktoria Jichova

Шреку, ну це вже явно офф-топимо. Тут же ж гілка про Львів, а не про ЦЕ.:p
    І як ще говориться: "диму без вогню не буває".;)

14. Kitten

Kitten Member

Чисто не там де метуть а там де не смітять

15. Полковник

Полковник миється в бані

А кто во Львове мусорит? Думаю, что не свидомые и не поляки. Жиды тоже не могут - выехали все давно! Кто же мусорет во Львове?:confused:

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мене найбільше бісить викидання сміття через вікна авт. Стоїш собі на світлі за оперним, наприклад, збоку в авті опускається шиба і звідти викидають пакет від чіпсів. Потім шиба закривається так ж вольяжно-повільно. Ніби все так і має бути.

17. Полковник

Полковник миється в бані

А номера у машин какие? Скорее всего RU! Угадал?

18. mavka

mavka Well-Known Member

А взимку! От скажіть на милість, чому кожна крамничка чи бізнес коло себе сніг не чистить, діляночку не впорядковує!? за знаки інформаційні я вже не згадуюю, в Києві не краще.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

20. Forest

Forest Moderator

clubowicz, достатньо звернутися в інформаційно-туристичний центр на пл. Ринок 1. Там рокажуть все. Але взагалі кожне місто повинно мати загадки, тоді кожна нова вулиця буде відкриттям. Я, наприклад, зі всіх європейських країн де був, ніколи не блукав містами з путівником - думаю, я побачив більше ніж купки гламурних туристів, що створюють натовпи біля найбільших міських будівель.

а де твій аватар? :)